Pomereni parametri....

Čisto da dodam, mislim da modeli TREBA da izgledaju lepo. Ne KLONIRANO, nego lepo. Ne žgoljavo, nego izvajano (poneki mišić i tako to)... ono protiv čega jesam je fotošop. Onda bolje lepo napravite curu kompjuterski, kad ova koju gledamo na naslovnoj strani ionako ne postoji.

Specifično i lepo. Jer, verujem da je seksi upravo kada žena ima neku specifičnost, pa makar to bio i ogroman bradavičon ili naročito oblikovana zadnjica. Dok god nije baš nakazno. Može neko da me demantuje, ali mislim da bih se totalno smorila da stalno ebem barbike :(

Ali modeli i manekeni i ne treba da budu "devojke iz susedstva" osim ako je takva kampanja. Uostalom, šta bi onda mene ili bilo koju ovde sprečilo da bude model...

Realno ja problem ne vidim, pogotovu ako smo se slozili da je zdravo=lepo i da se normalno uhranjenom osobom smatra svako ciji je BMI = 18.5 - 25.

Samo sam htela da naglasim da devojka nije radjala, kako su mnogi brzopleto zakljucili, implicirajuci time ne znam ni ja sta.

pa da je njen stomak lep za videti,baš i nije...mislim,ne mora da bude ravan i sav u pločicama...al nije lep ni ovakav...ako se već radi o ženskoj osobi koja nikad nije rađala...:think:

što se njene fotke u globalu tiče,mislim da nije ni debela ni masna...samo taj stomak da je malo manje "oklembešen"...:)

mada,može biti da je takav zbog sedenja...:think:

pa da je njen stomak lep za videti,baš i nije...mislim,ne mora da bude ravan i sav u pločicama...al nije lep ni ovakav...ako se već radi o ženskoj osobi koja nikad nije rađala...:think:

što se njene fotke u globalu tiče,mislim da nije ni debela ni masna...samo taj stomak da je malo manje "oklembešen"...:)

mada,može biti da je takav zbog sedenja...:think:
Tenkju, toliko o realnosti, aj rest maj kejs :)

previewhn.jpg

Jedna od najlepsih i najsexi glumica ikad, Alyssa Milano,
daleko od toga da moze da se hvali nekom manekenskom vitkoscu,
no niko nikad nije ni rekao da su manekenke neko merilo za lepotu.

:)
Sad se vratimo na ovaj post, pa na njen (lisa) oklembešeni stomak, gde stvarno ne bi bilo zgoreg da ljudi nađu neku meru. Što svi volite da letite u krajnosti :confused:

Lexa, koliko god se trudila da tvoja u svakoj raspravi bude poslednja, nije lepo nekoga vredjati i nazivati ga ludim i da su njegove misli besmislene.

Moja recenica je znacila upravo to sto sam i napisala, ja vidim opusten stomak, ali ne smatram to problemom i ne vidim zasto bi bio, mislim da nisam bila previse nejasna.

Lexa, koliko god se trudila da tvoja u svakoj raspravi bude poslednja, nije lepo nekoga vredjati i nazivati ga ludim i da su njegove misli besmislene.

Moja recenica je znacila upravo to sto sam i napisala, ja vidim opusten stomak, ali ne smatram to problemom i ne vidim zasto bi bio, mislim da nisam bila previse nejasna.
Koliko god pokušavala da iznađeš grešku i time svoju egzistenciju učiniš bitnijom, ovde to malo gubi poentu. I nije lepo gurati ljudima u usta nešto što nisu napisali, niti je lepo iza leđa nekoga provocirati.

Ako si htela da kažeš da sam pogrešila što sam napisala "problem sa njenim stomakom nije što je veliki, nego oklembešen", trebala si tako i da napišeš. I ja bih ti objasnila šta je to tačno značilo i zašto je to "problem". A onda bi ti meni objasnila zašto to "nije problem".

Ovo što sada radiš je skroz... hm..... nisko, i kukavički i glupo. Pali su mi neki jači izrazi na pamet, al' aj neću.

A-aaa ovde ja niti sam htela niti sam počela da se svađam.
Realno ja problem ne vidim, pogotovu ako smo se slozili da je zdravo=lepo i da se normalno uhranjenom osobom smatra svako ciji je BMI = 18.5 - 25.

Samo sam htela da naglasim da devojka nije radjala, kako su mnogi brzopleto zakljucili, implicirajuci time ne znam ni ja sta.

Samo ne volim pozadinske provokacije i imaginarne interpretacije tuđih reči u marketinške svrhe (samoreklama).

Nije problem, ni zdravstveni ni estetski i po mom misljenju, svakom bi ovakva zena bila lepsa od nervoznog pekinezera.

Nisam se poredila sa njom :lol: ali lepo je što imaš takta :lol:

Ta žena je model (ili je preuzela ulogu modela). I oklembešen stomak za nju jeste problem.

Celulit su joj obrisali, a ostavili neprirodno oklembešen stomak po kome se lako može zaključiti (pogrešno ili ne) da je rađala. Nije debela, nego ima oklembešen stomak. Ne vidiš problem, tu? :think:
Njeno telo nije gadno, daleko od toga, ali stomak joj estetski jednostavno NIJE lep. I mislim da ćeš jedina ti ovde da tvrdiš suprotno. Ali, ako te to zadovoljava... :(

A sad se lepo izvini za pekinezera :) možda sam pekinezer, ali ti si ta koja je nervozna.

I svakako nisam lepša od nje :lol:

Back