Pomereni parametri....

Sad se vratimo na ovaj post, pa na njen (lisa) oklembešeni stomak, gde stvarno ne bi bilo zgoreg da ljudi nađu neku meru. Što svi volite da letite u krajnosti

Alyssa je savrseno zensko, zato i izabrah tu fotku,
zeleci istaknuti to da ne mora zena da bude 'kost i koza' a da obara i muskarce i zene s nogu.
Ponekad i malo jaca guzzica, pa i bokovi santimetar-dva siri, znaju upravo da zaokruze savrsenstvo zenske leote.

:)

Da vas pitam nešto, cure. Je l vi imate oklembešene stomake?

Ne mogu da smislim nijedan racionalan razlog za ovako iracionalno ponašanje.

Doduše postoji još jedan, ali on je forumski fenomen, a nećemo sad o njima :mrgreen:

srela sam jednu mladju zena na plazi, bas je mrsavica. ima klinca od 9 mj.
stomak joj je potpuno ravan ali koza ta istom je tako izguzvana, tanka..
nije mi jasno kako je stomak ravan a koza ostala takva?
recimo da ima manji stomacic a tako izboran pa ok ali ovo mi je bas cudno kako moze biti takav.

srela sam jednu mladju zena na plazi, bas je mrsavica. ima klinca od 9 mj.
stomak joj je potpuno ravan ali koza ta istom je tako izguzvana, tanka..
nije mi jasno kako je stomak ravan a koza ostala takva?
recimo da ima manji stomacic a tako izboran pa ok ali ovo mi je bas cudno kako moze biti takav.
Pa što te to čudi? Al stvarno?

Zato sam i pomislila da je ova, ne rađala, nego da se nedavno porodila.

Žena vežba, ima mišiće i sve, ali su joj strije u trudnoći upropastile stomak. Tako isto i jednoj mojoj sestri, što je nosila blizance :(

I u kom momentu su sklad, srazmera, "zdravo telo i zdrav duh" ustupili mesto motkama za veš? Odakle taj poriv da se ide protiv prirodnog stanja stvari? I po čemu debelo ne može biti lepo? Zašto su žene sa viškom kilograma diskriminisane kao "aljkave" jer ne vode računa o sebi? Od njih se očekuje da ne nose usko, da se uviju u zar i feredžu, odenu šatorsko krilo i okače oko vrata natpis "stidim se što neću da smršam!".....

debelo moze da bude lijepo podjednako koliko i mrsavo... sto si ti nazvala motkom za ves.
takodje, debela osoba moze da bude i zdravog tijela i duha, kao i mrsava, tj. motka za ves.
koji termin bi bio prigodan pandan motki?
zar ovakvim nazivanjem mrsavih zena ne radis istu stvar kao i forumasice sa teme koju si navela?

nisu nametnuli...ali imaju udela u tome sigurno...jer većina muškaraca pored sebe želi da vidi lepu i zgodnu ženu...tako da žene tj.mi,moramo da izgledamo što bolje...da bi se tim istim muškarcima dopale:D

nemoj sad neko da kaže kako želi da bude lep samo zbog sebe i svog zdravlja:lol::lol::lol:

ovo je tako otrcana fraza...ali baš...:think:
pazi da se ne zaljubim u nekog ko priča predivno a izgleda nikako...no way:rtfm:

a gde sam to ja rekla da me zanima samo fizička lepota kod muškarca m:kolac:?
Уопште није прича о теби него о мушкарцима.
И сви моји постови су се односили на мушкарце и то како они гледају жене. :p

Уопште није прича о теби него о мушкарцима.
И сви моји постови су се односили на мушкарце и то како они гледају жене. :p

i dalje ne kontam šta sam to pogrešno rekla o muškarcima:think:?...i same ste se složile sa onom frazom da se muškarci zaljube gledajući ženu....znači,žele lepu ženu pored sebe...:D

s tim što je pojam lepote za svakog relativan...ma sve je relativno što nam Ajnštajn već reče:lol::lol::lol:

nisu nametnuli...ali imaju udela u tome sigurno...jer većina muškaraca pored sebe želi da vidi lepu i zgodnu ženu...tako da žene tj.mi,moramo da izgledamo što bolje...da bi se tim istim muškarcima dopale:D

Glupost.
I ja želim pored sebe da vidim Džordža Klunija, Breda Pita, Džonija Depa...(nastaviti niz)...Al' ebga. RL.
Šta sad, trebalo bi teram ovog mog na plastične operacije, satiranje od sporta i dijeta, i neznamtijanijašta, jer sam se istripovala na fotošopovani i holivudizovani model muške lepote? Ajde, bre, odrasli smo ljudi...

Naravno da se tokom celog života "učimo" šta je lepo. Ranije su modeli bili Merlin Monro kao obla žena i Tvigi kao mršavica. Sada kao oblu ženu imamo Moniku Beluči:eek:, ali ne mogu da se setim neke stvarno debele žene da je bila ideal u skorijoj istoriji. Na svim reklamama su mršave devojke i naravno da smo u glavi stvorili sliku mršave žene kao lepe, i debele žene kao ružne. To je trend poslednjih stotinak godina, ako ne i više. Što je još gore krupne žene većina smatra zapuštenim, aljkavim, bolesnim, neprivlačnim za sve, čak im se pripisuju i loše karakterne osobine - nedostatak volje, slaba samokontrola i slično. Prosto se za krupniju osobu smatra da mora da bude uvek na dijeti, tj ako ne pokušava da smrša - nije normalna.

Back