Eoja
Ističe se
- Poruka
- 2.168
možda sam pekinezer...
Kako ono rece ti...axa, samoreklama.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
možda sam pekinezer...

zena ima uzasan stomak.
aj ako je radjala, i razumjelo bi se. ostao, pa ostao..
ali ako nije onda je koza sto je dopustila da se pretvori u takvo nesto
Sad se vratimo na ovaj post, pa na njen (lisa) oklembešeni stomak, gde stvarno ne bi bilo zgoreg da ljudi nađu neku meru. Što svi volite da letite u krajnosti

tako je, sve zene oklembesenih stomaka su koze i treba ih streljati za primer ostalim zenama, da se ne pretvaraju u "takvo nesto" : |

što je baš zvučalo... ekstremno. Zašto je daleko, pa prilično je mršava... jedino što je udaljava od manekenske građe su poveće grudi.
Da vas pitam nešto, cure. Je l vi imate oklembešene stomake?
Ne mogu da smislim nijedan racionalan razlog za ovako iracionalno ponašanje.
Doduše postoji još jedan, ali on je forumski fenomen, a nećemo sad o njima![]()
Da.....Ja moju tibicu prikačim zihenadlom za pojas od pantalona......kad krenem u grad.....

Da.....Ja moju tibicu prikačim zihenadlom za pojas od pantalona......kad krenem u grad.....

Pa što te to čudi? Al stvarno?srela sam jednu mladju zena na plazi, bas je mrsavica. ima klinca od 9 mj.
stomak joj je potpuno ravan ali koza ta istom je tako izguzvana, tanka..
nije mi jasno kako je stomak ravan a koza ostala takva?
recimo da ima manji stomacic a tako izboran pa ok ali ovo mi je bas cudno kako moze biti takav.

I u kom momentu su sklad, srazmera, "zdravo telo i zdrav duh" ustupili mesto motkama za veš? Odakle taj poriv da se ide protiv prirodnog stanja stvari? I po čemu debelo ne može biti lepo? Zašto su žene sa viškom kilograma diskriminisane kao "aljkave" jer ne vode računa o sebi? Od njih se očekuje da ne nose usko, da se uviju u zar i feredžu, odenu šatorsko krilo i okače oko vrata natpis "stidim se što neću da smršam!".....
Pa što te to čudi? Al stvarno?
Zato sam i pomislila da je ova, ne rađala, nego da se nedavno porodila.
Žena vežba, ima mišiće i sve, ali su joj strije u trudnoći upropastile stomak. Tako isto i jednoj mojoj sestri, što je nosila blizance![]()

nisu nametnuli...ali imaju udela u tome sigurno...jer većina muškaraca pored sebe želi da vidi lepu i zgodnu ženu...tako da žene tj.mi,moramo da izgledamo što bolje...da bi se tim istim muškarcima dopale
nemoj sad neko da kaže kako želi da bude lep samo zbog sebe i svog zdravlja
ovo je tako otrcana fraza...ali baš...
pazi da se ne zaljubim u nekog ko priča predivno a izgleda nikako...no way![]()
Уопште није прича о теби него о мушкарцима.a gde sam to ja rekla da me zanima samo fizička lepota kod muškarca m?

Уопште није прича о теби него о мушкарцима.
И сви моји постови су се односили на мушкарце и то како они гледају жене.![]()
?...i same ste se složile sa onom frazom da se muškarci zaljube gledajući ženu....znači,žele lepu ženu pored sebe...

nisu nametnuli...ali imaju udela u tome sigurno...jer većina muškaraca pored sebe želi da vidi lepu i zgodnu ženu...tako da žene tj.mi,moramo da izgledamo što bolje...da bi se tim istim muškarcima dopale![]()

zabavna je ko god da je čita 
, ali ne mogu da se setim neke stvarno debele žene da je bila ideal u skorijoj istoriji. Na svim reklamama su mršave devojke i naravno da smo u glavi stvorili sliku mršave žene kao lepe, i debele žene kao ružne. To je trend poslednjih stotinak godina, ako ne i više. Što je još gore krupne žene većina smatra zapuštenim, aljkavim, bolesnim, neprivlačnim za sve, čak im se pripisuju i loše karakterne osobine - nedostatak volje, slaba samokontrola i slično. Prosto se za krupniju osobu smatra da mora da bude uvek na dijeti, tj ako ne pokušava da smrša - nije normalna.i meni se stomak cini uzasno neprirodnim i neuklopljenim u odnosu na ostatak telameni se ta slika stomaka uopste ne uklapa u sliku ostatka tijela
kako se to stvori kesa tu?![]()
ko da u opste nije njen