Pomereni parametri....

Мушкарцима се опрашта и када су ћелави, и када пусте стомак, и када су необријани па гребу брадом од 3 дана....важно је да су шармааантни, да су паметни, духовити...шта већ... И нама се допадају.:)
Samo ne smeju da budu niski, to je jedino sto im se ne prasta kada je rec o izgledu.

Важнији је дух, веруј ми.
Држање, осмех, поглед.Не кажем да не постоје мушкарци који очима скидају пропорције, али су они у вееелиикој мањини. Толико великој да је њихово постојање занемарљиво :lol:

zar to sve ne čini nečiji "izgled":eek::eek::eek:?
celokupnu pojavu:think:?
naravno,pored zanosnog tela i uskih krpica:mrgreen:

Mora biti da nisam strucan za uporedjivanje nekog sa manekenskom vitkoscu

:)
Ne padaj na te marketinške fore (ovaj put u cilju pljuvanja po anoreksija-modi) čak i kada su sa pozitivnom svrhom. Ono, većina manekenki opet ne izgleda tako. Imaju sise. I opet je fora u sisama. Ova jeste mršava, ali nema sise pa izgleda ko da je iz etiopije. Optička varka.
Jedina razlika između njih dve je što ova ima poneki mišić na rukama. I sise, bože moj.

Poslednja izmena:
1. nisu nametnuli...ali imaju udela u tome sigurno...jer većina muškaraca pored sebe želi da vidi lepu i zgodnu ženu...tako da žene tj.mi,moramo da izgledamo što bolje...da bi se tim istim muškarcima dopale:D
nemoj sad neko da kaže kako želi da bude lep samo zbog sebe i svog zdravlja:lol::lol::lol:

2. ovo je tako otrcana fraza...ali baš...:think:
pazi da se ne zaljubim u nekog ko priča predivno a izgleda nikako...no way:rtfm:

1. Јест, само наша визија ''изгледања што боље'' и њихова - најачешће се не подударају. ;) Оно што се нама допада - њима углавном не.
Колико мушкараца знаш који се ложе на дечаки изглед жена, кошчата колена и рамена, минијатурне сисиће и ребарца која се броје?:confused:

2. Ебига сад, зашто је нешто фраза па још отрцана ако оно што је рекла та жена о себи - није оно што важи и за тебе? :confused:

(Узгред, и ја сам се годинама палила само на изразите лепотане (и мало се дувала тиме :mrgreen:) док се нисам затрескала у једног ружњикавог ћелавог типа. ;):heart:
Али - уме лепо да прича! :zper:)

A, osim toga, lepota je prolazna. Tako, da ako ne ostane ono o cemu si gore pricala... sve moze biti sasvim drugacije. :)
ljepotu "gubis" u saobracajki, u bolesti, u zapustanju

.... medju starima ima i lijepih i manje lijepih kao i u bilo kojoj grupi ljudi odredjenih godina
samo sto ljudi danas imaju taj obicaj da lijepo ogranice na mlado

tako da ako nisi mlad - nisi lijep kako god izgledao
ako nisi mlad i zapustis se - nisi izgubio ljepotu zbog tog zapustanja nego jer to tako ide sa godinama

Jos jedan zanimljiv clanak...Glamur casopis je u svom septembarskom broju objavio fotografiju golisavog "no skinny" modela. Muskarci komentarisu...

0908-lizzi-miller_at.jpg

http://www.glamour.com/health-fitne...garita-asks-guys-answer-is.html?mbid=FitSugar

Divlja odlicno si primetila!
Nije neophodno da zena izgleda kao top model da bi bila atraktivna. To sto su danas nametnuti modeli savrsenstva sa reklama ne znaci da se normalan muskarac ne bi zabavljao i sa malo oblijom zenom od tog ideala, ako mu se svidja njen osmeh, prirodnost, licnost, drzanje....
Dugo sam analizirala zasto su neki ljudi naprosto harizmaticni i lepi na prvi pogled i da li bas imaju idealne mere itd. Odgovor je - ne, nemaju, ono sto mi je bilo lepo jeste proporcija, osmeh, boja glasa, drzanje....ovo mislim da vazi kako za muskarce tako i za zene
Slazem se da treba voditi racuma o liniji i zbog zdravlja i estetike, ali opet mislim da lepota nije vezana uopste za to ko koliko ima kilograma

Ти причаш о лепом телу, крпицама и плочицама, а ја кажем да то није најбитније ;)

Заиста не знам шта има неко од нечијег лепог лица и тела,
осим, што рече Хелен, да се мало дувамо. :lol:

a gde sam to ja rekla da me zanima samo fizička lepota kod muškarca m:kolac:?

Divlja odlicno si primetila!
Nije neophodno da zena izgleda kao top model da bi bila atraktivna. To sto su danas nametnuti modeli savrsenstva sa reklama ne znaci da se normalan muskarac ne bi zabavljao i sa malo oblijom zenom od tog ideala, ako mu se svidja njen osmeh, prirodnost, licnost, drzanje....
Dugo sam analizirala zasto su neki ljudi naprosto harizmaticni i lepi na prvi pogled i da li bas imaju idealne mere itd. Odgovor je - ne, nemaju, ono sto mi je bilo lepo jeste proporcija, osmeh, boja glasa, drzanje....ovo mislim da vazi kako za muskarce tako i za zene
Slazem se da treba voditi racuma o liniji i zbog zdravlja i estetike, ali opet mislim da lepota nije vezana uopste za to ko koliko ima kilograma

O pa bas ti hvala na komplimentima draga :mrgreen: :rumenka:

Back