E vidis tu je jedini problem u tebi jer tebi to smeta kao posmatracu  a ne njima .
I ti sa krivim nogama i sisama do pupka imaju dusu i zao mi je kad ih ljudi diskriminisu kao da su zarazni....zar je tesko ne gledati u njih i pustiti ih da zive sa svim svojim manama kako njima odgovara jer tebi i drugima ne mogu da naude 

Verujem da znate u kakvim sve uslovima neka deca rastu u Srbiji . Neka ne odlaze ni na redovne vakcinacije a kamoli da im se npr. daju AD kapi protiv rahitisa , postoji X devojcica u pubertetu koje imaju hormonalnih poremacaja a koje nikad nisu cule za ginekologa i prvi put se  susrecu sa njim u trudnoci .
To za slepo pracenje trenda se jedino slazem jer smatram da je trend ruzan i skup ako zelis da budes sva upakovana u trendu.
 Ono sto ne mogu da shvatim jeste da u zemlji Srbiji postoji toliko kritika o stilu i oblacenju, u zemlji gde vlada tolika beda i gde roditelji nemaju para ni da skoluju decu a kamoli da ih lepo i moderno obuku 

Na zapadu je situacija mnogo drugacija...osim sto se daleko vise vodi racuna o zdravstvenoj zastiti zena i dece -uopste ljudi , niko se ne iznenadi kada vidi punacku devojku doteranu kao sto to neka sa zgodnijom gradjom cini 

Tu se svi oblace kako im dodje i 
niko nije diskriminisan  , ljudi se oblace od floh markta do markirane garderobe ...znaci nije bitno i zato mi je jos teze da razumem otkud toliki gnev prema onima koji su drugaciji 

Daleko od toga da ja ne vidim svasta na ulici i da sve podrzavam.Recimo ne podrzavam kad vidim  da se devojcice oblace kao striptizete ili kao prodavacice ljubavi , ali ih na neki nacin razumem jer za to krivim medije i televiziju . Danas nazalost vecina muskaraca svih generacija pada na stil odevanja a la striptizeta 

Nemoj ovo da shvatis kao da ti nesto zameram...samo sam se nadovezala jer znam osobe iz svog okruzenja koje isto tako misle  a ja ne mogu da to razuemem