Odlicna tema. Zaista nikad nisam mogla da razumem i verovatno nikada necu moci osobe koje sebi daju za pravo da im smeta neciji fizicki izgled i da mrze sve koji ne ispunjavaju njihove standarde ...to su uglavnom zene vecito nezadovoljne sobom i ja poznajem tri kategorije
1)One koje su anoreksicne, silikonske , kvarcovane, u firmiranoj garderobi, ful namontirane ,...koje moraju stalno sebi u drustvu da udele kompliment, stalno da stave do znanja da su u trendu i da su one te koje diktiraju trendove a one koje ih ne kopiraju su ruzne seljanke. Njima ukratko ne valja niko, jer i kad nemaju da ogovaraju ove sto izgledaju nasuprot njima pocinje da ih hvata nervoza pa onda pocnu ove njima slicne kako ne valjaju ,kako me ova kopira i tako nekako se moraju dokazati da postoje i vrede jer konkurencija je velike misim mnoge furaju taj moderan stil koji je san svakog modernog Srbina da poseduje kraj sebe

2) One sa viskom (malo ili malo vise) kilograma koje su podlegle kompleksima koji su im drugi nametnuli i sada se njihov zivot svodi da se svakoga dana u drustvu ili sa samom sobom kaze "vidi je ova nikakva ili vidi kako joj ne stoji ovo sta je obukla jer je previse mrsava ,......." Udelice kompliment uvek za zene/devojke koje su fizicki sto slicnije njima
3) One koje su stalno na nekoj dijeti pa ili cesto imaju potrebu da direktno kazu "jaoo sto si se ugojila ili sto se ugojla ili kad to pak nikako ne mogu da konstatuju onda znas sta mogla bi malo da se ugojis ,ovaj ne stoji ti tako uopste previse si mrsava" ......

i sama sam cesto meta ovakvih drugih komentara

. Inace njima i ne smetaju toliko punije osobe koliko pomisao da je neko poput njih mrsav i da lakse skida kilograme od njih
Ja mislim da uopste nije problem ni manjak ni visak kg vec veoma losa garderoba i stil koji je u trendu, koji je uglavnom predvidjen da stoji lepo samo kvarcovanom telu i uz silikonske grudi kao i sminka koja je tolko losa da samo istice nedostatke ...i da sa pojavom sjaja za usne dobile su smisao samo one sa kubikazom
Ne vidim sta je tu lose ako neka debela osoba oblaci kratko i tesno,....ako je cista uredna, siri pozitivnu energiju ,...isto tako moze neka sa manekenskom gradjom da obuce ultra kratki tesan minic i dekolte kao i visoke potpetice a da se saplice na njima i sve vreme se neprijatno oseca ...
Ne moze svako da izgleda kako bi to vecini odgovaralo a i tada verujem da opet nesto ne bi valjalo
Nismo svi isto gradjeni, nemamo svi isti metabolizam, visinu , gene, apetit, zdravlje, nacin zivota ,....................................da bismo bili identicni , sto ne znaci da samo pojedini imaju prava na sve a drugi kako im svet odredi
Ovaj trend grandovih pevacica (da navedem njega kao primer jer imam utisak da je najvecem broju uopste uzor) je ucinio da se vestacki i identicni izgled i razmisljanje(stav) prisvoji a omalovazava sve drugo,ljudi se ponasaju kao da su rodjeni u eri silikona i sve ostalo im je potpuno strano
Svako treba da nosi ono sto voli, u cemu se lepo oseca , da pravi razliku zbog sebe a ne zbog drugih izmedju provokativne garderobe i totalno vulgarne i primitivne kojom svaki posmatrac vec moze da zamisli kako doticna osoba izgleda gola ...e i to ne sudim samo mi je zao takvih osoba
Ukratko ne smetaju mi ni debeli, ni mrsavi, ni goli, ni zakopcani do grla ,ni silikonske lepotice, ni prirodne ,samo da su zadovoljni sobom i nema problema