Neva
Poznat
- Poruka
- 7.358
Jeste glupo je da objasnjavas kad ne stojis iza onoga sto si napisala ... jer ako tvrdis da nemaju hendikep zasto onda ne mogu da se obuku kao i ostale tj. ja sam razumela da je to neukusno jer imaju krive noge i sise do pupkaa da nemaju ne bi bilo neukusno
To sto sam ja navela je samo delimican odgovor na ono sto te muci vezano za takve osobe a ako ga nisi razumela i smatras da je jedino tvoj stav ispravan OK
Gledaj u njih i dalje i zgrazavaj se
Ili postavi temu o ukusima u oblacenju i sta ko sme da obuce a da na taj nacin ne uvredi druge sto uopste sme da hoda ulicom sa svim svojim manama i nedostacima
Vidim da ti srakazam i preneseno znacenje nisu jaca strana...
Ja stojim iza svega izrecenog, u to budi uverena...
Pitanje...Koliko devojaka poznajes koje imaju prave i lepe noge...? Iskreno, ja mozda znam njih 2 ili 3...u njih ne spadam ja...Niko nema savrseno telo, kao sto sam vec rekla, nezavisno od kilaze ( posto o tome pricamo, jel )...pitanje je kako ce neko da " iznese " to svoje telo...
Poznajem toliko bucki koje su fantasticne u svakom pogledu...ali, ona zna da nece obuci minic jer ima debele noge, vec ce obuci duzu suknju i izgledati vitkije...Ona nece obuci uzanu majcu koja ce joj naglasiti " kiflice " i pozamasne grudi, vec neku siru bluzu...Ona to zna...Ona zna da tako moze biti privlacna svacijem oku...ona ce se lepse i sigurnije osecati...
Kazes, ne mogu da se obuku kao ostali sto se oblace...? Pa, izvini, retko ko se oblaci onako kako sam sarkasticno opisala pojam " ribe " i to u 14h...mislim, ima ih, ali one znaju zasto to rade i kada...

...da se ubije, padne u ocaj, depresiju, mrzi ceo svet sto je takva