Pomereni parametri....

Lepa zena je Lepa Zena, i to tako bilo, i bice :)
Sta je kome lepo, to je tek zanimljiva tema :)
One moje cure iz Kalaharia, imaju izrazenu steatopigiju, ili oooooooogromne guzitze.
Njihovi momci bele zene uglavnom smatraju za ruzne :zcepanje:

E sad, ...
ja ovde na planini to gledam kao i svaki pecinko:
dobra zenka, i lepa zenka, i sexy zenka, i sarmantna zenka..... sa koje god strane da gledas,.... mora da bude u formi, ... fit... good shape......dobra kondicija.... cvrsta.... zdrava bre !!!!

One sto zadihane dodju na prvi sprat........ pa sta uopste moze s'njima da se radi????
Pod uslovom da kojim slucajem takva cura nije kustos muzeja savremene umetnosti u Londonu..... onda bih joj oprostio :)

Sto se naslaga i metabolizma tice, evo resenja:
imas samo dva nacina da ti je rezervoar prazan
ili da malo sipas,
ili da mnogo vozis :)

bravo
evo cvjetic

a gdje sam tu rekla da ne postoje ljudi brzog metabolizma? :)

Оћеш да ти ја препричам шта ту пише?

Види, није мени тешко, навикла сам.;):

Рекла си да је ''оно што се популарно назива брзим метаболизмом'' у ствари здравствени поремећај.
Значи, то није брзи метаболзиам, то се само тако ''популарно назива'', а у ствари то је здравствени поремећај.

opet preskaces djelove recenice

ono sto se popularno naziva brzim metabolizmom,
u ovom slucaju mrsavih svastozdera, je samo zdravstvani problem

mislim... mozes ti za sebe 1000x reci da "imas brz metabolizam" to te nece uciniti nista zdravijom :) ali ako se bolje osjecas, slobodno
ali u rl, ne u obliku spama po internetu

opet preskaces djelove recenice

ono sto se popularno naziva brzim metabolizmom,
u ovom slucaju mrsavih svastozdera, je samo zdravstvani problem

mislim... mozes ti za sebe 1000x reci da "imas brz metabolizam" to te nece uciniti nista zdravijom :) ali ako se bolje osjecas, slobodno
ali u rl, ne u obliku spama po internetu

Значи, ипак сам добро разумела, шта узмичеш? ;):lol:
Кажеш да сам болесна зато што нисам дебела и нисам на дијети, и сви моји у породици такође су болесни јер су витки без дијета (неколико колена уназад, и са мамине и са татине стране)?

Брз метаболизам не постоји!
Здрави људи су или дебели или на дијетама! :super:

Нећу да се тешим, сутра ома трчим код лекара да ми препише како да се натовим, па да после лепо, ко сав здрави свет будем на дијети! ;)

Hellen, čini mi se da bi mnogi voleli da budu podjednako "bolesni"... :D :D ...
Svi teže ka toj "bolesti".. :) :) :)
Rade vežbe i trče da bi ubrzali metabolizam i "razboleli se" :) :) ...

Odista, danas se svašta tretira kao bolest. Ali, zaboravih da je tema "pomereni parametri".

Metabolizam se moze ubrzati, jedenjem 5 obroka na dan, to zna swaki malo bolje informisan trener/nutricionista tako da je stwarno glupo nawoditi te osobe. to pod jedan
a pod dwa ti kada radis neku aktiwnost recimo trcis sat vremena izguces da akzemo 1000 kalorija, imao ti kakav god metabolizam tih 1000 kalorija su izgubljene.. cista racunica, dakle nema oprawdanja za debele z:D

Metabolizam se moze ubrzati, jedenjem 5 obroka na dan, to zna swaki malo bolje informisan trener/nutricionista tako da je stwarno glupo nawoditi te osobe. to pod jedan
a pod dwa ti kada radis neku aktiwnost recimo trcis sat vremena izguces da akzemo 1000 kalorija, imao ti kakav god metabolizam tih 1000 kalorija su izgubljene.. cista racunica, dakle nema oprawdanja za debele z:D

Naravno, a ni za mrsave.:neutral: I oni mogu da se najedu masnih kolaca i mesista, sednu da odmaraju. Za par meseci, eto jos jedne punacke osobe.

Back