bravo, i gdje tu pise ovo?
Ма, ја сам то споменула реплицирајући Unsaie која је тврдила да није могуће да неко једноставно има такав метаболизам....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bravo, i gdje tu pise ovo?
Ма, ја сам то споменула реплицирајући Unsaie која је тврдила да није могуће да неко једноставно има такав метаболизам....

ono sto se popularno naziva brzim metabolizmom,
.....je samo zdravstvani problem

hajde se vrati pa citiraj citavu recenicu bez kidanja
.....ono sto se popularno naziva brzim metabolizmom,
u ovom slucaju mrsavih svastozdera, je samo zdravstvani problem

bravo
evo cvjetic
a gdje sam tu rekla da ne postoje ljudi brzog metabolizma?![]()
ali ako se bolje osjecas, slobodnoopet preskaces djelove recenice
ono sto se popularno naziva brzim metabolizmom,
u ovom slucaju mrsavih svastozdera, je samo zdravstvani problem
mislim... mozes ti za sebe 1000x reci da "imas brz metabolizam" to te nece uciniti nista zdravijomali ako se bolje osjecas, slobodno
ali u rl, ne u obliku spama po internetu

nah, jesi, samo se po obicaju pravis da nisi
ali kao sto vec rekoh, tjesi se
ko zeli, procitace sam
Нећу да се тешим, сутра ома трчим код лекара да ми препише како да се натовим, па да после лепо, ко сав здрави свет будем на дијети!![]()

... Нећу да се тешим, сутра ома трчим код лекара да ми препише како да се натовим, па да после лепо, ко сав здрави свет будем на дијети!![]()

...jooj, zene..
..nego - znate vec sve kako se kaze za one koje jedu, a ne mogu da se ugoje?
..za razliku od buckastih dobrica..![]()
).......jooj, zene..
..nego - znate vec sve kako se kaze za one koje jedu, a ne mogu da se ugoje?
..za razliku od buckastih dobrica..![]()

Tu pakost su i smislile buckaste "dobrice"![]()
a gde ja da se pronadjem tu??...zlobna dobrica...

Metabolizam se moze ubrzati, jedenjem 5 obroka na dan, to zna swaki malo bolje informisan trener/nutricionista tako da je stwarno glupo nawoditi te osobe. to pod jedan
a pod dwa ti kada radis neku aktiwnost recimo trcis sat vremena izguces da akzemo 1000 kalorija, imao ti kakav god metabolizam tih 1000 kalorija su izgubljene.. cista racunica, dakle nema oprawdanja za debele![]()
I oni mogu da se najedu masnih kolaca i mesista, sednu da odmaraju. Za par meseci, eto jos jedne punacke osobe.Naravno, a ni za mrsave.I oni mogu da se najedu masnih kolaca i mesista, sednu da odmaraju. Za par meseci, eto jos jedne punacke osobe.

ja imam 55 kg..aj sad jesam li zlobna ili dobrica?![]()
Ne dolazi u obzir !!!!
Ako se natovis makar 200 gr, skidam tvoje gole slike iz moje spavace sobe !!!!