Hellen
Buduća legenda
- Poruka
- 29.969
il si mršava i zlobna il si debela i dobra...nema sredine![]()
Е, а има и оно о томе да се жестока пића (или отрови) сипају у мале бочице, а у великим су само разводњене беванде....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
il si mršava i zlobna il si debela i dobra...nema sredine![]()

Е, а има и оно о томе да се жестока пића (или отрови) сипају у мале бочице, а у великим су само разводњене беванде....![]()

Е, а има и оно о томе да се жестока пића (или отрови) сипају у мале бочице....![]()

Е, а има и оно о томе да се жестока пића (или отрови) сипају у мале бочице, а у великим су само разводњене беванде....![]()

jednom mi je neko rekao da se u malim bocicama nosi i go*no na analizu![]()

Ovo nisam čula do sadajednom mi je neko rekao da se u malim bocicama nosi i go*no na analizu![]()

huh... zvuci kao motivisuci govor neke stranke pred izbore![]()
Da si se malo udubila, videla bi da to jeste kampanja, ali ne politicke stranke.

tsk... pa to sam i reklaDa si se malo udubila, videla bi da to jeste kampanja, ali ne politicke stranke.

Sto komentarises nesto sto ne umes da procitas?
U stvari, s kim ja pricam, zaboravi.![]()
.

Pa... ako to rade u nekim količinama koje im ugrožavaju ostatak slobodnog vremena onda bez sumnje jesu bolesni... ali u glavu.Hellen, čini mi se da bi mnogi voleli da budu podjednako "bolesni"...![]()
...
Svi teže ka toj "bolesti"..![]()
![]()
Rade vežbe i trče da bi ubrzali metabolizam i "razboleli se"![]()
...
Odista, danas se svašta tretira kao bolest. Ali, zaboravih da je tema "pomereni parametri".
?