- Poruka
- 8.889
Prilican napredak 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Danas mnogi to smatraju debelim. Mislim da mnogi ne umeju da naprave razliku između punije, prekomerno gojazne i stvarvo debele žene. Često se i one normale smatraju debelim jer, eto, imaju koji kilu viška. Ako nisi žgiljva, onda si debela.![]()
Imam drugaricu koja ima indeks telesne mase 17. Ona je za većinu naše generacije normalne i poželjne težine, dok sam ja sa indeksom t.m. 23 debela.
![]()
Prilican napredak![]()

a kako je zategnula kozu tako?
Jel se to dobije wezbanjem, kardio trening i ostalo, tegovi itd, Ili pak ima neka fora za to?
Kozha se sama prilagodjava telu, samo treba vremena za to a dobro je i tushiranje hladnom i toplom vodom naizmenicno. Mnoge zene tu fintu sa tusiranjem koriste da bi zategle kozhu iznad grudi koja je zapravo odgovornija za drzanje grudi od samih misica koji mogu biti namesteni i previsoko iznad grudi da bi ih drzali. Kozha se isto tako zateze kao i misici bilo kojom sportskom fizickom aktivnoscu, redovnom.
Problem mlitave kozhe se tesko resava jedino ako neko jako dugo nosi prekomernu kilazhu. Posle duzheg perioda debelosti, zategnuti kozhu je poduhvat. Naravno, zategnutost kozhe ima veze i sa godinama. I genetika igra svoju ulogu, naravno.
Upravo je kozha razlog vise da se kile skidaju pre nego sto se nagomilaju jer je kasnije jako tesko.
da, i te zene koje mogu,i tu si u pravu
ali zaista su retke žene koje sebi mogu da ddozvole apsolutno sve od hrane i pića i nimalo vežbe i liniju kao sa 16 a da imaju preko 40....
hah, uopste nije potrebno takvo ponasanje da bi imao dobru liniju,
nema nikakve potrebe izjednacavati fit osobe sa izgladnjelim modelima ili odricanjem od bilo cega slatkog u pokusaju opradavanja sklonosti nakupljanju viska mase
to je kao kada se nadju dva losa studenta pa krive sistem za lose ocjene

majkemi.i tu si u pravu
ali zaista su retke žene koje sebi mogu da ddozvole apsolutno sve od hrane i pića i nimalo vežbe i liniju kao sa 16 a da imaju preko 40....
Takodje su retke zhene koje to sto skuvaju bace od srca kad se ne pojede. Obicno im bude zao pa jos malo gricnu..
ni ja ne bacam
čuvam u frižideru dok se ne pokvari a onda bacim
=)
osim ako baš volim, onda to jedem i za večeru i užinu i doručak i kad nestane očajavam malko
jeste, ima i toga...Da vidiš, ovo mi nikada... ali stvarno nikada nije palo na pamet.....a toliko je očigledno.

Naravno da mozes da izgledas lepo ako se zdravo hranis i kreces, ali zensko telo se menja i nema sanse da ostanes na staroj kilazi u nekim poznijim godinama (osim ako celog zivota nisi bila mrsavica) bez zesceg uskracivanja... Sad je samo pitanje zasto zene zele da imaju celog zivota istu kilaz
Mi se ne radjamo sa brzim ili sporim metabolizmom, a mnogi se na to pozivaju kad pravdaju svoju debljinu. Mi taj metabolizam stvaramo dobrim ili losim navikama u ishrani.
Ne dolazi u obzir da bacam hranu, a vise od pola sveta gladno... shvatam da je ova logika debilna (i debljajuca), ali stvarno ne mogu da bacam...