Mystic+
Stara legenda
- Poruka
- 98.908
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako je, od glave do pete, Zena..."La Femme"
oki doki
Nema..al Vi ne bi bili Vi da ih ne pravite pogotovo kad nesto bas i ne ide u vasu korist...Ниси читала, има ту проблема...
Nema..al Vi ne bi bili Vi da ih ne pravite pogotovo kad nesto bas i ne ide u vasu korist...![]()
Bolje priznaj da ne smes sa mnom u duel...pobeda je moja...Има, него не читаш, али теби ћу опростити троловање...![]()
I penzija za domacice, naravnoAli, on je u tom stanu 20 godina jeo, pio, kupao se, imao seks, prao posteljinu, usisavao...znači da ona ipak mora da dobije manje kao kompenzaciju za sve to održavanje stana a da bi se održavao stan pre toga održavalac mora biti živ, zdrav i motivisan.
Ni rođenoj sestri neće da daju njen zakonski deo nego kukaju na žensku solidarnost
Sestra ode u kiriju, on ostane u roditeljskom stanu i sad ona pored toga što plaća kiriju i kupuje nove aparate da bi živela- još i bratu duguje izdržavanje jer je morao da živi i koristi njen deo imovine.
Ali možda tako piše u zakonu![]()
To ovde možeš da lupetaš o žemskoj solidarnosti, na sudu bi bio ko bubicaNiko ne koristi njen deo stana, stan je u vlasnistvu drugih ljudi, uglavnom nekog od roditelja, a ne brata ili sestre. U sustini, to sto roditelj ne moze da izjavom svoje volje sam odluci na kog ce da prenese svo pravo svojine testamentom, nego postoje neki vasi fasisticko-levicarski obavezni delovi, je samo jos jedan pokazatelj da vi zivite u levicarskom svetu. To sto vi volite da private o nekom 'zlom kapitalizmu', koji postoji samo u nekoj SF literaturi, to je vec do vas.
Sto se tice racunice, naravno da je potrebno svaki detalj objasniti vama iz Zenske Solidarnosti, sa sve racunom za tablete za ves masinu, koja pomaze u pranju gaca, kao i racun za kola koje sestra kupi, jer ne mora da placa menjanje krova, cak i kada zivi kao podstanar negde.
Naravno, kao sto sam miran kao bubica kada mi drzava otima pare kroz porez, takse i akcize.To ovde možeš da lupetaš o žemskoj solidarnosti, na sudu bi bio ko bubica
Zamisli tamo kukaš što si morao da kupiš deterdžent i magičnu krpu da opereš prozore.
Sad me podseti, kad se tetka razvodila, teča je odlazeći iz njene porodične kuće u kojoj je živeo s njom i decom poneo sav nameštaj koji su kupili, usisivač, fen...čak i magičnu krpu. Jer je njegova plata bila veća.
E to su te računice gde se gleda samo svoje ulaganje ali ne i dobit.
Čak i taj krov što si izvukao kao adut iz rukava košta manje nego kirija koju bi plaćao. Jer da nije tako niko ne bi izdavao stanove.
Znači sestra ne samo što je otela polovinu stana tako što je otišla iz njega pa je brat morao da koristi i njen deo, nego je toliko jaka i zla da je zakon i sud navela na svoju vodenicu.Naravno, kao sto sam miran kao bubica kada mi drzava otima pare kroz porez, takse i akcize.
Drzava je fasisticka tvorvina sa levicarskim idealaima, i ja moram poslusno da je slusam, i da sam miran kao bubica, inace ce oruzanom silom i nasiljem da mi oduzme slobodu kretanja.
Ti ne kapiras da je on ulagao u kucu koja nije bila skroz njegova?Pa u vasem SF svetu iz Zenske Solidarnosti, ostecen je onaj ko nije dao ni dinar za kucu, i sada trazi pola, naravno.
Mislim da je to i zbog toga sto vi i ne shvatate koliko pravo svojine znaci i odgovornost da placas, i koliko treba da platis.
Pa u vasem SF svetu iz Zenske Solidarnosti, ostecen je onaj ko nije dao ni dinar
Nema sta da se iko odlucuje.Niko ne treba da bude zrtva.Ni zene,ni muskarci.Moderne zene su hodajuca kontradikcija - jednog momenta su nezavisne i presposobne (nesposobni muskarci im ne trebaju!!), drugog momenta su zrtve koje su vecno potlačene od strane tih istih beskorisnih i nesposobnih muskaraca (i zlih!).
Odlucite se vise u pm![]()
![]()
Nema sta da se iko odlucuje.Niko ne treba da bude zrtva.Ni zene,ni muskarci.
A bas me interesuje zakonski status tog sto ti nazivas “ svoj dio”? Je l to samo obicajno pravo ili je to ima i zakonaku osnovu. MoE li recimo otac samo da ti kaze - nema nista i ti nista ne mozes.U praksi je obicno obrnuto.
Oni koji se ne staraju o roditeljima nikako,obavezno" traze svoj deo".
Jos smatraju da im treba i vise.
Moze da kaze i da radi sta hoce dok je ziv.Ne mora niko nista da ti ostavi u nasledstvo.A bas me interesuje zakonski status tog sto ti nazivas “ svoj dio”? Je l to samo obicajno pravo ili je to ima i zakonaku osnovu. MoE li recimo otac samo da ti kaze - nema nista i ti nista ne mozes.
Пошто је стан добијен од мамине фирме, и стога је њен. Ионако је увек имала дуплу плату у односу на ћалета. Пола-пола не би било стање подржано чињеницама.Имовина стечена у браку је заједничка, а не 1/2+1/2
Пошто је стан добијен од мамине фирме, и стога је њен. Ионако је увек имала дуплу плату у односу на ћалета. Пола-пола не би било стање подржано чињеницама.
Плус што од ћалетове фирме стан вероватно ни не био био добијен. Они су стајали много слабије.
Као што видиш, закон је низак стандард, морал је много виши.Нема везе мамин или татин стан. Није до њих него до фирме, тј ООУРа. Заједничка својина је стечена у браку. Пре брака јесте мамино или татино
zato sto okolina od nje to i ocekuje. Znam jednog gastosa ciji je sin prigrabio celu imovinu , ustedjevinu, stanove............a cerka se "odrekla" svog dela u bratovljevu korist iako zivi "na slamcicu". A on bogatas, vozi dzipa, izdaje stanovi, banja se po svoji bazeni............sve sto je tata stekao, pripalo njemu.Zašto bi se žene odricale svog dela nasledstva, pri tom kod tih dešavanja zakon je dužan da ih upozna sa posledicama tog dešavanja,
Zato sto hoce,da se odrekne.ako je obradiva zemlja i brat živi od te zemlje neka na neki nacin obesteti za pola imovine svoju sestru
zašto da se ona odrice svog dela na koji ima zakonsko i moralno pravo ?