Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 92.006
Студираш ти керец свој ...![]()
Здрав керец, здрав живот.
Прво студирам керец свој, па тек после горепоменути развој. Прво је предуслов другог.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Студираш ти керец свој ...![]()
Ni rođenoj sestri neće da daju njen zakonski deo nego kukaju na žensku solidarnost
Sestra ode u kiriju, on ostane u roditeljskom stanu i sad ona pored toga što plaća kiriju i kupuje nove aparate da bi živela- još i bratu duguje izdržavanje jer je morao da živi i koristi njen deo imovine.
Ali možda tako piše u zakonu![]()
Ok, cela premisa teme je sledeca:Објасни нам конекцију, не хватај се за споредне делове реченица (који су само били шаљиви, да би читање било занимљивије).
Добро, разумемо да ниси у стању да напишеш каква је конекција између ове теме и феминизма.
Можда она и постоји, али ти имаш одређени проблем због кога не можеш да објасниш ту конекцију.
Можда ниси довољно елоквентан да речима изразиш своје мисли, те можемо само да ти верујемо на реч да постоји конекција између ове теме и феминизма.
Ali, on je u tom stanu 20 godina jeo, pio, kupao se, imao seks, prao posteljinu, usisavao...znači da ona ipak mora da dobije manje kao kompenzaciju za sve to održavanje stana a da bi se održavao stan pre toga održavalac mora biti živ, zdrav i motivisan.У закону пише - на равне части,
како је и праведно.
Више од сто година тако пише, те нема шта да кривимо закон, државу, суд, нотара...
А ко мисли да му припада више од пола-пола, нека то и докаже.
I bolje ovako a ne da mislim kako imam brata,mnogo bi me vise kostaloЛако ако је сакупљао рачуне одржавања некретнина и изградњу додатних, уз пажњу и трошкове родитеља, али више се слушају родитељи, који оставе брљаве и нездраве односе између деце.
Где у овој расправи видиш да се нека жена на теми позива на то да је жртва?Ok, cela premisa teme je sledeca:
Ja sam zensko, ja sam zrtva. Ok super, hocemo da prodjemo kroz cinjenice?
Друже, погрешио си тему.Ok, cela premisa teme je sledeca:
Ja sam zensko, ja sam zrtva. Ok super, hocemo da prodjemo kroz cinjenice?
U kom pogledu su zene zrtve u modernom drustvu? Time sto ne rade na gradnji, ne idu u rat da poginu, ne rade teske fizicke poslove?
Ok, sad ce mozda ona pricica o manjim zaradama. To je kao prvo obicna bljuvotina i neistina. Muskarci jednostavno vise izgaraju za uspesnu karijeru (moja teorija je da je to i usled veceg testosterona al to je vec neka druga tema).
Zasto se zene ne zale na manekenke i OnlyFans? Zene tu zaradjuju 10x vise od muskaraca.
Zasto se ne zale na tenis? Kako moze zena da zaradi za titulu na Gren Slemu isto koliko i muskarac? Em sto igraju manje setova, em sto sva statistika nezavisnih turnira (gde ne igraju oba pola istovremeno) pokazuje da muski tenis prodaje znacajno vise karata.
Itd itd itd itd mali milion primera za vecitu zensku imaginarnu ulogu zrtve...
Zene imaju prilicno povlascen polozaj u modernom drustvu. Ove nase ne znaju ni da ponude da podele neki racun ili dejt, osnovne manire nemaju, samo sebicnost i "ja ja ja". Samo JA postojim.
Dakle, sto mrzite muskarce toliko? Covecanstvo ne postoji bez simbioze dva pola, nema mesta za mrznju i rat polova.
Ima istine, stvarno roditelji cesto ostave brljave i nezdrave odnose izmedju deceЛако ако је сакупљао рачуне одржавања некретнина и изградњу додатних у домаћинству, уз пажњу и трошкове родитеља, али више се слушају родитељи, који оставе брљаве и нездраве односе између деце.
I bolje ovako a ne da mislim kako imam brata,mnogo bi me vise kostalo
Пар минута пре тебе сам искористио тај аргумент.Ali, on je u tom stanu 20 godina jeo, pio, kupao se, imao seks, prao posteljinu, usisavao...znači da ona ipak mora da dobije manje kao kompenzaciju za sve to održavanje stana a da bi se održavao stan pre toga održavalac mora biti živ, zdrav i motivisan.
Joj ti si cak i musko, aj necemo daljeДруже, погрешио си тему.
Нађи феминизам на другој теми, мање зараде, рат, физичке послове, руднике, модерна друштва, па тамо пиши оно што си научио са Тубића.
Овде то није тема.
Joj ti si cak i musko, aj necemo dalje
Aj sad kuhinja, zove te zena
Joj ti si cak i musko, aj necemo dalje
Imam brata. Oba roditelja zivi i zdravi. Koji je tvoj savet?I bolje ovako a ne da mislim kako imam brata,mnogo bi me vise kostalo
Bukvalno niti jedna uvreda. Lep dan ti zelim, druzeКад би из својих постова избацио увреде, ништа од њих не би остало.
Зашто нећемо даље?Joj ti si cak i musko, aj necemo dalje
Je l zivi u USA?Није мушко он је декадент и другосрбијанац, који мрзи своју културу, а воли америчку цивилизацију ...
Где у овој расправи видиш да се нека жена на теми позива на то да је жртва?
Ја то нисам видео.
Видим да у закону пише да мушки и женски наследници имају право на једнаке делове имовине преминулог родитеља и неке форумашице подржавају став да је закон поштено регулисао наследну материју (а својом вољом могу да одлуче да ли ће прихватити имовину или ће се одрећи у корист сродника).
Je l zivi u USA?
Ту је !
Само га је6е ситница, не зна како да доведе амерички носач авиона у Нишаву.
Ja sam pre toga napisala Ajde razmisli još jednomПар минута пре тебе сам искористио тај аргумент.
https://forum.krstarica.com/threads...-u-korist-brata.1008932/page-16#post-49605697
Ahahahaga gagaha
Bratac koristi njen deo stana i još ispade da ona njemu duguje jer pazi sad - održava stan
A u stvari kreči, koristi peglu, bojler, usisivač (što je sve zatekao od roditelj a ona morala da kupuje) za sebe da ne bi živeo u brlogu i što bi koristio da je iznajmio bilo koji stan.
Možda treba da mu plati i kobasice, viršle, piliće, jaja na oko, palačinke koje je pojeo za sve te godine jer trebalo je da izdržava održavaoca sopstvenog stambenog prostora
Neka braća malo čudno računjaju![]()