@ angely I trudnoca ok
II trudnoca spontani pre 3 meseca
Ovako kako gledam, moguce je da je prva trudnoca bila izmedju 20-23 godine, rekla bih, orjentaciono ali ma kako bila ona u redu, je li porodjaj protekao normalno ili je bilo carskog reza mozda kojim slucajem?Izmedju 24-27 godine su pomalo nestabilni hormoni i situacija u organizmu, posebno prelaz Jupitera na jesen 2007 koji je mogao dati spontani kad je bio preko Neptuna u prvom polju i kvadrat marsu natalnom u 9 polju, kao i tranzitni mars koji se tada mogao nalaziti u Blizancima , 7 polju odnosno polju 2 deteta. Sa ovim aspektom Marsa i Venere u konjukciji i oba vladaju 5 poljem, mora se ocekivati neki problem do tvoje 26-27 godine..Mislim da trebas da imas drugo dete ali takodje mislim da ti je organizam iscrpljen na neki nacin i da bi bilo dobro da se odmoris, bar jos godinu do dve, jer ce saturn Biti u Devici na vladarima polja dece i ako bi ostala trudna u nekih par meseci sledecih odnosno do kraja godine, morala bi da odrzavas tu trudnocu, ili lekovima ili cak serklazem kao merom predostroznosti..Ako pokusavas, a nece tako lako da se "zakaci", opusti se i malo odmori, sacekaj i ne zuri (sem ako tebi nesto nije licno hitno) ali drugo dete mozes da dobijes samo je po meni bolje malo kasnije..Period izmedju 27-29 je jako pozitivniji..licno mislim da mozes imati i vise od dva deteta, pa polako...