Polja dece u natalnoj karti

@ angely I trudnoca ok
II trudnoca spontani pre 3 meseca

Ovako kako gledam, moguce je da je prva trudnoca bila izmedju 20-23 godine, rekla bih, orjentaciono ali ma kako bila ona u redu, je li porodjaj protekao normalno ili je bilo carskog reza mozda kojim slucajem?Izmedju 24-27 godine su pomalo nestabilni hormoni i situacija u organizmu, posebno prelaz Jupitera na jesen 2007 koji je mogao dati spontani kad je bio preko Neptuna u prvom polju i kvadrat marsu natalnom u 9 polju, kao i tranzitni mars koji se tada mogao nalaziti u Blizancima , 7 polju odnosno polju 2 deteta. Sa ovim aspektom Marsa i Venere u konjukciji i oba vladaju 5 poljem, mora se ocekivati neki problem do tvoje 26-27 godine..Mislim da trebas da imas drugo dete ali takodje mislim da ti je organizam iscrpljen na neki nacin i da bi bilo dobro da se odmoris, bar jos godinu do dve, jer ce saturn Biti u Devici na vladarima polja dece i ako bi ostala trudna u nekih par meseci sledecih odnosno do kraja godine, morala bi da odrzavas tu trudnocu, ili lekovima ili cak serklazem kao merom predostroznosti..Ako pokusavas, a nece tako lako da se "zakaci", opusti se i malo odmori, sacekaj i ne zuri (sem ako tebi nesto nije licno hitno) ali drugo dete mozes da dobijes samo je po meni bolje malo kasnije..Period izmedju 27-29 je jako pozitivniji..licno mislim da mozes imati i vise od dva deteta, pa polako...

prvi porodjaj bio u 20oj godini carski rez,nakon toga sam imala poremecaj stitne zlezde,do sad 4 upale pluca i bas mi nisu naklonjene zvezde al da si pogodila jesi :wink:

svaka cast i puno hvala :grin:

prvi porodjaj bio u 20oj godini carski rez,nakon toga sam imala poremecaj stitne zlezde,do sad 4 upale pluca i bas mi nisu naklonjene zvezde al da si pogodila jesi :wink:

svaka cast i puno hvala :grin:

poremecaj stitne zlezde je nesto sto prati celokupnu situaciju u organizmu ali takodje imas regeneraciju pa ce to sa stabilizacijom hormona da se dovede u red i cuvaj se stresa i nerviranja, to te najvise remeti i kad mislis ti da ti nije nista ono jeste, samo se pokaze, izmedu 28-30 je vec bolje.A pluca...moras da se cuvas sve do 31-ve, kao da si mala,to ti je slabo polje u organizmu pa obrai paznju na sebe...Nema na cemu zahvaljivati, drago mi je sto ce biti pozitivno

Posto je ovo za decu ja imam BIKA U BIKU.PODACI..05.05.1998.06.33h-ujutru .rodjrn u CH. INTERESUJE ME SKOLA,ZDRAVLJE I DALI JE OVO LOSA GODINA PO PLANETAMA ,,POVODOM SKLOE I ZDRAVLJA..HVALA ZA ONE STO IMAJU VREMENA DA POGLEDAJU..:p

Ovako ne moze ovde, prvo, ovde se posmatraju polja dece i mogucnosti trudnoce, komplikacija i problema u polju dece, a natali VEC rodjene dece ce se posmatrati na natalnim kartama.Prebaci ovo pitanje tamo i ispravi podatke BIK u Biku ne postoji,
dete je rodjeno 5.5.1998 u 6h 33 min gde u Svajcarskoj ako CH oznacava nju, mora ime grada a ne drzave...Ispravi i prebaci na odgovarajucu temu

Evo i ja stajem u red...
my.php
[/URL][/IMG]

Hvala unapred!

ovo je natal moje sestre ako moze samo za nju da mi kazete nesto

unapred hvala

angely, moras biti jasna. Da li se pitanje odnosi na decu, i ako se odnosi na to, mesto je na ovoj temi, da li je udata, nije, je li imala decu ili ne pre i slicno, budi jasna a ako je samo postavljena karta za natalnu analizu, onda bi trebalo da je posaljes na temu za Natalne karte imas dve opcije i da postavi tamo pitanje koje je interesuje, ako je sama, ako je u vezi na uporedne sa kartom za decka i slicno tome..moze li tako!?

Evo i ja stajem u red...
my.php
[/URL][/IMG]

Hvala unapred!

Ovako, ne bih ti preporucivala decu u ranijim godinama iz razloga sto organizam ima izvesnih problema kako u polju hormona tako i sa neke fizicke, da ne kazem zdravstvene strane i kako je Uran i Vodolija vladar polja dece, neke smetnje u polju hormona i organizma su trebale vec da budu izrazene ranije,ako ne i oko 14-15,18 onda definitivno oko 20-21 i 23-24 godine. Mislim da nije presudno to da bi ostala bez dece u zivotu ali oznacava sa Uranom koji je napadnut na izvesne teskoce, moguce intervencije, spontane ili prevremene porodjaje pa trebas da udes maksimalno oprezna prema sebi.kako je Neptun vladar zdravlja i Vaga si u podznaku, Sunce ti je u 12 polju, mogla si da se nadjes i u bolnici do 23-24 godine, i kako je Neptun sada na vrhu 5 polja u kvadratu sa Saturnom u skorpiji i ulazi u konjukciju sa Mesecom u 5 polju, preporucila bih ti redovne kontrole i pracenje u ovim godinama. Za decu ima vremena, izmedju tvoje 31-33 godine je nekako najlakse i za nosenje i iznosenje i za veze koje lice na brak i za celokupan neki tvoj mir u polju emocija i decu ces da radjas sve do 37-me, od kojih je u ovom periodu samo nepovoljnija tvoja 35-36 godina.

Interesuje me kada cu i ja postati majka evo moje natalne karte pa kad stignete odgovorite mi molim Vas. Hvala unapred!

Kako je ovde prisutna jako velika guzva planeta u 12 polju koje pored ostalog i oznacava polje bolnice, pa kako su Venera i Neptun u konjukciji u prvom polju fizickog tela, a Venera je iz 6 polja i moze da se odnosi na zdravlje i kako je stelijum 12 kuce napadnut Saturnom i Venera napadnuta kvadratom Meseca, mislim da bi trebala da imas izvesnih teskoca i sa zdravstvene strane do sada, i da to mozda i nije za javno komentarisanja, pa bih te zamolila da se javis na pp i jasno izneses problem, da bih mogla da brze rasclanim sta je bilo i koliko je odradjeno, sta se prevazislo a sta se iskomplikovalo, kao i da vidim tvoje trenutno stanje i zdravstveno i bracno, pa da nadjemo sta tu moze da se desi, pogotovo ako do sada nisi uspela da rodis dete..

angely, moras biti jasna. Da li se pitanje odnosi na decu, i ako se odnosi na to, mesto je na ovoj temi, da li je udata, nije, je li imala decu ili ne pre i slicno, budi jasna a ako je samo postavljena karta za natalnu analizu, onda bi trebalo da je posaljes na temu za Natalne karte imas dve opcije i da postavi tamo pitanje koje je interesuje, ako je sama, ako je u vezi na uporedne sa kartom za decka i slicno tome..moze li tako!?

Na ovu temu sam postavila s namerom da joj pogledate samo za decu jer ona i muz imaju problem vec 4 godine,tako da zeli da zna da li i kad ce moci da racuna na to.Nisam htela nista drugo
hvala

Na ovu temu sam postavila s namerom da joj pogledate samo za decu jer ona i muz imaju problem vec 4 godine,tako da zeli da zna da li i kad ce moci da racuna na to.Nisam htela nista drugo
hvala

Bio je neki aspekat tokom 28-29 godine, ima ponovo tokom ove godine ali ako ni to ne uspe, moze svakako kad Jupiter bude bio u Vodoliji a tada u trigonu sa vladarem 5 polja..svakako ce imati dete izmedju 30-32 godine.Za sve detaljnije bi morao i partnerov horoskop da se obezbedi

@ luta luna
Bez Strelcevih odataka ne mozemo bas reci da li je to ili nije to to, jer imas 7 polje u strelcu i moguce probleme u sagledavanju te iste osobe, ili mu ne verujes ili ti izgleda nestabilno, ili ..sta vec, ne mora da znaci nuzno da nije dobar,znaci tu ne moemo nista bez njega..strah u vezi dece..imas saturna koji je u 5 polju i Teme T-kvadrata i imas sebi poznate razloge zasto to tako mislis i mislim da nije samo u pitanju to sto imas 29 godina i sto nisi do sada rodila dete nego nesto drugo se tu mesa jos, ali ne bih rekla da je za javnost...ja licno mislim da ces imati dete i da mu je "mesto" u tvojim zrelijim godinama, kad saturn zavrsi svoj prolaz kroz Devicu..i to tamo, da se ne zadrzavamo sad na detaljisanju..izmedju 32-34 godine

Back