@ Liidia
kao sto rekoh, mozes da imas decu s tim sto posle prve trudnoce moras da povedes vise racuna o sebi, sa ovom pozicijom 7 polja, moras pazljivo da biras svoje partnere i nikako ne bih preporucila da imas prekid trudnoca jer je situacija takva, da bi kasnije imala posledica vecih po hormone a samim tim i po mogucnost ostajanja u drugom stanju. Znaci, maksimalno moras da zastitis sebe, nekom metodom, kako znas, da ne bi imala komplikacija ako u odredjeno vreme partner nece ono sto bi ti htela. .Prosle godine rekose neki, iz razloga sekstila Jupitera sa Suncem , negde ove jeseni je bilo rizicno ali moglo je da prodje samo sa nekim pomeranjem ciklusa, a ove godine, kako idu aspekti, kvadrat Saturna iz 6 sa Uranom vladarem 11 u 8 znacio bi tendenciju i ka spontanom ali i onemogucenu trudnocu, pa i kad bi se dogodila u nekom bliskom periodu, imala bi problema i neku nemogucnost da to zadrzis. Mislim da je rizicno i da je rano, prema tome, da se cuvas sama!Trigon saturna iz kraja Device tokom tvoje 28-29 godine na planete u Jarcu u 10 polju vuce na mogucnost zajednice i bracnih promena kao i mogucnost trudnoce koja bi mogla biti izneta..Ovaj Kvadrat Saturna sa Uranom moze i da oznacava promenu partnera, posebno onog u domenu seksualne veze, pa bih te zamolila da kazes, sta je bar u znaku i podznaku sadasnji partner, jer se meni cini da moze tokom tvoje 27-me godine, u koju ulazis na kraju meseca, da dodje i do promene postojeceg partnera..