Polja dece u natalnoj karti

@ Liidia

kao sto rekoh, mozes da imas decu s tim sto posle prve trudnoce moras da povedes vise racuna o sebi, sa ovom pozicijom 7 polja, moras pazljivo da biras svoje partnere i nikako ne bih preporucila da imas prekid trudnoca jer je situacija takva, da bi kasnije imala posledica vecih po hormone a samim tim i po mogucnost ostajanja u drugom stanju. Znaci, maksimalno moras da zastitis sebe, nekom metodom, kako znas, da ne bi imala komplikacija ako u odredjeno vreme partner nece ono sto bi ti htela. .Prosle godine rekose neki, iz razloga sekstila Jupitera sa Suncem , negde ove jeseni je bilo rizicno ali moglo je da prodje samo sa nekim pomeranjem ciklusa, a ove godine, kako idu aspekti, kvadrat Saturna iz 6 sa Uranom vladarem 11 u 8 znacio bi tendenciju i ka spontanom ali i onemogucenu trudnocu, pa i kad bi se dogodila u nekom bliskom periodu, imala bi problema i neku nemogucnost da to zadrzis. Mislim da je rizicno i da je rano, prema tome, da se cuvas sama!Trigon saturna iz kraja Device tokom tvoje 28-29 godine na planete u Jarcu u 10 polju vuce na mogucnost zajednice i bracnih promena kao i mogucnost trudnoce koja bi mogla biti izneta..Ovaj Kvadrat Saturna sa Uranom moze i da oznacava promenu partnera, posebno onog u domenu seksualne veze, pa bih te zamolila da kazes, sta je bar u znaku i podznaku sadasnji partner, jer se meni cini da moze tokom tvoje 27-me godine, u koju ulazis na kraju meseca, da dodje i do promene postojeceg partnera..

hvala vipcurlic!!!!

kazes tokom 27 godine, znaci ne sada (jer sad punim 26) nego za godinu dana..?

partner sadasnji je skorpija, asc. skorpija, venera, mars i mjesec u djevici... upoznala sam ga kada je saturn tranzitirao moje 5. polje i jupiter pravio sextil sa venerom i mjesecom.

mi smo planirali za nekih bas godinu dana da pocmemo zajedno zivjeti, za sada zivimo odvojeno (cak u razlicitim gradovima)... tada, kada mi bude 27, bi on trebao bas u to neko vrijeme (krajem januara) on da se preseli k meni, ali jos to sve nije sigurno. moglo bi da se protegne i do kraja juna te godine, tj. do kraja juna 2009, pa sad neznam, sad sam kompletno zbunjena...

hvala vipcurlic!!!!

kazes tokom 27 godine, znaci ne sada (jer sad punim 26) nego za godinu dana..?

partner sadasnji je skorpija, asc. skorpija, venera, mars i mjesec u djevici... upoznala sam ga kada je saturn tranzitirao moje 5. polje i jupiter pravio sextil sa venerom i mjesecom.

mi smo planirali za nekih bas godinu dana da pocmemo zajedno zivjeti, za sada zivimo odvojeno (cak u razlicitim gradovima)... tada, kada mi bude 27, bi on trebao bas u to neko vrijeme (krajem januara) on da se preseli k meni, ali jos to sve nije sigurno. moglo bi da se protegne i do kraja juna te godine, tj. do kraja juna 2009, pa sad neznam, sad sam kompletno zbunjena...

To skorpija-skorpija, dobro, Pluton na dsc i Jupi u skorpiji kod tebe ga opisuje, ovako sad imas 26 i ulazis u 27-mu, od rodjendana 2009 ulazis u 28 godinu i to je vreme koje je povoljno za promene i lici na uvod u brak i zajednicu ..za mene je to taj sa kojim treba da budes...nema potrebe da se brines, promene ce se desavati tada..kvadrat saturna i Urana moze da oznaci razdvojenost a ne samo promenu partnera , onemogucava vas da imate redovne kontakte..sve je ok..ne brini

@ Mery77

Licno mislim da si u ranim godinama imala aspekte za ostajanje u drugom stanju, posebno izmedju 18-22 godine, nije trebalo da ima problema ali izmedju 23-26 pa nadalje su postojali aspekti za spontani ili namerni prekid trudnoce.kako je Pluton vladar 5 polja i daje regenerativnu moc, ako su osnovne opcije ocuvane, bez obzira kakve promene ili intervencije ili lecenja mozes da imas, postoji mogucnost uz adekvatno lecenje ili neki vid druge terapije, da se dodje do zeljenog cilja. Ali ti spadas u osobe koje ne mogu sa svakim i ne mogu uvek da imaju povoljne aspekte za trudnocu zbog aspekata koje u sebi preko planeta, nosi to 5 polje. Plasis se i sama ali mislim da bi uz odgovarajuceg partnera i mogla da se realno nadas deci, sve do svoje 37-38(koja nije povoljna za iznosenje), kao i eventualno nesto kasnije ako pre ne urodi plodom. Kako se nisi javila i kako ne znam tacan podatak za problem koji postoji, ostavicu ovo pitanje otvoreno do daljnjeg dok se ne javis...

Hvala Vip na svemu do sada!
A evo i konkretnog problema: imam tzv.dvorogu matericu sto bi znacilo (kako su mi objasnili) da cu teze ostati u drugom stanju a narocito da cu teze izneti trudnoce (moguci spontani,prevremena rodjenja i sl.). Pre 2 meseca sam imala abortus (prva trudnoca),gde mi je jos ustanovljeno da postoji neka pregrada u materici,tako da je ona otprilike podeljena u dva dela,sto prilicno sve to komplikuje jos vise.Navodno sam to nasledila od majke koja jeste imala problema sa iznosenjem trudnoca,ali koliko ona zna nema dvorogu matericu niti iko u porodici.

PS. Nova sam ovde pa mi treba vremena da se snadjem:lol:
Hvala jos jednom!

To skorpija-skorpija, dobro, Pluton na dsc i Jupi u skorpiji kod tebe ga opisuje, ovako sad imas 26 i ulazis u 27-mu, od rodjendana 2009 ulazis u 28 godinu i to je vreme koje je povoljno za promene i lici na uvod u brak i zajednicu ..za mene je to taj sa kojim treba da budes...nema potrebe da se brines, promene ce se desavati tada..kvadrat saturna i Urana moze da oznaci razdvojenost a ne samo promenu partnera , onemogucava vas da imate redovne kontakte..sve je ok..ne brini

hvala jos jednom od srca vipcurlic! :)

htjela bih jos samo da te upitam, posto mi tako zvuci, dali izgleda da cu ja izgubiti prvo djete? tj. dali je to prvo djete u opasnosti da ce otici spontano?

hvala jos jednom, necu te vise dosadjivati! :)

Hvala Vip na svemu do sada!
A evo i konkretnog problema: imam tzv.dvorogu matericu sto bi znacilo (kako su mi objasnili) da cu teze ostati u drugom stanju a narocito da cu teze izneti trudnoce (moguci spontani,prevremena rodjenja i sl.). Pre 2 meseca sam imala abortus (prva trudnoca),gde mi je jos ustanovljeno da postoji neka pregrada u materici,tako da je ona otprilike podeljena u dva dela,sto prilicno sve to komplikuje jos vise.Navodno sam to nasledila od majke koja jeste imala problema sa iznosenjem trudnoca,ali koliko ona zna nema dvorogu matericu niti iko u porodici.

PS. Nova sam ovde pa mi treba vremena da se snadjem:lol:
Hvala jos jednom!

Po mom utisku problem sa dvorogom matericom nije tako redak slucaj i licno ja imam takodje "problema" sa tim, medjutim mislim da to zaista utice na prevremeno radjanje ili otezano ostajanje u drugom stanju kako kaze medecina, ali takodje i znam da ja imam Vodoliju u 5 polju i da sam imala dve iznete trudnoce i prevremeno radjanje na sta ukazuju moji aspekti, a takodje i prekid trudnoce.U nekom periodu je moguc problem sa otezanim ostajanjem u drugom stanju ali nije nemoguce, sto kod mene ukazuje polozaj Saturna u 7 polju, vezano za drugo dete..Znam slucajeve zena koje u kasnijim godinama, sa dvorogom matericom iznese trudnocu bez problema, a takodje i slucaj sa dvorogom matericom u mladjim godinama gde je obe trudnoce za redom, za manje od godinu ipo dana osoba iznela bez prevremenog radjanja i bez komplikacija..Namece mi se zakljucak da ipak sve to ima veze sa polozajem polja trudnoce odn dece u horoskopu i tendencijom ka "imati i nemati" prevremeno radjanje. Kod tebe je Uran u aspektu sa Mesecom i to opoziciji, kroz 5-11 polje, Mesec vlada podznakom i moralo je da dodje do prekida trudnoce, posebno prve a kako sam rekla, i dalje mislim da ces ostati u drugom stanju i roditi dete ili dva deteta u svojim 30- tim godinama (do 38 god),ovo ovoliko da ne brines. A pogledacu naknadno mogucnosti za neke intervencije u cilju pomoci

htjela bih jos samo da te upitam, posto mi tako zvuci, dali izgleda da cu ja izgubiti prvo djete? tj. dali je to prvo djete u opasnosti da ce otici spontano?

hvala jos jednom, necu te vise dosadjivati! :)

Duso, ako ste odvojeni i cekate vreme da se sastavite i ako bi sada ostala trudna, on ne bi bio za to,na to sam mislila..no, rekla sam za neke probleme posle , posle radjanja prvog deteta...

Eto mene opet!!
Vec sam postavljala pitanje vezano za moju trudnocu(uskoro treba da se porodim i malo me je frka-pa sam zato postavljala pitanjce), a sada posto vidim posebnu temu eto me opet..pa kad imas vremena!!
Cini mi se da si mi rekla da mi stoje dva deteta, jel tako(stoji u mojoj natalnoj karti), jedno sad a drugo izmedju 30-32! I da li znas da li su decak ili devojcica(mislim to je najmanje bitno, ali ak i to mozes da vidis u mom natalu...hvala)! Jedva cekam bebca....vise se i ne plasim porodjaja, samo jedva cekam da stigne beba.....(posle jednog namernog abortusa i spontanog...volela bih da imam sto vise dece...zato me i zanima koliko ce ih biti)!!!
I da, sta znaci ono da ce mi ovo dete oje sada uskoro treba da rodim biti obelezeno MARSOM u OVNU??? Cmokiiic i hvala ti! Znam da sam malo dosadna sa pitanjima:oops::oops:ali....sta cu:oops::oops:
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?...344&go.y=9&go=Go&nhor=1&go.x=14&go.y=10&go=Go

Eto mene opet!!
Vec sam postavljala pitanje vezano za moju trudnocu(uskoro treba da se porodim i malo me je frka-pa sam zato postavljala pitanjce), a sada posto vidim posebnu temu eto me opet..pa kad imas vremena!!
Cini mi se da si mi rekla da mi stoje dva deteta, jel tako(stoji u mojoj natalnoj karti), jedno sad a drugo izmedju 30-32! I da li znas da li su decak ili devojcica(mislim to je najmanje bitno, ali ak i to mozes da vidis u mom natalu...hvala)! Jedva cekam bebca....vise se i ne plasim porodjaja, samo jedva cekam da stigne beba.....(posle jednog namernog abortusa i spontanog...volela bih da imam sto vise dece...zato me i zanima koliko ce ih biti)!!!
I da, sta znaci ono da ce mi ovo dete oje sada uskoro treba da rodim biti obelezeno MARSOM u OVNU??? Cmokiiic i hvala ti! Znam da sam malo dosadna sa pitanjima:oops::oops:ali....sta cu:oops::oops:
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?...344&go.y=9&go=Go&nhor=1&go.x=14&go.y=10&go=Go

To za Marsom u Ovnu, moram da se vratim i da vidim tacno, mozda sam htela da kazem da ce da bude nalik Ovnu u horoskopu, ali to nista ne znaci dok se ne rodi, kako ti se blizi porodjaj i mars prelazi u rka, moze da bude npr Rak u podznaku a mars u konjukciji sa asc ili Ovan u podznaku ili Mesec u Ovnu itd da ne nabrajam, to nista tebi ne znaci ovako pisano..znacice nama kada budemo videli kartu deteta i uporedili je sa tvojom..zaista..znam da ces da imas devojcicu i decaka, mozda i tim redom mada mislim da muske iznosis sa manje komplikacija i problema..nekako mi lici prvo devojcica pa decak ali to ne moze da se tvrdi 100% i nebitno je na kraju, znaces i sama uskoro...da nas odmah obavestis! Reci mi kada je termin..to brzo moze i da znaci za dva meseca..:wink:

To za Marsom u Ovnu, moram da se vratim i da vidim tacno, mozda sam htela da kazem da ce da bude nalik Ovnu u horoskopu, ali to nista ne znaci dok se ne rodi, kako ti se blizi porodjaj i mars prelazi u rka, moze da bude npr Rak u podznaku a mars u konjukciji sa asc ili Ovan u podznaku ili Mesec u Ovnu itd da ne nabrajam, to nista tebi ne znaci ovako pisano..znacice nama kada budemo videli kartu deteta i uporedili je sa tvojom..zaista..znam da ces da imas devojcicu i decaka, mozda i tim redom mada mislim da muske iznosis sa manje komplikacija i problema..nekako mi lici prvo devojcica pa decak ali to ne moze da se tvrdi 100% i nebitno je na kraju, znaces i sama uskoro...da nas odmah obavestis! Reci mi kada je termin..to brzo moze i da znaci za dva meseca..:wink:

Vip, divna si...Hvala ti!
A to brzo, bas znaci za otprilike dva meseca...termin mi je 29.mart!!!!!! HVALA TI PUNO

Pozdrav,
i nadam se da ćete me makar oraspoložiti. Naime već dve godine sam u braku a do sada nisam ostajala trudna (2006-urađena operacija ciste na levom jajniku). Ako je potrebno poslaću i natalnu kartu mog muža -rođen 19.07.1979 rak-strelac. Hvala i nadam da ima nade i za mene.

Pozdrav,
i nadam se da ćete me makar oraspoložiti. Naime već dve godine sam u braku a do sada nisam ostajala trudna (2006-urađena operacija ciste na levom jajniku). Ako je potrebno poslaću i natalnu kartu mog muža -rođen 19.07.1979 rak-strelac. Hvala i nadam da ima nade i za mene.

Mislim da prvo mnogo ocekujes to pa pravis veliku presiju sama sebi,ne vidim razlog u tvom horoskopu za nemanje dece, sto znaci, samo se cekaju bitni periodi da bi do njih doslo.Po horoskopu stoji problem sa hormonima u organizmu, koji povecavas stresnim situacijama a kako si izgleda, odabrala pravog partnera(strelac u 7 polju pokazuje njegov podznak), i tebi i njemu prelaz jupitera zadnjih godinu dana nije bio pogodan za odrzanje trudnoce i sirenje porodice...Moze on da ima neki problem trenutno, sa infekcijama ili normalnom bakterijskom florom u organizmu koja smanjuje oplodnu moc ali i to je prolaznog karaktera, ali bih volela njegov horoskop da vidim, kako bih bila sigurna da je to prolazno zaista i po njemu. Kako ti je saturn sada na Jupiteru , sve vise se opterecujes zadnjih meseci ali mislim da ne treba tako, moras da se opustis jer ce saturn biti tu jos nekih 6 meseci i cim dodje u pozitivan aspekt sa jupiterom do oplodnje i sacuvavanja ploda moze sigurno doci. Trudnoca bi morala da bude kontrolisana i mozda odrzavana zbog nivoa hormonai period 27-28 kao i 30-ta je bitan za decu..mozes da ih dobijes sve do svoje 40-te godine zato ne brini,, neke stvari samo cekaju svoje pravo i realno vreme.

Postavices mi njegovu kartu svakako.

Hvala ti, pre svega.
Šaljem ti i kartu mog muža - nadam se da će biti poklapanja.
U napred zahvalna, pozdrav!

kako da nema poklapanja..iste planete...vidi, pre 26-te nije trebao da ima decu, od 28-me se aktivira sa Jupiterom i cim sada Jupi krene u trigon njegovom saturnu, pravice i sekstil veneri koja vlada poljem dece i nema nikakvog razloga za brigu...kao sto ranije rekoh, ne sumnjaj i radi, samo sto nije..i da javis..

kad si tu vec, pitas u stvari da li ces imati vise dece!? jel to!?

jedno zensko, pa moze izmedju prekid ili problematicna trudnoca koja ne mora biti izneta, pa pauza pa srudo, navijam prvo za zensko pa posle musko, a razmak mozes da pravis od 4-6 ili cak 12-14 godina najvise,mada ne verujem bas toliko kasnije,al ajde..

da,to je bilo u suštini pitanje... znači dvoje dece... dobro,dobro-zadovoljna ću biti sa dvoje:p samo ne bih volela da bude jedno... a jel se možda vidi u kojim godinama?
hvala,draga na odgovoru i posvećenom vremenu:D

Back