vipcurlic
Domaćin
- Poruka
- 3.566
Ovo je natal mog zeta
postavila sam ti pitanje na pp, kad se ukljucis, nastavicemo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo je natal mog zeta
postavila sam ti pitanje na pp, kad se ukljucis, nastavicemo
nasmejao si me od srca..za decu cemo da vidimo ali se smeh odnosi na namestanje znaka..kako bi to bilo dobro da moze, eto Viktor se rodio u 8 mesecu i opstao pa ne znam dal da mislim da je to zato sto se idealno crta u mom horoskopu , ono, kao da je zacrtano ili bas slucajnost..a kako mislim da slucajnosti ne postoje, iskren odgovor bi ti bio da ipak postoji nesto na sta ne mozemo da uticemo
:wink: videla sad
hvala
u pravu si nikad do kraja ne mozemo nesto da isplaniramo .....uvek nas nesto iznenadi ....mislim ako bi planirali zachece deteta da bi tako mogli da namestimo i horoskopski znak ... lupetam....cekam tvoj odgovor ....tipujem bar na 3 decei bar 2 devojchice
![]()
ops: cekam tvoj odgovor ...
Hvala
Takvi su od prilike i moji zakljucci
Evo i njega, pa ako imate vremena....
Znas sta mislim, kako si musko, tu je tvoja prednost..volis decu ali kad dobijes prvo, malko ces da razmislis za konstataciju da ih teba imati brdo, no kako rekoh, tu je zena da ih pazi i gaji, pa je tebi lakse..nisi za decu pre 30-31 godine, a mislim da nesto i tada pada neka znacajnija veza, pa od tada do tvoje 48 godine moze da se prica o nekom plodnom, regenerativnom periodu..moze da se kaze po tvom horoskopu da trebas da imas vise dece ali o njihovom broju, da siguram da je stvarno 3, ne bih mogla bez partnerkinog horoskopa, da se vidi sta moze da iznese i kakvi su porodjaji, znaci, tu se pisemo za neku godinu onako direktnije, uz njen horoskop..taman da se lepo druzimo...
a da sam zensko el bi bilo razlike ???
aj necu sad da te opeterecujem pitanjima al me zanima da je drugi pol kako bi onda bilo tumachenje za decu ....hvala ti na odgovoru ...srce si kao i uvek<3
Ako imas vremena uporedi nas.
Na 14. strani u temi Uporedni horoskop smo.
Ako ne, nema veze.
Ziva bila.
Ako imas vremena uporedi nas.
Na 14. strani u temi Uporedni horoskop smo.
Ako ne, nema veze.
Ziva bila.
Ok. Hvala.
Znas zapravo sam ocekivala odgovor: DA to je taj ili NE to nije taj, jer vidim da drugi dobijaju prilicno precizne odgovore. Nema veze, mozda ce drugi neko.
Nego da se ne udaljim od teme. Neko mi je jednom rekao da mi karmicki stoji dete, kao prosli put nisam bas odradila to kako treba pa bi u ovom krugu trebala. Sta mislis o tome?
Vip.. koja planeta ili kutja,
konkretno, utiche na plodnost?
Po nekoj mojoj logici.. 5. kutja
u vodenom znaku bi bila plodnost.
Jel tako?
Ima li josh neshto?