- Poruka
- 3.300
А АК-47 се склапа за 7 секунди.
ova puška nije pravljena da se sklapa i rasklapa( jer je trajna i kvalitetna) nema nikakvih zastoja,sa terena dolaze samo hvale i potraznja nema bolje reklame od boraca s terena,
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А АК-47 се склапа за 7 секунди.
ova puška nije pravljena da se sklapa i rasklapa( jer je trajna i kvalitetna) nema nikakvih zastoja,sa terena dolaze samo hvale i potraznja nema bolje reklame od boraca s terena,
Dobro ste ukomponovali proverena i isprobana rešenja.
Da je zaista takva kao što pišeš, Francuzi bi je uzeli.
Ne bi se razmišljali između HK i FN SCAR.
I to oni, koji su navikli na Bull-pap.
Pa da...ni čistiti je ne treba...![]()
u početku je bilo nekim malih tehničkih nedostataka,ali s terena su stizale informacije o tome i naši inžinjeri su u hodu riješavali problem,VHS2 je savršena,jednostavno borci protiv ISSl-a,nece niti jednu drugu,kvaliteta je neupitna,najnoviji polimeri(tvrdi,lagani nema habanja(potrošnje) odrzavanje gotovo da nije potrebno,napravili smo revoluciju s tom puskom niti jedna joj nije ravna,
u konkurenciji nasa je usla u izbor u 3 najbolje Francuzi su uzen njemačku,ali tu je presudila politika,reci koliko si vidio njemačkih pušaka u Siriji a kooiko nasih VHS-ica,sve ti gorove slikopisi sa terena,
sve ovisi o uporabi ali daleko manj nego kalaš,trzaj kod nase i kod kalaša je neusporediv a to znas i sam da uvjetuje preciznost,kazem ti da sam je imao u rukama nisam jos pucao,ali nadam se ove godine da hoću,
Pa dobro, napravili ste pušku 70 godina posle Kalaša, i ti sad pričaš kako je bolja od Kalaša...pa taman posla da nije...
Trzaj je uslovljen i vrstom municije. Naravno da 5,56 ima znatno manji trzaj.
Nisam bio u Siriji, pa nisam video ni jednu.
S obzirom da ste vi, politički, određeni od strane Amerikanaca kao snabdevači sirijskih "slobodnih snaga" i da im valjate svašta već 5 godina, ne čudi me.
A sudeći po "slikopisima" od Kalaša niko ne odustaje...slika, kao i papir sve trpi.
Dobra je puška VHS 2, treba biti pošten i to reći, i treba pohvaliti VHS zato što je u razvojnom procesu dobio kompletan proizvod.
Međutim, niti je posebno inovativna, niti je savršena, niti najbolja na svetu.
I, trebala bi da bude jeftinija, da bi se bolje prodavala.
Takođe, bull-pap ispada iz nekog trenda. Osim Britanije i Francuske nijedna ozbiljna armija u svetu nije usvojila bull-pap za osnovno naoružanje, a Francuzi, eto, odustaju od takvog koncepta.
pa da ljudi su napravili i tenk poslije ww1 i sad ti tvrdis da je tenk iz ww1 bolji od onog iz ww2 ili od danasnjih,ne budi smijesan,mozes pljuvati koliko hoćeš ali za sada bolje puške od VHS2 nema,nema,prc,
nadam se da se necemo sresti nikada,ti s svojim kalašom ja sa mojom vhs-icom,jerbo umirovio bih te sigruno,"preciznost" je presudna,
Kalaš nije srbijanska puška,VHS1-2 su potpuno nas proizvod,pa ti vidi,
Ne tvrdim. Niti sam igde. Ti se hvališ da si napravio tenk u 21-veku, i da je on bolji od T-34. Ajde...
Takođe,ti tvrdiš da je VHS 2 ultra turbo mega super do yaya puška.
Nije.
Prc...prc...prc...
Ma koliko se Iračani (čuj, Iračani, pa njih su juče naučili da nišane dok pucaju) slikali a njome, a Hrvati te slike objavljivali...
Čuj..."Puška koja će pobedili ISIL"...sad ću se usrati...
- - - - - - - - - -
Jesu moj ******, isto kao i pištolj HS...dobro dizajnirana kopija...baš kao i Hrvati...
Ako je preciznost pesudna, ne brini, imam ja M21...precizna je ko snajper, mada ima neke druge mane...![]()
ajmo redom
regulator paljbe(lijevo desno)
kundak podesiv za svakoga (mislim da ima 6 stupnjeva nisam siguran )
okvir za streljivo (vidljiv) bez gledanja u onu rupicu kao kod kalaša)
izbacivanje čahure lijevo desno,
izbalansirana je da se moze pucati iz jedne ruke,
manji trzaj,(vrlo presudno kod preciznosti)
grupiranje metaka u metu na 300m neupitno,neusporedivo s kalašom koji rasipa na 4 puta vecu povrsinu
odrzavnje gotov nepotrebno(oko 1 000 metaka do prvog čišćenja
kvaliteta cijevi i ostalih dijelova neusporediva( nema nikakvih zastoja)
i jedna vrlo bitna stvar,vrlo bitna
puška ispaljuje tromblone sa bojevim metkom,( iako je to stvar tromblona a ne puske)za razliku od kalasa-srbijanskog,samo usporedi radnje jkoje moras napraviti da bi ispalio iz srpknje tromblon a koje radnje iz VHS1-2,
eto samo za početak pa ti vidi koja je bolja,i praktičnija,
Bolest mozga ... u sred Srbije ali ocigledno da utice neko...
ej bre odlicne puske!
Sta fali Zastavi M21 ...
ili pak Ruske AN94 ili AK12 ?!![]()
Ne tvrdim. Niti sam igde. Ti se hvališ da si napravio tenk u 21-veku, i da je on bolji od T-34. Ajde...
Takođe,ti tvrdiš da je VHS 2 ultra turbo mega super do yaya puška.
Nije.
Prc...prc...prc...
Ma koliko se Iračani (čuj, Iračani, pa njih su juče naučili da nišane dok pucaju) slikali a njome, a Hrvati te slike objavljivali...
Čuj..."Puška koja će pobedili ISIL"...sad ću se usrati...
- - - - - - - - - -
Jesu moj ******, isto kao i pištolj HS...dobro dizajnirana kopija...baš kao i Hrvati...
Ako je preciznost pesudna, ne brini, imam ja M21...precizna je ko snajper, mada ima neke druge mane...![]()
ajmo redom
regulator paljbe(lijevo desno)
kundak podesiv za svakoga (mislim da ima 6 stupnjeva nisam siguran )
okvir za streljivo (vidljiv) bez gledanja u onu rupicu kao kod kalaša)
izbacivanje čahure lijevo desno,
izbalansirana je da se moze pucati iz jedne ruke,
manji trzaj,(vrlo presudno kod preciznosti)
grupiranje metaka u metu na 300m neupitno,neusporedivo s kalašom koji rasipa na 4 puta vecu povrsinu
odrzavnje gotov nepotrebno(oko 1 000 metaka do prvog čišćenja
kvaliteta cijevi i ostalih dijelova neusporediva( nema nikakvih zastoja)
i jedna vrlo bitna stvar,vrlo bitna
puška ispaljuje tromblone sa bojevim metkom,( iako je to stvar tromblona a ne puske)za razliku od kalasa-srbijanskog,samo usporedi radnje jkoje moras napraviti da bi ispalio iz srpknje tromblon a koje radnje iz VHS1-2,
eto samo za početak pa ti vidi koja je bolja,i praktičnija,
Reci brate. Mi koji pravimo puške vekovima kupujemo od junačke belgijske države oružje. Ovo nema ni u vicu.
sve u skladu s NATO standardimaPolitika: Vojska Srbije dobija belgijske puške
Beograd -- Pripadnici Vojske Srbije uskoro će biti opremljeni najsavremenijim automatskim puškama belgijske proizvodnje, potvrđeno je "Politici" u Ministarstvu odbrane.
Reč je o puškama SKAR-L, razvijenim za potrebe specijlanih jedinica, proizvodu čuvene fabrike "FN Herštal".
Iz Ministarstve odbranbe nisu precizno odgovorili koje će jedinice biti opremljene ovim puškama već su u dopisu "Politici" naveli da je Vojska Srbije "u planu razvoja i opremanja planirala opremanje određenih jedinica i snaga namenjenih za izvršenje posebnih zadataka".
Upućeni u ovu problematiku smatraju da je reč o "Projektu 1.500" , kako je u medijima nazvan od strane najviših rukovodilaca javno najavljeni plan opremanja 1.500 vojnika najsavremenijom opremom i naoružanjem.
Za razliku od većine pušaka koje koriste armije širom sveta, SKAR-L je puška 21. veka.
Njen razvoj je iniciran 2004. godine kada je komanda specijalnih snaga američke vojske objavila poziv za nabavku nove puške.
Belgijski konstruktori stovorili su SKAR-L koja se izvanredno pokazala na testovima pa je fabrika "FH Herštal" dobila prestižni posao opremanja američkih specijalaca.
Ova puška koristi standardni NATO puščani metak 5,56 mm , ima preklopni i po dužini prilagodljivi kundak.
Na nju je moguće ugraditi različite dnevne, noćne i laserske nišane, baterijsku lampu i potcevni bacač granata što znatno povećava njenu vatrenu moć.
Sama puška, bez okvira sa municijom, teška je svega tri i po kilograma.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2017&mm=04&dd=23&nav_category=12&nav_id=1253406
Pa naravno nece valjda ruske. Ili srpske PUSKE KOJE OSVAJAJU SVET
http://www.smedia.rs/vesti/6969195/b92-otimace-se-oko-srpske-puske-fokus-bogate-armije.html
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2017&mm=01&dd=19&nav_id=1221771
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2017&mm=03&dd=27&nav_id=1244087
I necemo dobiti nego platiti NATO PUSKE![]()
Belgijske puske su izvrsne. Medu najboljim ako ne i najbolje na svetu. Ocito da nisi upucen u materiju
To sto su Belgijanci qurac k'o vojska nema nikakav uticaj ovde. Belgija ima dugu tradiciju proizvodnje izvrsnog oruzja. Jos od rata nezavisnosti SAD.
Meni je najbolja ova. Pravi merak rokati sa njom kao sto bi rekli dobri Bosnjani
M249 SAW Para. ili FN MINIMI
Pogledajte prilog 437816
http://www.imfdb.org/wiki/FN_Minimi
мајмун опет лаже та "ваша"пушка је копија француске пушке фамасnadam se da se necemo sresti nikada,ti s svojim kalašom ja sa mojom vhs-icom,jerbo umirovio bih te sigruno,"preciznost" je presudna,
Kalaš nije srbijanska puška,VHS1-2 su potpuno nas proizvod,pa ti vidi,
Belgijske puske su izvrsne. Medu najboljim ako ne i najbolje na svetu. Ocito da nisi upucen u materiju
To sto su Belgijanci qurac k'o vojska nema nikakav uticaj ovde. Belgija ima dugu tradiciju proizvodnje izvrsnog oruzja. Jos od rata nezavisnosti SAD.
мајмун опет лаже та "ваша"пушка је копија француске пушке фамас![]()
I onda hocete MIG 29 I S 300. E PA NE MOZE!
to je laka strojopuška,nema veze-(nesto malo i ima) sa osobnim naoruzanjem vojnika,
- - - - - - - - - -
neka vama prvo dođu oni obećani migići a tek onda recite "hop" pa nabavite puške,za sada ste pljuga u svemu,![]()