Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.975
pa to se i čeka,da riješimo problem i vi i mi,bili bi nam zahvalni,
![]()
Ja bi i jedne i druge na Goli otok, pa ko koga sredi, ko prezivi njemu ostrvo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa to se i čeka,da riješimo problem i vi i mi,bili bi nam zahvalni,
![]()
Ja bi i jedne i druge na Goli otok, pa ko koga sredi, ko prezivi njemu ostrvo![]()
Ja bi i jedne i druge na Goli otok, pa ko koga sredi, ko prezivi njemu ostrvo![]()
e ne moze to tako,vama ih uvaliti na vas teren,goli otok je top turistička destinacija,ako koji i prezivi i dopliva do obale opet bi vrištali đenosajd nad četnicima,ne,ne,kod vas uz Moravu nek ispiru zlato,![]()
ma da odnavek se znalo da je Boka nasa a ostalo vase,jel pošteno,Dobro neka se nadju u CGto je sada ioavako nicija zemlja
![]()
nekad bila,više nije,t34 je neka bio dobar tenk vise nije,uvijek se napravi nesto bolje,i srbin je nekad bio dobar vojnik,vise nije,sada su najbolji vojnici hrvatski vojnici,najbolja puška VHS2,pljuga ste,prc,prc,prc,
![]()
Posherem se u vojnike kojima treba 4 godine da reše Srbe...![]()
samo se dijeca prave ne brzinu,mi to plako temeljito,nista na brzaka,jes vido kak je sad sve mirno,
a kaj se tiče Šipaca,jel vidis da jos imaju problema sa severom,![]()
ma da odnavek se znalo da je Boka nasa a ostalo vase,jel pošteno,pa necemo valjda da se svadimo radi to malo crnih gora,fifti/fifti,
eto Kosovo vam damo,al nama Voša,
![]()
Bež, bre, tamo...Slovenci su mama, rešili su i vas i nas, i Šiptare i bošnjakistance za 7 dana...i još vas hebu za more...![]()
Koje Crno Kosovo pa to odavno nije nase... pa vece su sanse da nam se Makedonci prikljuce nego Kosovo da bude opet Srbsko.![]()
kaj su riješili,nikaj,imaju to malo mora u čaši i nikaj vise,do teritorijanih moraju preko nas a to jos nisu uspijeli i nece,koprcaju se u čaši bljute,nemereju preko nas,probali su nas preveslati,al dobro tu su i vasi pomogli( da loi znas da su nam vasi dali onu info o arbitraži) ???
- - - - - - - - - -
je,je,vase je i KiM i 2 milijuna Kosovara,ima da ih nosite na grbači doveka,![]()
Poslacemo i u hr, kao znak paznje . treba se neko naseliti u prazne srpske kuce
kaj su riješili,nikaj,imaju to malo mora u čaši i nikaj vise,do teritorijanih moraju preko nas a to jos nisu uspijeli i nece,koprcaju se u čaši bljute,nemereju preko nas,probali su nas preveslati,al dobro tu su i vasi pomogli( da loi znas da su nam vasi dali onu info o arbitraži) ???
Poslacemo i u hr, kao znak paznje . treba se neko naseliti u prazne srpske kuce
Ne znam da su naši pomogli, ako jesu, hebo im pas mater...ali da su se rešili i nas, a pogotovo vas, to jesu...
Vi ne možete ni sve okupirane teritorije da vratite, koje vam mi držimo, a ne sa njima da izađete na kraj...![]()
polako sad radimo na stabilizaciji agrokora,a za svete Rvacke zemlje to imamo vremena,Zemun je u dometu, pa čak i Niš,kad sveta stolica odluči da uzmemo Niš,eto nas kod vas,i pjevamo onu poznatu pod prozorom,"tzv,zornjak",![]()
Dalmacija bitce puna kao Brod, Aljbanaca patriotaima da se valja belo po mnogo povoljnijim cenama, a mlade Rvatske fufe ce biti vesele zbog prometa
![]()
A, yebi ga, onda u redu, nisam znao...![]()
kad je mort sezona kod nas(ljeto) one su zimi tamo kod vas,i to je u redu,posao granica nema,
- - - - - - - - - -
nema se sekiras,reci cu ti kad krenemo,do tada,sedi, miran,![]()
Ma kaj...Mi vama neka j zdelano v Vinči,vi nama Vinču i rešimo celi region...polako sad radimo na stabilizaciji agrokora,a za svete Rvacke zemlje to imamo vremena,Zemun je u dometu, pa čak i Niš,kad sveta stolica odluči da uzmemo Niš,eto nas kod vas,i pjevamo onu poznatu pod prozorom,"tzv,zornjak",![]()
od toliko pušaka svetu oni uzeše baš one iz brisela
У последње време ојачате војску и наоружању,да ли се спремате за рат?