U ucka Veoma poznat Banovan Poruka 12.812 28.09.2012. u 21:43 - Politički džuboks #8.607 Poslednja izmena: 28.09.2012.
Vanila7 Veoma poznat Poruka 10.599 29.09.2012. u 00:03 - Politički džuboks #8.616 YU Grupa - More Sunce dok se radja u osvit bele zore ja stojim na obali i posmatram more pijanstvo neko ludo obuze mene gledajuci sunce i dugacke sene Galebovi lete iznad mora plava ja gledam sav srecan pucinu gde spava volim ga ja ludo i idem mu sada more je duboko i mrak mi vec pada A vetar nad morem tad poce da duva zeleci da mladi taj zivot sacuva no uzalud bese, more ga vec uze postavsi crveno kao majske ruze
YU Grupa - More Sunce dok se radja u osvit bele zore ja stojim na obali i posmatram more pijanstvo neko ludo obuze mene gledajuci sunce i dugacke sene Galebovi lete iznad mora plava ja gledam sav srecan pucinu gde spava volim ga ja ludo i idem mu sada more je duboko i mrak mi vec pada A vetar nad morem tad poce da duva zeleci da mladi taj zivot sacuva no uzalud bese, more ga vec uze postavsi crveno kao majske ruze