Politicke, medijske i druge reakcije javnosti na slucajeve nasilja Srbiji

Da li je Beograd grad zalosti ?

• Beograd grad zalosti, grad koji unistava srpski narod i drzavu.

• Beograd, srpske prestonica koja radi u najboljem interesu naroda i drzave.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nema nista od spenkinga od strane UF vishe , raspala se ta stara ekipa , sto zbog robija , sto zbog gudre , sto zbog porodicnog zivota i odrastanja , sada su sve neki klinci koji nisu ni blizu ludi kao oni pre njih , uostalom igra Rad u prvoj ligi vec 2 godine pa nista zanimljivo se ne desava .
Da,sad ovi iz ''velikih klubova'' mogu da divljaju...Iako sam navijao za zvezdu kad sam pratio fudbal uvek sam imao simpatije za radovce...Stvarno su imali ****...I nisu bili ispolitizovani,imali su svoju spiku i to je to...Delije i grobari su pešadija kvazidesničarskih stranaka,pokrivaju ih kad god mogu,što radovci ipak nisu imali:cool:

konstantno i vec dosadno opravdavanje svake srpske gluposti......." to se desava i kod komsije"......:dash:

pa ako komsija jede gomna umesto ratlukuma uz kafu, to li je opravdanje da i ti zaglabas??
ili je red da mu kazes da se gomna ne jedu???:think:

pa ne mozes da sprecis budalu da bude budala osim da se na mestu desavanja nadje policajac koji ce ga spreciti da bude to sto jeste.

u celoj prici ne mislim da su budale hteli da ubiju tatona, hteli su da ih izlemaju i to je to, ali situacija ih je ponela bacili su ga u taj otvor i decko je preminuo od posledica zadobijenih tim padom ....

sudice im se za ubistvo, advokati ce ih braniti da je u pitanju ubistvo iz nehata, pa videcemo na sudu sta ce biti sad lamentrirati nad svim tim ne mozemo niti mzoemo vratiti tatona .

ja naravno ne odobravam sve to.

..Iako sam navijao za zvezdu kad sam pratio fudbal uvek sam imao simpatije za radovce...Stvarno su imali ****...I nisu bili ispolitizovani,imali su svoju spiku i to je to..

nego kad si imao simpatije za njih, jel onda kada su slomili kost onom decaku od 14 godina koji je igrao za juniore vozdovca uz reci "e sad si pravi invalid" ili kad su onomad preklali decka u vozu u rakovici jer je bio navijac vozdovca? ili su ti mozda bili simpaticni kada su nosali keltske krstove i druga neonacisticka obelezja po utakmicama?

a ne mozes da sprecis budalu da bude budala

e voim si se diskvalifikovao. Talog i ljam treba sasetji u korenu. Drug tito je za to imao odlicne metode. Minimum 10 godina robije + ka-ranje u guzu + rad u kamenolomu. Pa kad izadjes iz zatvora deset godina stariji, sa iskaranom guzom i polomljenim kostima, shvatices gde si pogresio. Ovo se ne odnosi na tebe, nego na huligane.

Poslednja izmena:
pa ne mozes da sprecis budalu da bude budala osim da se na mestu desavanja nadje policajac koji ce ga spreciti da bude to sto jeste.

u celoj prici ne mislim da su budale hteli da ubiju tatona, hteli su da ih izlemaju i to je to, ali situacija ih je ponela bacili su ga u taj otvor i decko je preminuo od posledica zadobijenih tim padom ....
sudice im se za ubistvo, advokati ce ih braniti da je u pitanju ubistvo iz nehata.

tuzilastvo je diglo optuznicu za tesko ubistvo na narocito svirep i podmukao nacin..advokati su branili i legiju pa je dobio 40..

nego kad si imao simpatije za njih, jer onda kada su slomili kost onom decaku od 14 godina koji je igrao za juniore vozdovca uz reci "e sad si pravi invalid" ili kad su onomad preklali decka u vozu u rakovici jer je bio navijac vozdovca? ili su ti mozda bili simpaticni kada su nosali keltske krstove i druga neonacisticka obelezja po utakmicama?
Liberalski,opušteno...Nisam ni rekao da su bili anđeli:neutral:

sudice im se za ubistvo, advokati ce ih braniti da je u pitanju ubistvo iz nehata, pa videcemo na sudu sta ce biti sad lamentrirati nad svim tim ne mozemo niti mzoemo vratiti tatona .

cekaj.......jesi li ti svestan sta pises, ili si jos bunovan???:dash:

'decaci su posli da ih malo izlemaju, onako, drugarski, ali se zaneli u igranci, poneo ih elan u gazenju jadnika po glavi i celom telu, pa on , eto pao u bunar, i samoubio se............":bljak:

dzaba vama ovo shatro pokusavanje da natpisima "R.I.P." isfolirate kako imate i nesto civilizovano i ljudsko u sebi.......progovara izmedju redova ono sto ste u stvari..:bljak:

tuzilastvo je diglo optuznicu za tesko ubistvo na narocito svirep i podmukao nacin..advokati su branili i legiju pa je dobio 40..

Свако ко познаје КЗ зна да је оптужница политичка. За то дело може само да му се суди за " Учествовање у тучи са смртним исходом"...

mozes da smanjis takve dogadjaje kad pocnes da ih lemas kao stoku i da ih posaljes u zatvor na trideset godina, a ne da svaki tupan i dno ljudskosti ide da maklja koga stigne...
i ne umanjuj zlocin, ponela ih situacija, kakva nebuloza, ponese me situacija i ja te opusteno izbodem ili ti razlomim lobanju...
to treba zatvoriti u ludaru...

Ja ne mogu da shvatim da neko ovo moze da napise...
Aman covece,dal i tvoje dete nekad neko treba da malo lema,onako cisto opusteno drugarski,i da ga baca malo po trotoaru???? I ti ces reci,ma neka ga,nisu hteli da mu izlome vrat,samo da mu biju cvrge... :dontunderstand::dontunderstand:

Свако ко познаје КЗ зна да је оптужница политичка. За то дело може само да му се суди за " Учествовање у тучи са смртним исходом"...

pa i ja cenim da je realno upitanju verovatno

jer nisu imali nikakva orudja kojima se moze izazvati smrt, i nisu ih sve tukli da ih ubiju vec da ih prebiju . smrt ovog tatona je posledica kombinacije nesrecnih okolnosti i prisutnosti te rupe kod garaze na obilicevom vencu u koju su ga gurnuli....

treba ih osuditi na maksimalne kazne ali treba biti objektivan i pravican.

mozes da smanjis takve dogadjaje kad pocnes da ih lemas kao stoku i da ih posaljes u zatvor na trideset godina, a ne da svaki tupan i dno ljudskosti ide da maklja koga stigne...
i ne umanjuj zlocin, ponela ih situacija, kakva nebuloza, ponese me situacija i ja te opusteno izbodem ili ti razlomim lobanju...
to treba zatvoriti u ludaru...

Потписујм свако слово

politicka ili ne, treba ih yebati.....je bi ih stavio na avion i istovario na stadion Tuluza, pa neka nastave da se biju sa francuzima kada toliko vole.....samo , ovaj put malo da promene odnos snaga.....mangupi.......

evo ja poznajem krivicni zakon i slazem se sa kvalifikacijom ovog zlocina kao teskog ubistva na narocito svirep i podmukao nacin...

pa i ja cenim da je realno upitanju verovatno

jer nisu imali nikakva orudja kojima se moze izazvati smrt, i nisu ih sve tukli da ih ubiju vec da ih prebiju . smrt ovog tatona je posledica kombinacije nesrecnih okolnosti i prisutnosti te rupe kod garaze na obilicevom vencu u koju su ga gurnuli....

treba ih osuditi na maksimalne kazne ali treba biti objektivan i pravican.

yebote........zasto svaki tvoj post u meni izaziva toliko gadjenje???:bljak:

Znash shta... posle ovakve izjave...
Ja bih voleo tebe da vidim kako pijesh mirno kaficu u nekom kaficu..
Da ti pridju desetorica mladica sa metalnim shipkama sa namerom da te prebiju...
Da ostvare tu svoju nameru i da te istuku k'o vola...
I bace u 7 metara dubok otvor...

Dok bi se u takvoj situaciji borio za goli zivot na hiruskom odeljenju Urgentnog, cenim da ti kroz glavu zasigurno ne bi proslo da su se malo zaneli... ponela ih atmosfera... pa su te, eto tako finog i mirnog, pretukli na mrtvo ime...

Covece, sta pricas ti?
Znaci, ja ne mogu da verujem da je strani drzavljanin ubijen... i da ima neko ima obraza i srama da one koji su ga ubili opravdava????!!!

:dash: :dash: :dash: :dash:

kome da se sudi, kao pravnik ili neko ko ovde komentariše KZ morao bi biti mnogo precizniji
ili misliš da su ga svi udarili po jednom i to je to..svih 11 ravnopravnih
uhapšeno je 11 osumnjičenih i verovatno ga nije tuklo svih 11, takođe, tu je bilo bejzbol palica, šipki, boksera... to je i rečeno da ima tragove po telu baš od tih predmeta

što će reći da će policija na jedan lep i nadasve human način da izvuče ko je najviše mlatio ovog nesrećnika, pa će na osnovu toga taj / ti koje je baš "ponelo" :dash: da fasuju najmanje 15 godina "ko drugog liši života pri bezobzirnom nasilničkom ponašanju", dok će ostali odgovarati za učestvovanje u tuči sa smrtnim ishodom i tu mogu da dobiju najviše 3 godine, što bi bio i red da ih toliko počaste.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back