Kључки Тавор Алекса
Primećen član
- Poruka
- 679
Шта више рећи све је речено само богу се помолити за покој душе Бриса Татона.
.
.
Poslednja izmena:
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e tako....cekamo supermoda da obrise anketu...tema opet puna kojecega....ajmo ljudi na temu.....ako krenete opet kojekude..lepo da zatvorimo jer ovo stvarno vise nema smisla...licitirati sa ljudiskim zivotom i uvlaciti svakojake stvari u ovu pricu je stvarno vise nego degute
dakle nasilje..kako ga zaustaviti, sta radi drzava sta radimo mi...smrt mladog frnacuza je povod ali ne sad za izvalcenje svega sto je proslo...generalno kao drzava imamo porbelm a samim tim i mi kao narod....ja verujem d aje vama forum zahebancija...ali na vasu zalost necija smrt nije zahebancija...tu prozivate ko se politicki ubacio u pricu i ko ce pobrati poene za proteste...mislim a na cega ovo lici...pa zar je moguce da ni tako tragicna stvar kao sto je necija smrt i tako tragicna stvar kao sto je nasilje u nasoj drzavi ne moze da pronadje medju svima nama dodirnu tacku...onu neku ljudsku...ovo stvarno vise nema smisla
Не вичем него необраћам пажњу на велика или мала слова.
Да то је то товја савест је чиста јер ништа ниси урадила, а баш су те заболеле ноге тај дан на шетњи од по сата
Nemoj da vredjas jer me ne poznajes,samo cu reci da sam uradila nesto mnogo vise od setnje,ali nije moje da se hvalim ovde,to cu ostaviti za sebe.Mada mi ni setnja nije ispod casti.Sto si se ti zakacio za tu setnju?Ako neko tad nije setao,ne znaci da nije pomogao na drugi nacin.Eto samo sam odgovorila i od sad postujem moderatora i necu se bakcati sa necim sto nije deo ove teme
Nemoj da vredjas jer me ne poznajes,samo cu reci da sam uradila nesto mnogo vise od setnje,ali nije moje da se hvalim ovde,to cu ostaviti za sebe.Mada mi ni setnja nije ispod casti.Sto si se ti zakacio za tu setnju?Ako neko tad nije setao,ne znaci da nije pomogao na drugi nacin.Eto samo sam odgovorila i od sad postujem moderatora i necu se bakcati sa necim sto nije deo ove teme
A nego šta nego je štanja deo teme?
nego nemaš ti srećo argumenata
tako da
pa pazi kad je divlajnje navijaca u pitanju reper ti je Hejsel...pa kad su oni mogli tome da stanu na rep...takvim divljacima...vrlo je logicno i priemnjljivo i ovde
sto se Stevice tice...mozda na temu o Francuzu..a ovo je tema koja je generalno protiv svakog nasilja ne samo sad zbog slucaja Francuza, vec i sbog ubijenog navijaca Vojvodine i svih drugij koji su umrli kao posledica tuce a u vezi sa na pr sportom..i to u NASOJ ZEMLJI
Stevica je vezano za nasilje van nase zemlje...ovo bi trebalo da bude mars koji salje poruku da je Srbija protiv nasilja u svojoj zemlji...a ostale drzave koje imaju probelm sa tim nek izvole da rade nesto po tom pitanju..Engleska je kao sto smo videli uspela i jos neke da ih sad ne nabrajam...ali ovo se tice da s en ponavljam nase zemlje i slucajeva kod nas
Ko ti pominje pedere sada ..Brisa Tatona je napala grupa navijaca ,ili trebam da ti crtam?!!!Uporedjujes ovo i kada je trebala da bude parada o boze