Politicke, medijske i druge reakcije javnosti na slucajeve nasilja Srbiji

Da li je Beograd grad zalosti ?

• Beograd grad zalosti, grad koji unistava srpski narod i drzavu.

• Beograd, srpske prestonica koja radi u najboljem interesu naroda i drzave.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa i ja cenim da je realno upitanju verovatno

jer nisu imali nikakva orudja kojima se moze izazvati smrt, i nisu ih sve tukli da ih ubiju vec da ih prebiju . smrt ovog tatona je posledica kombinacije nesrecnih okolnosti i prisutnosti te rupe kod garaze na obilicevom vencu u koju su ga gurnuli....

treba ih osuditi na maksimalne kazne ali treba biti objektivan i pravican.
Cekaj, bre, sad je rupa kriva sto su ga zlikovci gurnuli u nju?

pa dobice nekih 15 godina sto i nije bas pravedno , al nije ni loshe jer sa nasim pravosudjem mogu da se izvuku i sa manje

pravosuđe i da oće ne može sada ništa jer je dignuta halabuka oko svega, i biti će motreno od UEFA-e i francuskog saveza (a znamo da je predsjednik uefa-e platini). s obzirom da je uroš za pokušaj ubistva dobio nagradni 10, ovi 11 specijalaca ne trebaju očekivat manju kaznu.

Znaci, ja ne mogu da verujem da je strani drzavljanin ubijen... i da ima neko ima obraza i srama da one koji su ga ubili opravdava????!!!

:dash: :dash: :dash: :dash:
Najmanje je bitno sto je Taton bio strani drzavljanin. Ono sto je bitno je da je olos prebio coveka koji nikoga nije dirao, vec je mirno pio pice u centru grada, koji je, btw, konstantno pun murije.

što će reći da će policija na jedan lep i nadasve human način da izvuče ko je najviše mlatio ovog nesrećnika, pa će na osnovu toga taj / ti koje je baš "ponelo" :dash: da fasuju najmanje 15 godina "ko drugog liši života pri bezobzirnom nasilničkom ponašanju", dok će ostali odgovarati za učestvovanje u tuči sa smrtnim ishodom i tu mogu da dobiju najviše 3 godine, što bi bio i red da ih toliko počaste.
Ebeš taj tvoj zakon.Oni će biti živi i verovatno i zdravi izaći iz buvare.:dash:

takav je zakon, šta je tu je
sigurno da od tih 11 nisu svi isto krivi, manji broj je direktno i neposredno primenjivao fizičku silu na Tatona, a ostali onako, kao čopor hijena uživali u krvi
zato ih kao clanove chopora treba choporativno osuditi na iste kazne, kao saizvrshioce ovog monstruoznog zlocina...sve je to ista bagra...

Uh ,kako ste se samo brzo organizovali,
da niste vec znali da ce covek umreti:eek:

prvo, bilo je odavno jasno da jadnik nema sanse da prezivi onakve povrede......

drugo, ne znam koga moze da uznemirava i da mu smeta protest protiv nasilja???:dash:
ili ti smatras da je nasilje deo "folklora i nacionalnog identiteta" u srba, pa treba da se neguje kao jedna od vrlina ovog naroda??:roll:

da je pameti ,i ti bi se pridruzila tom skupu.......

takav je zakon, šta je tu je
sigurno da od tih 11 nisu svi isto krivi, manji broj je direktno i neposredno primenjivao fizičku silu na Tatona, a ostali onako, kao čopor hijena uživali u krvi

mislim da u anglosaksonskom pravu , postoji da , ako su troje ucestovali u tuci sa smrtnim ishodom, sud svo troje sudi za ubistvo, ravnopravno.........to je mnogo bolja opcija od ove nase, da jedan fasuje ( trazi se glupost, u fazonu , ko je zadao smrtonosni udarac )......

prvo, bilo je odavno jasno da jadnik nema sanse da prezivi onakve povrede......

drugo, ne znam koga moze da uznemirava i da mu smeta protest protiv nasilja???:dash:
ili ti smatras da je nasilje deo "folklora i nacionalnog identiteta" u srba, pa treba da se neguje kao jedna od vrlina ovog naroda??:roll:

da je pameti ,i ti bi se pridruzila tom skupu.......
Meni je krajnje neukusno setati se do spomenika zahvalnosti Francuskoj i paliti svece ispred francuske ambasade. K'o sto rekoh, nije bitno to sto je on Francuz, nije bitan "naruseni turisticki potencijal i imidz Srbije", bitno je to sto su zlikovci do smrti prebili coveka koji apsolutno nikoga nije dirao. Zasto jednostavno ne zapaliti svece na mestu gde su ga majmuni ubili?

.....
od ljudskog otpada koji je ubio brice-a, jedino je gori olosh koji ih sedeci ispred kompjuterskog monitora virtuelno podrzava i opravdava..samo cekam kad ce neko od njih reci da su nas "francuzi bombardovali", da pocne da baljezga o "nepravednom haskom tribunualu", prvom svetskom ratu "gde su nas francuzi ostavili na cedilu" i slicne nebuloze...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back