POKUŠAJ LINČA PREMIJERA VUČIĆA

Па за разлику од тебе знамо понешто.Ти мислиш да ако си полуинтелигентан да су сви такви.
А каменице ударају твог Вучића.

I za tebe pametni kume vazi isto pitanje:

Mene Milunka cudi jedna stvar koja mi vec godinama nije jasna: ljudi koji od Slobe vode Srbiju pa DO DANA DANASNJEG, vidimo to u sredstvima informisanja, pa i na ovom forumu, ZNAJU TOLIKO MNOGO, INTELIGENTNI SU, DEMOKRATICNI, SUPER u svakom pogledu, a skoro ceo svet ih mrzi, bombarduje, satanizuje, gadja kamenjem?

Da li je svet ZAVIDAN na toliku srpsku pamet, sta li to moze biti?

Umeto da se poklone tolikom mozgu i dobroti - oni stalno nesto protiv Srba (i to onih u Srbiji, oni sto su napolju su uglavnom vrlo postovani svuda).

I pored tolike pameti Srbija stalno sve manja, a za ocekivati je da bude sve veca....Negde nesto skriki u tockovima...

Da li si nekada razmisljala o tome?

Блајби остаре, а памет не набра. Ништа не зна. Шта год да је тема, неко мора да га исправља и учи да не би остао у мраку незнања. Али, не вреди.

Ево и госпођа Милунка га лепо пита да ли је сигуран да је разумео њен пост,а он уместо да јој одговори изражава нека чуђења и ствари које му годинама нису јасне.
Значи лик се слаже са нечим што не разуме.

- - - - - - - - - -

I za tebe pametni kume vazi isto pitanje:

Mene Milunka cudi jedna stvar koja mi vec godinama nije jasna: ljudi koji od Slobe vode Srbiju pa DO DANA DANASNJEG, vidimo to u sredstvima informisanja, pa i na ovom forumu, ZNAJU TOLIKO MNOGO, INTELIGENTNI SU, DEMOKRATICNI, SUPER u svakom pogledu, a skoro ceo svet ih mrzi, bombarduje, satanizuje, gadja kamenjem?

Da li je svet ZAVIDAN na toliku srpsku pamet, sta li to moze biti?

Umeto da se poklone tolikom mozgu i dobroti - oni stalno nesto protiv Srba (i to onih u Srbiji, oni sto su napolju su uglavnom vrlo postovani svuda).

I pored tolike pameti Srbija stalno sve manja, a za ocekivati je da bude sve veca....Negde nesto skriki u tockovima...

Da li si nekada razmisljala o tome?

Та полуинтелигентна питања можеш да постављаш свом деди ако је расположен да ти одговара на њих.
То шта ти не знаш у животу,и шта те чуди,ме интересује таман колико и временска прогноза за Мадагаскар.
Нисам ти ја овде едукативни центар за форумаше са посебним потребама.

Блајби остаре, а памет не набра. Ништа не зна. Шта год да је тема, неко мора да га исправља и учи да не би остао у мраку незнања. Али, не вреди.

Nesto za tebe:

PAČIJA ŠKOLA

“Jeste l' čuli, kumo,

Verujte, bez šale -

Otvara se škola

Za pačiće male.

Tako je i bilo,

Verujte, bez šale -

Otvorila s' škola

Za pačiće male.

Svi pačići došli,

Na skamijam' stoje;

Stari patak metno

Naočare svoje.

Sve ih je upiso

U katalog, male,

Pa ih je prozivo -

Verujte, bez šale.

Pa se onda šeto

S ozbiljnošću krutom;

Učio ih, učio

I knjigom i prutom.

Učio ih, učio

Od srede do petka,

Al' se nisu odmakli

Dalje od početka.

Nije bilo uspeha

Učiteljskom trudu,

Cela muka njegova

Ostade zaludu.

Ništa više ne nauči

Pačurlija ta,

Nego što je i pre znala:

Ga, ga, ga, ga, ga!

(Jovan Jovanović - Zmaj)

- - - - - - - - - -

Ево и госпођа Милунка га лепо пита да ли је сигуран да је разумео њен пост,а он уместо да јој одговори изражава нека чуђења и ствари које му годинама нису јасне.
Значи лик се слаже са нечим што не разуме.

- - - - - - - - - -

Та полуинтелигентна питања можеш да постављаш свом деди ако је расположен да ти одговара на њих.
То шта ти не знаш у животу,и шта те чуди,ме интересује таман колико и временска прогноза за Мадагаскар.
Нисам ти ја овде едукативни центар за форумаше са посебним потребама.

Uskoro ce vas i po Srbiji poceti juriti sa kamenjem pored TOLIKE pameti.....:D

Nesto za tebe:

PAČIJA ŠKOLA

“Jeste l' čuli, kumo,

Verujte, bez šale -

Otvara se škola

Za pačiće male.

Tako je i bilo,

Verujte, bez šale -

Otvorila s' škola

Za pačiće male.

Svi pačići došli,

Na skamijam' stoje;

Stari patak metno

Naočare svoje.

Sve ih je upiso

U katalog, male,

Pa ih je prozivo -

Verujte, bez šale.

Pa se onda šeto

S ozbiljnošću krutom;

Učio ih, učio

I knjigom i prutom.

Učio ih, učio

Od srede do petka,

Al' se nisu odmakli

Dalje od početka.

Nije bilo uspeha

Učiteljskom trudu,

Cela muka njegova

Ostade zaludu.

Ništa više ne nauči

Pačurlija ta,

Nego što je i pre znala:

Ga, ga, ga, ga, ga!

(Jovan Jovanović - Zmaj)

- - - - - - - - - -

Uskoro ce vas i po Srbiji poceti juriti sa kamenjem pored TOLIKE pameti.....:D

Зато су тебе одавно стигли.

Pašče išlo da se klanje jednoj laži.Pašče dobilo šta je trežilo.
19991. je u Srebrenici živelo 9.000 ljudi.1992. je pobegao veliki deo sela.2.500 stanovnika su činili Srbi.Bez Srba i izbeglih,u Srebrenici je ostalo oko 4.000 ljudi.Žene,deca i starci,koji su izvedeni su činili oko3.000 ljudi.U Srebrenici je ostalo oko 1.000 ljudi pod oružjem.Svi su pobijeni.Danas se spekuliše cifrom od oko 8.000 ubijenih.Kako?Je li Srebrenica bila prenaseljeni velegrad.

Pašče išlo da se klanje jednoj laži.Pašče dobilo šta je trežilo.
19991. je u Srebrenici živelo 9.000 ljudi.1992. je pobegao veliki deo sela.2.500 stanovnika su činili Srbi.Bez Srba i izbeglih,u Srebrenici je ostalo oko 4.000 ljudi.Žene,deca i starci,koji su izvedeni su činili oko3.000 ljudi.U Srebrenici je ostalo oko 1.000 ljudi pod oružjem.Svi su pobijeni.Danas se spekuliše cifrom od oko 8.000 ubijenih.Kako?Je li Srebrenica bila prenaseljeni velegrad.
И да су рачунали ,,тројке'' као у кошарци (један пали муслиман = убележи три) па се не слаже. Ко зна, можда су редове попунили муџахединима или су у спискове уписали и оне који су још у Аустрији, Немачкој, Швајцарској, Канади, Америци, .....и Турској.

S jedne strane,Forin ofis implatntira političke akcije ,vođen interesom neutralizacije Ruskog satelita -Srbije
i fingirajući zaostavštinu Russellovog suda i Deklaraciju o ljudskim pravima (ne primenjujući ih na sopstveno vojno učešće
u kršenju istih u Avganistanu,Iraku,Libiji,Egiptu,Srbiji),pritom prikrivajući najbližeg saveznika USA čiji su interesi
sasvim poznati,a legitimitet zbog nepriznavanja ingerencija Međunarodnog suda pravde-ništavan u ovakvim stvarima
i
s druge strane predsednika Vlade Srbije koji je i to i MIP svoje države i čak i prvi,iako po funkciji drugi,čovek svoje države
i njegov "srednji put" između velikosrpskog hegemonizma s podrškom Ruskih jastrebova i mlakom podrškom ruskog vrha
i visokih moralnih vrednosti kontinentalnog međunarodnog prava te evropskog puta Srbije...

Elem,na tom srednjem putu Vučić nailazi na Scile i Haribde I Vlada kojom kormilari lično,a oficire donje i gornje palube
drži u potbalublju da ne bi nešto sjebali (koji helikopter ili nešto slično!),a ono malo mornara koje trčkara po palubi i usput pljuju
po Blajbijima,(a i po mojim malenkostima ponekad:mrgreen:mada ja to pedagoški...:manikir:) služi više da uspore brod dižući i spuštajući košno
jedro-zavisno s koje strane vetar duva...Doduše produvani vetrom,a i sam Vučić sve više,kao da su pomalo umorni od tog ljuljanja lađe
koje se i ne zna gde treba da stigne...Važno da ne potone!

A gde sam tu ja! Pita se dokoni forumaš,zadrigao u ksenofobnim izlivima besa i nemoći...
Isto gde i ja s najčistijim i najčasnijim namerama i mislima-u skeptičkoj jami koju smo sami napunili ,a nismo očistili
-ispraznili par decenija!
Vreme je da se primeni ricinus za ovaj naš napaćen narod!Ricinus i rakija...ljuta! Udri jedno,udri drugo i dok nam se
ne vrati prethodna normalna vizura sveta!Po receptu rešavanja od ljubavnih jada Petra Božovića...
:sad2:

Неће баш бити да је тако.Није Вучић први србин који је био у Сребреници.

Vucic je napadnut zbog politike koju je vodio i podrzavao devedesetih.Tim istim Muslimanima je pretio da ce biti pobijeni,ucestvovavo u organizovanju odlaska radikala iz Srbije u doborvoljacke odrede.Ti isti "dobrovoljci" pod Seseljevom zastitom, pocinili su najgore zlocine kojih su se Borci iz VRS zgrazavali.Od Visegrada do Zvornika su pravili pizdarije nad civilima,dok su u borbama veoma malo ucestvovali.Ne mozes u jednom periodu jest *** i voditi jednu krajnje suludu politiku,a samo deset godina kasnijue izgravati Mahatmu Gandija.Evo, ja (Srbija) vam pruzam ruku pomirenja,a vi tako.Pazi kao Srbija je preko njega pruzila ruku pomirenja,kakva manija velicine

П. С.

Мислим, ако треба да се на премијера "камењем бацамо" (фигуративно, или, чак дословно, што, наравно, не одобравам, али допуштам ако неко и то мисли да је решење), то онда једино ми треба сами да будемо...

pomoć 'prijatelja' nikad ne treba odbacivati .....uostalom pa on sam kaže da smo mi prijatelji iako većina naroda ne misli tako .....i nisu mene gađali nego njega

Неће, вала, то наши непријатељи радити...

E pa 'oće vala

А, ако, ето, ураде, онда је наше да то осудимо, и принципијелно станемо уз представника Србије.

pa osudio sam , mogli su malo veći kamen da nađu :mrgreen:

Ако то не учинимо, онда смо исти као наши непријатељи - желимо зло Србији.

Nije tačno da želim time zlo Srbiji

Врло је лоше, да подсетим, у оваквим случајевима спуштати ствари на персонални ниво...

braniš negoga ko je sve pa i državu sveo na personalni nivo a to nije dobro

- - - - - - - - - -

П. П. С.

Одатле, до онога "е, нећу да браним Србију јер је у њој на власти тај и тај" није далеко...

onaj ko neće da brani , naćiće uvek neki zgodan izgovor .....od samo da odnesem tetki lek pa na dalje .....dakle ne treba se osvrtati na takve

Vucic je napadnut zbog politike koju je vodio i podrzavao devedesetih.Tim istim Muslimanima je pretio da ce biti pobijeni,ucestvovavo u organizovanju odlaska radikala iz Srbije u doborvoljacke odrede.Ti isti "dobrovoljci" pod Seseljevom zastitom, pocinili su najgore zlocine kojih su se Borci iz VRS zgrazavali.Od Visegrada do Zvornika su pravili pizdarije nad civilima,dok su u borbama veoma malo ucestvovali.Ne mozes u jednom periodu jest *** i voditi jednu krajnje suludu politiku,a samo deset godina kasnijue izgravati Mahatmu Gandija.Evo, ja (Srbija) vam pruzam ruku pomirenja,a vi tako.Pazi kao Srbija je preko njega pruzila ruku pomirenja,kakva manija velicine

upravo ovo
za incident koji se desio, nisu krivci samo oni koji su ga kamenovali, nego i on koji je pre dvadeset godina izvikivao onakve parole - 100 za jednog
nasa je sramota sto na cin pomirenja saljemo osobu koja ima onakvu politicku proslost

Jadni Vučić htijeo nešto da popravi ali (kako sam Vučić kaže) dosli neki navijači od fudbalskog kluba iz Srbije i započeli stvarati probleme
I za ovaj napad će se saznati ko ga je organizovao
Јел' ти уопште разумеш шта ти је човек написао? Или тераш по оној народној:,,Ја га питам колико је сати а он ми прича где је купио сат''.
Какве везе има Вучић, навијачи из Србије, организатор напада, .... са списком који броји скоро 8.500 наводно убијених у Сребреници. И лепо је написао да су неки, бар по списку, ,,сахрањивани'' по неколико пута.

Poslednja izmena od moderatora:
Ваља престати мешати лично, приватно, с државним и политичким...

Једно је кад неко СА СТРАНЕ напада председника владе Србије, а друго кад га нападамо ми, Срби.

Време је већ да неки (Срби) то најзад схвате.

Кад неки спољни непријатељ то ради, ми увек, не лично и на основу става према њему, већ ПРИНЦИПИЈЕЛНО треба да смо на страни те особе, јер она ту симболише не себе, већ Србију.

Код куће, иза затворених врата, упућујмо му замерке колико год хоћемо, али према споља, он је наш политички представник...

Slazem se s ovim.

Zelim jos da dodam.Mislim da jednom pravoslavcu nije mesto na muslimanskom groblju i obrnuto.Razumem ja sta je hteo da pokaze svetu i evropi ali dovoljno je bilo da posalje telegram saucescak,saosecanja i zelja za bolje sutra i tu je kraj.Ako je vec hteo da licno prisustvuje, posetu je trebalo da zavrsi i proizvodnoj hali u kojoj su svi govorili.Mislim da se zaigrao bez obzira na dobru nameru u koju je imao.Sta je postigao?

Јел' ти уопште разумеш шта ти је човек написао? Или тераш по оној народној:,,Ја га питам колико је сати а он ми прича где је купио сат''.
Какве везе има Вучић, навијачи из Србије, организатор напада, .... са списком који броји скоро 8.500 наводно убијених у Сребреници. И лепо је написао да су неки, бар по списку, ,,сахрањивани'' по неколико пута.

Da li je bilo streljanih 8.500, 8.000, 5000 ili 1800 sada vise nije vazno natezati se oko toga.

Svet je prihvatio brojku od 8000 i to se nece promenuti pa ma koliko se Srbi upinjali i dokazivali nedokazivo.....

Kao sto je prihvatio da je u Jasenovcu umoreno 700.000 Srba, a ne 70.000 kako tvrde neki Hrvati.

I koji god da otvoris strani TV kanal govori se o 8000 streljanih, 20 godina od genocida i napadu na Vucica...

Verovatno i oni tamo znaju nesto, a nisu pristrasni?

Poslednja izmena od moderatora:
Ljudi jos pricaju mi im pruzamo ruku pomirenja,a oni tako,a zaborvaljaju da je Tadic vec bio tamo i da mu nije falila dlaka sa glave.
Jos pokusaj atentata u koji je umesan zapad lol.Da je zapad hteo da ga sredi doneli bi ga u kovcegu,ne bi ga gadjali kamenicima i flasama sa vodom.A sto bi zapad menjao poslusnika.

- - - - - - - - - -

Da li je bilo streljanih 8.500, 8.000, 5000 ili 1800 sada vise nije vazno natezati se oko toga.

Svet je prihvatio brojku od 8000 i to se nece promenuti pa ma koliko se Srbi upinjali i dokazivali nedokazivo.....
pa cak su i Rusi spomenuli 8000 a oni nas kao stite lol.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=07&dd=10&nav_category=11&nav_id=1014220

Ljudi jos pricaju mi im pruzamo ruku pomirenja,a oni tako,a zaborvaljaju da je Tadic vec bio tamo i da mu nije falila dlaka sa glave.
Jos pokusaj atentata u koji je umesan zapad lol.Da je zapad hteo da ga sredi doneli bi ga u kovcegu,ne bi ga gadjali kamenicima i flasama sa vodom.A sto bi zapad menjao poslusnika.

Pogresan covek je odabran da ide u Potocare i to je sve.

Dobro da nisu poslali Seselja ili Vuka Draskovica.

Kao sto je prihvatio da je u Jasenovcu umoreno 700.000 Srba, a ne 70.000 kako tvrde neki Hrvati.

I koji god da otvoris strani TV kanal govori se o 8000 streljanih, 20 godina od genocida i napadu na Vucica...

pa jeste, znaju sve jer se zna ko drzi svetske medije i kakve informacije moraju da budu plasirane
i kad je bombardovana srbija, i kad je bio egzodus srba zbog oluje i daj je rasturena libija i kad je satrn irak..da ne pisem dalje

није наш проблем у томе шта они пласирају у својим медијима, наш проблем је што се упињемо да им приступимо.

А и Ирак је окупиран због оружја за масовно уништење и побијено милион ирачке деце за њихово добро.

Jadniji od Vucica , koji je juce pokazao da je u zavidnoj fizickoj spremi , kao i da su glasine o njegovoj nedovoljnoj brzini i nedovoljno eksplozivnom startu u trci na kratkim stazama smo zlonamerne insinuacije su oni forumasi koji ovde bleje kako je olos divlja , kozojebacka , lazljiva , primitivna, zatucanja, znojava , lojava i podmukla - koja se juce spratila sa sve cetiri strane sveta da provocira i arlauce i podcikuje u Srpskoj Sredbrnici imala neke razumljive razloge za napad na Srpsku delegaciju - izuzev njihovog sopstvenog prljavog poturickog srca i jos prljavijeg nacistickog poturickog mozga ..... Dakle, stoka poturicka nije imala niti jedan normalan razlog da napada delegaciju Srbije - vec je pokretana iskljucivo animalnom mrznjom i importovanim zlom koje nose u svojim iskompleksiranim srcima konvertita i komleksasa zbod izdaje za koji nisu oni krivi .

Back