mina21bg
Aktivan član
- Poruka
- 1.778
crno kucence na slici pored labradora zutog je udomljeno.a ovo crno belo stene je umrlo..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pa od cega??Pa od cega??

znam,ali ne voli ni maca da umre..

nema ranu nigde milice.*** mazila sam macku gledala me u oci ne mogu da joj presudim nad zivotom covece!!ne mogu!ko sam bre ja?
evo vec 2 dana je kod veterinara piskila je i kakila je samo ne moze da hoda.vrsi nuzdu i jede.sirotica!
pitala bih vas sve da ste je drzali i mazili i gledali dal bi tek tako rekli uspavaj je.
ako se niko ne javi do veceras.ja cu da kazem veterinaru da on odluci po svojoj volji.a to znaci da ce je uspavati

I ja te razumem...Ali mislim da bi trebalo da sirotoj maci skratiš mukeNecu biti nista ni pametnija ni gluplja od ostalih ako ti kazem da mogu da razumem i tvoju muku i oci koje pominjes jer neko mi je svojevremeno rekao: Znas, uvek ce doci neke nove oci koje neces moci da zaboravis...
Ni ja ne bih mogla da joj presudim i sama imam guzvu u kuci sa cica macama koja ce verovatno ispasti losije nego sto dusa zeli, a razum i oni okolo traze od mene da razmisljam glavom... Eh... Kad bi to uvek bilo tako jednostavno...![]()

...Skupi snage i uradi to.ma koliko bilo teško mislim da je ovde ipak pametnije da poslušaš svoj razum od
...vazno!!
bog je namestio da nadjem ovo mace.na sred ulice psi oko njega.bez glasa.lezi i ceka...
polomljena kicma ,ne pomera se..donela sam ga kuci..nista tuznije nisam videla..jelo je i pilo..plakalo..ne znam ni sama.sada je smesteno ali ...
nece verovatno ziveti dugo..da li bi ga neko usvojio da pozivi lepo koliko moze?mene dusa boli sto ce morati da bude uspavano..ja sam ga videla i mazila..zivo bice koje ruca i pije vodu..i gleda me..zasto moram da umrem?
![]()

nije dočekala da bude uspavana. Uginula je u toku noći ili uveče kasno... sama je svoju nogu počela da jede, jer joj je smetala, a nije je osećala...to se, na žalost, često dešava kod životinja u takvom stanju.
tkacio: