Pokloni - kuce, mace i ostalo

• Začetnik teme Začetnik teme kinolog
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

pogresno mi je objasnila komsinica.nije umrlo to stene nego njegov brat isto takvo
samo je dobilo temperaturu,iz cistog mira.trzavicu kao epilepsiju i umro.i imalo je malo krvi na ustima..nije mi jasno uopste.stene zivi u sobi unutra,jede sve lepo kuvano ,pazeno mazeno..
samo ako nije pokupilo stenecak cim se rodilo pa je sad umrlo
mnogo mi je zao
mnooogo!zao mi je sto nije pozivelo da bude voljeno i mazeno..

vazno!!
bog je namestio da nadjem ovo mace.na sred ulice psi oko njega.bez glasa.lezi i ceka...
polomljena kicma ,ne pomera se..donela sam ga kuci..nista tuznije nisam videla..jelo je i pilo..plakalo..ne znam ni sama.sada je smesteno ali ...
nece verovatno ziveti dugo..da li bi ga neko usvojio da pozivi lepo koliko moze?mene dusa boli sto ce morati da bude uspavano..ja sam ga videla i mazila..zivo bice koje ruca i pije vodu..i gleda me..zasto moram da umrem?

Poklanja se Mališa i dalje, neće kod mene moći još dugo da bude, opet komšiluk preti jer moji psi noću laju a i ovo malo sa njima. Primio je jednu tabletu za gliste pa za još nekih nedelju dana drugu pa ćemo ga vakcinisati ali traži dom što hitnije, jako je pametan i dobar, za mene je poseban pa ga poklanjam isključivo onom ko će ga paziti i maziti i biti dobar prema njemu u svakom smislu.
Može i u dvorište a može i ako ima još jedan pas!

nema ranu nigde milice.*** mazila sam macku gledala me u oci ne mogu da joj presudim nad zivotom covece!!ne mogu!ko sam bre ja?
evo vec 2 dana je kod veterinara piskila je i kakila je samo ne moze da hoda.vrsi nuzdu i jede.sirotica!
pitala bih vas sve da ste je drzali i mazili i gledali dal bi tek tako rekli uspavaj je.
ako se niko ne javi do veceras.ja cu da kazem veterinaru da on odluci po svojoj volji.a to znaci da ce je uspavati

jovana ja sam vec uspavala stene...secas se?
htedoh da je uspavam kada sam videla da je blizu kraja.....osoba jedna reche nemoj izlechice se...a tada smo imali veta.....i sutradan stene ode u aut....izujedalo samo sebe...jezik krvari,sav naduven,stene vrishti,trza se...poludelo....a od veta ni traga ni glasa....na kraju je stene palo u komu i tek tada smo uspeli da dodjemo do veta.......
i? Oko cega se grizem ja sada,sta mislis? oko uspavljivanja ili oko toga sto sam poslusala tu osobu i posle je pas patio i komirao se na kraju?
sta me grize od ta dva?

Poslednja izmena:
nema ranu nigde milice.*** mazila sam macku gledala me u oci ne mogu da joj presudim nad zivotom covece!!ne mogu!ko sam bre ja?
evo vec 2 dana je kod veterinara piskila je i kakila je samo ne moze da hoda.vrsi nuzdu i jede.sirotica!
pitala bih vas sve da ste je drzali i mazili i gledali dal bi tek tako rekli uspavaj je.
ako se niko ne javi do veceras.ja cu da kazem veterinaru da on odluci po svojoj volji.a to znaci da ce je uspavati

Necu biti nista ni pametnija ni gluplja od ostalih ako ti kazem da mogu da razumem i tvoju muku i oci koje pominjes jer neko mi je svojevremeno rekao: Znas, uvek ce doci neke nove oci koje neces moci da zaboravis...:sad2:

Ni ja ne bih mogla da joj presudim i sama imam guzvu u kuci sa cica macama koja ce verovatno ispasti losije nego sto dusa zeli, a razum i oni okolo traze od mene da razmisljam glavom... Eh... Kad bi to uvek bilo tako jednostavno...:(

I dalje udomljavamo macu Sivku, zenku staru oko 2,5 meseca, sivo tigrastu, naviklu na kucu, dvoriste i ljude, dobre naravi.

Trenutno mesto Sivkinog boravka: Bgd.

Slicica je pri dnu teksta ili na http://tatjanambandanimals.spaces.live.com.

Ciscenje od buva, krpelja, kao i glista - gratis.

Kontakt: pp, tatjanambandanimals@hotmail.com ili 063/10 80 974.

Foto: Tanja MB

Prilozi

• Sivka Sivkovicka.jpg
    Sivka Sivkovicka.jpg
    39,3 KB · Pregleda: 4
Poslednja izmena:
Necu biti nista ni pametnija ni gluplja od ostalih ako ti kazem da mogu da razumem i tvoju muku i oci koje pominjes jer neko mi je svojevremeno rekao: Znas, uvek ce doci neke nove oci koje neces moci da zaboravis...:sad2:

Ni ja ne bih mogla da joj presudim i sama imam guzvu u kuci sa cica macama koja ce verovatno ispasti losije nego sto dusa zeli, a razum i oni okolo traze od mene da razmisljam glavom... Eh... Kad bi to uvek bilo tako jednostavno...:(
I ja te razumem...Ali mislim da bi trebalo da sirotoj maci skratiš muke:sad2::sad2::sad2:...Skupi snage i uradi to.ma koliko bilo teško mislim da je ovde ipak pametnije da poslušaš svoj razum od :heart:...
U svakom slučaju,svako ima svoje mišljenje,i na tebi je ovo.
Javi nam šta si odlučila.

Ako je to uopste moguce, zelim da pomognem mini21bg da uradi sta se mora.. prica je sledeca: moj ostareli pas je dobio rak, sirio se veoma brzo i poceli su jaki bolovi. Nije se smelo dozvoliti da pas trpi bolove, morala sam pozvati veterinara da ga uspava, bila je to najteza odluka koju sam donela, ali mi se cinilo da me on svojim pogledom ohrabruje, kao da mi kaze "moras da mi pomognes, boli me jako". Svi moji ukucani (muz i oboje dece) su pobegli iz kuce kad je veterinar trebalo da stigne, ostali smo sami nas dvoje, moj pas i ja. Kad se veterinar pojavio na vratima, inace ne moj standardni nego covek koji je prvi put usao u kucu, jedino sam njega mogla da nadjem tog dana, moj pas je znao sta sledi, prosto je ZNAO. Mirno je prisao da dobije inekciju koja ce ga pocetno uspavati, a zatim je dosao kod mene i legao mi pored nogu da ga mazim, kao sto to uvek radim. Zaspao je mirno, uz moje mazenje, kao da je sve u najboljem redu. Onaj drugi deo je uradio veterinar, nisam to gledala... I poenta je sledeca, koliko god da je nama takva odluka teska, kada nema pomoci za naseg ljubimca, skratiti mu muke i omoguciti bezbolnu i mirnu smrt, najvisi je i najplemenitiji cin LJUBAVI.
A veterinar, pre nego sto je to ucinio, na moje oci pomolio se Bogu i zamolio za oprostaj, verujte, istina je.

vazno!!
bog je namestio da nadjem ovo mace.na sred ulice psi oko njega.bez glasa.lezi i ceka...
polomljena kicma ,ne pomera se..donela sam ga kuci..nista tuznije nisam videla..jelo je i pilo..plakalo..ne znam ni sama.sada je smesteno ali ...
nece verovatno ziveti dugo..da li bi ga neko usvojio da pozivi lepo koliko moze?mene dusa boli sto ce morati da bude uspavano..ja sam ga videla i mazila..zivo bice koje ruca i pije vodu..i gleda me..zasto moram da umrem?

Evo ovako...:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
maca je preksinoć uginula :cry::cry::cry: nije dočekala da bude uspavana. Uginula je u toku noći ili uveče kasno... sama je svoju nogu počela da jede, jer joj je smetala, a nije je osećala...to se, na žalost, često dešava kod životinja u takvom stanju. :sad2:
Ono što nam ostaje, jeste da se nadamo da je otišla ne neko bolje mesto i društvo od ovog, koje je se prema njoj surovo postavilo. U svom malom životu znala je i osetila samo patnju. Sa ovog sveta, otišla je zbog nekog "žestokog" vozača koji se verovatno negde žurio (preselo mu) :otkacio:
Verujem da je otišla na mesto iz, ako se ne varam, Rininog posta, da bude sa svim našim dragim životinjicama koje su nam mnogo značile, a bez kojih smo, na ogromnu žalost, ostali :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Ako neko zeli belo mache,zensko,staro oko tri ili 4 meseca,ima crn repic i crnu mrljicu na ledjima i glavici,neka mi se javi.
Na ulici je ugrozena,a jako je pitoma...ima neki majmun koji je hteo da je shutne posto je mjaukala kod njegovog kafica......
nemam sliku posto je obichno vidim uvece a moj telefon ne pravi dobre slike uvece.....
ali mogu da garantujem da je mnogo lepa :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back