mina21bg
Aktivan član
- Poruka
- 1.778
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na kapiji JAT Tehnike, vezan izgubljeni ili ostavljeni rotvajler sasvim solidne gradje, nešto stariji. Dežurni ljudi sa kapije ga hrane i daju mu vodu. Leži vezan izmedju barake diskonta i čuvara u ladovini. Ima i ogrlicu. Na kapiji je već više od 10 dana. Čuvari, kolko čujem, pričaju da reaguje na ljude koji se tu muvaju (prolaze) i da se ovi sa Aerodroma Beograd spremaju da ga upucaju... Ja sam momentalno na odmoru i ovo mi je dojavio kolega sa posla koji ga hrani...
Pas je u dobrom stanju, doduše malo oprašen, dobrica, a zalaje samo kad mu neko uđe u "revir". Kaiš oko vrata je original. Može da se pogleda svaki dan 0-24 h.
Novi / stari gazda wellcome
http://s233.photobucket.com/albums/e...kapija0011.jpg
ljudi do kuce me je pratilo stene koje se izgubilo,mali je,braonkast upasen i presladak...usao je sa mnom u stan ali ja sutra putujem i hitno moram da mu nadjem neki smestaj ili sta god jer su ga vec napali veliki psi...on je jeo,i sada drema...hitno nek se javi neko plz!!
Za "Mrvicu i Cileta" - ne bih imala nista protiv maceta koje ne vidi najbolje, ali sam puna k'o oko. Nadam se da ima onih koji zaista vole zivotinje, a nisu prebukirani.
Tanja hvala na podršci!
A ja samo da obavesim društvance da sam progledao![]()
Ne znam šta se desilo, možda je bilo trenutno od nekog stresa koji sam preživeo obzirom da sam živeo surovim životom na ulici
Popodne ću još otići kod veterinara da proveri moj vid...eto...
A ko me neko želi, ja sam još uvek tu i čekam vas...![]()
Juče su pronađena tri prelapa šteneta, po mojoj slobodnoj proceni imaju oko tri meseca. Mešanci su Haskija i jako liče na njih. Ako ima neko ko bi mogao da ih udomi, ili bar pričuva ove prelepe štence do udomljenja, neka se javi, jer su kuce na ulici.![]()