Pokloni - kuce, mace i ostalo

• Začetnik teme Začetnik teme kinolog
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Inace otrov je bacen u noci izmedju petka i subote, tako da dok su ljudi izasli ujutru da ih nahrane troje je vec bilo uginulo, a majka nije bila sa njima, sakrila se pa nisu mogli da je nadju, jer da je bila tu sigurno bi je spasli. Policija je dolazila dva puta, doveli su ekipu koja je sprala otrov kojeg je bilo svuda, nesto su uneli u zapisnik, ja se iskreno nadam da ce nesto uraditi, mada sve vise sumnjam. Toliko sam se ranije nervirala zbog toga da mi je sad preostalo samo da se radujem kada vecina pasa prezivi.

ti panduri nece nista bitno ni raditi povodom takvih stvari sve dok ne bude stradalo ljudsko bice....
onda ce biti frka i panika
takvi su ti ljudi....
znaju da rizik postoji ali dok se ne desi,nikom nista...a kada se desi onda je to strahota,tragedija,pa kukaju,pa paniche i tako dalje....

Vučjaka smo nazvali Vuki, vezuje se brzo, umiljat je, vodili smo ga kog veta, nije stariji od godinu ipo dana, može i za dvorište, jako je čist jer je obavljao sve van placa i samo na jednom mestu. Jako, jako je hitno.

Mališa je jako pametan, prava dobrica, mislim da neće biti mnogo velik,nema više od 1,5 meseci, biće očišćen od parazita i njega jako hitno udomljavamo, molim vas da se javite na pp.

Gore u parku je pre mesec dana izbacen pas koji lichi na vuchijaka po gradji,a u faci lichi i na vuchijaka i na rota.Crn je sa braon....kao rot...
mnogo je lep i jako je tuzan.Voli da se mazi i zeljan je paznje.
Vlasnik ga je izbacio da bi kupio shtene boksera...tako da sada ima boksera a njegov pas je jadan u parku u depresiji.Svima pokusava da se ushlihta.Videti njegovu tuznu facu je nesto......uf.....strashno.
Star je oko godinu ipo.
Nisam ga slikala jer nisam nosila telefon...
ako ga neko zeli neka se javi,on je za dvorishte,posto je i kod te budale bio u dvorishtu..
samo ne znam kako ce im boxer preziveti zimu u dvorishtu :otkacio:
molim vas,preklinjem vas da usvojite ovog psa,nece preziveti na ulici,ne ume da se snalazi,zgazice ga nesto
064/3200695....
ako zelite da ga vidite javite se

Hitno hitno hitnoTreba mi neko za ovog vučjaka gore, kod dečka kod koga je trenutno komšiluk se buni, prete puštanjem pit bula, otrovom, milicijom, a sve zbog toga što pas cvili. Ja ga ne mogu kod sebe jer su kod mene moja dva i ovo manje. Dečko ima operaciju u 12 a ne sme psa da ostavi samog.

Poklanjam kerica, muzjak, mesanac, vakcinisan, star 5 meseci, u Beogradu se kuca nalazi, nije problem ako niste iz Bg-a, dovescemo ga.;). Evo slika:
dsc01394ww2.jpg

dsc01397dm5.jpg

Kontakt Telefoni : 063/255-692 - Uros
064/20-49-599 - Marko

E, brate, slatki... Da su me nazvali Murat, a ja žensko, ma otišla bih im iz vidokruga samo tako... Ovako me nazvaše Sivka Sivkovićka. Pa dobro... Moglo je i bez prezimena, ali ajde kad su mi ga vec dali..

Nije baš da nemam sreće. Ne mogu to da kažem. Ali, u sustini, moja sreća je u Vašim rukama, pod uslovom da ih već niste napunili nekim životinjama ili nečim drugim;).

Mlada sam. Cirka dva meseca. Bundica mi je sivo tigrastog dezena, a narav i više nego dobra s obzirom na to sta sve vidim i cujem. Ali, kao i svako umiljato mače, suptilna sam i nežna. Takve smo mi devojke....:D

I da ne zaboravim. Ako u Vašem stanu, dvorištu, srcu...ima mesta za mene, dobiću čišćenje od glista i buva tj. krpelja gratis. Nije baš da se ludo zabavljam pri tim aktivnostima (zamislite da Vama neko gura tabletu u usta od koje možda dobijete i dijareju, a bundu, lepu i prirodnu, maže tamo nekim miomirisnim sredstvom za eliminaciju gamadi:eek:), ali... sto se mora - jeste tesko, ali ko te pita...

Ako ste otkinuli na mene, onako baš-baš, pišite pp ili zovite 063/10 80 974 (9-17h).

Foto: Tanja MB

P.S. Posto ne registrovani na forumu ne mogu pogledati sliku, fotografija se nalazi i na http://tatjanambandanimals.spaces.live.com.

Prilozi

• Sivka Sivkovicka.jpg
    Sivka Sivkovicka.jpg
    39,3 KB · Pregleda: 13
Poslednja izmena:
Gore u parku je pre mesec dana izbacen pas koji lichi na vuchijaka po gradji,a u faci lichi i na vuchijaka i na rota.Crn je sa braon....kao rot...
mnogo je lep i jako je tuzan.Voli da se mazi i zeljan je paznje.
Vlasnik ga je izbacio da bi kupio shtene boksera...tako da sada ima boksera a njegov pas je jadan u parku u depresiji.Svima pokusava da se ushlihta.Videti njegovu tuznu facu je nesto......uf.....strashno.
Star je oko godinu ipo.
Nisam ga slikala jer nisam nosila telefon...
ako ga neko zeli neka se javi,on je za dvorishte,posto je i kod te budale bio u dvorishtu..
samo ne znam kako ce im boxer preziveti zimu u dvorishtu :otkacio:
molim vas,preklinjem vas da usvojite ovog psa,nece preziveti na ulici,ne ume da se snalazi,zgazice ga nesto
064/3200695....
ako zelite da ga vidite javite se

E ljudi ovo je jako hitno...ne znam ko ali neko je zapretio da ce ga otrovati!!!!!!!!!!!
sta je bre sa ljudima poslednjih nedelju dana???????

Tasha je zenka stara 4 meseca, mesanac je sarplaninca, primila je vakcinu protiv stenecaka. Nasla sam je pre dva meseca na Lipovackom putu i udomila je. Posle mesec i po dana devojka mi je vratila jer mora da radi i nema vremena za kucu. Hitno joj je potreban dom! Jako je umiljata i poslusna.

0649913339;
0645117852

iz beograda.
...........................................................................................................................................................

a posto niko nece moje mache zato sto je coravo,postavicu vecheras filmic da dokazem da iako ne vidi,sve radi normalno..igra se,jede,ide u wc...sve sam....
jedino je uslov da bude u stanu stalno i da ako imate terasu ograda bude takva da on ne moze da padne....on ne skache posto ne vidi,tako da je bitno da na ogradu ne moze da se uzvere niti da prodje ispod nje.znachi da imate onu zidanu ogradu.....
to je mache nije bauk.....ne treba mu nikakva posebna nega

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back