Pokloni - kuce, mace i ostalo

• Začetnik teme Začetnik teme kinolog
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prenosim sa drugog foruma!

Danas u "Novostima" u okviru Orkine akcije udomljavanja , nude staforda (starog četiri godine) i nemačkog ovčara (starog šest godina) koje su vlasnici ostavili u Ovči.

Ako ih neko zeli neka ode sto pre,dok ne budu ubijeni!!!!

... U pitanju je zenka psa, bela, stara 2 godine, sterilisana, vakcinisana, zivahna i vesele naravi, koja je iz stana brzo zavrsila na ulici verovatno jer je prerasla ocekivanu visinu. Zivela je na ulici oko godinu dana, u medjuvremenu je hvatana i bila u kafileriji, pa opet vracana u naselje. Pas je pomalo plasljiv i nepoveran, ali uz malo lepih reci, rep dostize brzinu propelera i baca se na mazenje rolleyes.gif
Zbog ludaka je u subotu zavrsila u kafileriji kao besan i agresivan pas. Uz mnogo muke i truda, uspcemo da je izvucemo i naci smestaj za privremeno.
Dakle, potreban je hitno, najhitnije dom za ovog psa!! Dvoriste, malo paznje i sve ostalo sto svi znate.... Molim vas sve koji imate neko resenje, bar potencijalno, javite mi. Hvala puno.
Ljubica 064 197 4081

Poklanjam malog macora, starog oko 2 meseca. Ciscen je od parazita i naucen da koristi posip!
Jako je mazan.

Molim vas, ako ste zainteresovani da ga udomite ili znate nekoga ko jeste, posaljite mi privatnu poruku!

Prilicno je hitno, on nece moci da ostane kod mene jos dugo, jer mi roditelji ne daju da ga zadrzim!

Evo nekoliko slika mace koju zelim da udomim!

25072008-1.jpg

27072008001-001-1.jpg

25072008001-001-1.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back