Pohvalite se III

Gde dosadilo, tek sam prodisala :lol:
Razmišljam o masteru i specijalizaciji al čekam da se situacija malo stabilizuje posle praznika pa da vratim klinca u vrtić da to pokrenem.
Imam želju da nikad više ne radim kod malog srpskog privatnika, pa čisto da dodam još ponešto što će me eventualno udaljiti od toga.
Bravo!
Mnogo mi je drago što si pobegla odatle, kad ti je već neko vreme bilo loše tamo. Za to treba mnogo hrabrosti. :zag:

Gde dosadilo, tek sam prodisala :lol:
Razmišljam o masteru i specijalizaciji al čekam da se situacija malo stabilizuje posle praznika pa da vratim klinca u vrtić da to pokrenem.
Imam želju da nikad više ne radim kod malog srpskog privatnika, pa čisto da dodam još ponešto što će me eventualno udaljiti od toga.
Ово је још боље од проналажења посла, браво :zag:

001172ED-5829-46F9-A2E1-246C11DFFDC0.jpeg

Mogu da se bavim pakovanjem :heart:

Дивно је Чичак. Весело :)
Једино ми нису јасни ти тањири за торте. То да свако има за своју рођенданску или?
Ma jok... delovali mi veselo :lol:
A uvek mi treba tih velikih kad nam dolazi drustvo za pite, kolace, mezu...
Sin se odusevio... kaze:”Vidi deda i tanjir, zato sto ja volim da kuvam i bicu kuvar!” :heart:

Lepi su vam paketići, Čičak.
I uredno je tu kod tebe, prijatno.
Sklonila bih se malo da preslozim misli.
Bukirali smo skijanje danas ujutru...do popodne sam se već pokajala, hoćete li vi na sneg ove godine? Ne znam ni sama šta mi je činiti...dugo smo u stanu, ide nam se...
Hvala :zag:
Kad budes u nasim krajevima svrati na kafu i vino, imas poziv.
Meni je mm pre neki dan rekao da idemo na Zlatibor za NG. Jako me je obradovao. Iako sam suzdrzano odreagovala.
Najavljuju sneg, tako da nam je u planu da decu vodimo na skijanje, cerka se raduje, sin se razmislja.
Idemo par dana pred NG i ostacemo verovatno do Bozica, koliko nam bude lepo.
Malo skijanje, malo bazen, setnja.

Gde cete vi?

Hvala :zag:
Kad budes u nasim krajevima svrati na kafu i vino, imas poziv.
Meni je mm pre neki dan rekao da idemo na Zlatibor za NG. Jako me je obradovao. Iako sam suzdrzano odreagovala.
Najavljuju sneg, tako da nam je u planu da decu vodimo na skijanje, cerka se raduje, sin se razmislja.
Idemo par dana pred NG i ostacemo verovatno do Bozica, koliko nam bude lepo.
Malo skijanje, malo bazen, setnja.

Gde cete vi?
sirotillja gdje ce, kod kuce brateeee

Lepi su vam paketići, Čičak.
I uredno je tu kod tebe, prijatno.
Sklonila bih se malo da preslozim misli.
Bukirali smo skijanje danas ujutru...do popodne sam se već pokajala, hoćete li vi na sneg ove godine? Ne znam ni sama šta mi je činiti...dugo smo u stanu, ide nam se...
Da i jedva čekam 11.januar :zaljubljena:
Mi svake godine na Staru planinu posle Božića, ne kvarimo tradiciju ni ovaj put :D

Back