Pohvalite se III

Mi smo rešili, Čičak, da igramo rizično i ambiciozno te smo bukirali Inzbruk! O jea, srećom, može da se otkaže, bukirali smo za kraj sezone, ja nesto mislim da ce se raspetljati do tada dzumbus i da neće više biti karantina i zabrana i a u pm više.
Bukirali smo i tvoj Zlatibor za detetOv rodjendan, muz hoće da mu dete vidi familija, dete hoće u Dino park.
Muž će na Tornik. Ja neću skije ni da nosim tada. Ako bude bilo snega biće sankanje. Ako nema snega, otkud znam, biće dino park.
A onda mi se opustila ruka pa sam bukirala i za prvi maj putovanje, bukirala bih i letovanje da me ne zaustavise...
INZBRuk divno :zaljubljena:
Uvek prolazimo tj.prolazili smo tuda dok smo isli u IT na skijanje. Sigurno je lepo. A odmor je odmor. Zaboravices i da postoji korona.
Sto se tice Zlatibora ja tamo ne skijam.
Ne znam ni da li bi se usudila opet da sednem na onu zicaru. Nikad me takav napad panike nije uhvatio kao jedno leto kad smo seli sa decom, a ono visoko a dugacko. Hiljadu puta sam se vozila pre toga na raznim zicarama ali ono ju...
Tako da, ne hvala. Bar ne sa decom, sama mozda.

Vidis super ti je ideja za prvi maj... nekad smo isli u Rim... prolece... :zaljubljena:
Ја се ложим на ово али то није за стан:
Moj brat to ima u kuci na moru. Super stvar. Odjednom imas plocice :lol:

611E79CF-A88D-4144-92A3-3D89222163A0.jpeg

Ovo je meni od mene za NG :malav:
Muzev poklon stize izgleda tek posle Ng. :lol:

Back