електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Ништа као кипућа вода.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
INZBRuk divnoMi smo rešili, Čičak, da igramo rizično i ambiciozno te smo bukirali Inzbruk! O jea, srećom, može da se otkaže, bukirali smo za kraj sezone, ja nesto mislim da ce se raspetljati do tada dzumbus i da neće više biti karantina i zabrana i a u pm više.
Bukirali smo i tvoj Zlatibor za detetOv rodjendan, muz hoće da mu dete vidi familija, dete hoće u Dino park.
Muž će na Tornik. Ja neću skije ni da nosim tada. Ako bude bilo snega biće sankanje. Ako nema snega, otkud znam, biće dino park.
A onda mi se opustila ruka pa sam bukirala i za prvi maj putovanje, bukirala bih i letovanje da me ne zaustavise...
Moj brat to ima u kuci na moru. Super stvar. Odjednom imas plociceЈа се ложим на ово али то није за стан:

I love you tooМужевљев.

I love you too![]()
Zato ih ne deli besplatno.Лекције коштају.

Zato ih ne deli besplatno.![]()
Ostavi malo sebi.Дарујем сиротињи.

ne vredi, nije prada
ma bravo majstore!
Ja se recimo uopste ne razumem!nema, nase zene su ti cudo.. u svaki se kur razumeju
Супер си средила!
Супер! Сада се пењи на штикле!
Ulovila sam i ove 1200 i 700 din, jaoo kako volim rasprodajeСупер! Сада се пењи на штикле!
Gumicakakav je pojas kod plavih?
Smokvo brate s posla idem, majica uniforma, pa setala i sopingiralaSamo mi se bordo svidjaju.one prve siroke nikako uz siroku majicu,da izvines ovako ko ona igracka sto je gurnes,ona se vrati u uspravan polozaj.ali uz uzu majicu,pa upasanu,bombona