Pohvalite se III

Hvala :zag:
Kad budes u nasim krajevima svrati na kafu i vino, imas poziv.
Meni je mm pre neki dan rekao da idemo na Zlatibor za NG. Jako me je obradovao. Iako sam suzdrzano odreagovala.
Najavljuju sneg, tako da nam je u planu da decu vodimo na skijanje, cerka se raduje, sin se razmislja.
Idemo par dana pred NG i ostacemo verovatno do Bozica, koliko nam bude lepo.
Malo skijanje, malo bazen, setnja.

Gde cete vi?

Mi smo rešili, Čičak, da igramo rizično i ambiciozno te smo bukirali Inzbruk! O jea, srećom, može da se otkaže, bukirali smo za kraj sezone, ja nesto mislim da ce se raspetljati do tada dzumbus i da neće više biti karantina i zabrana i a u pm više.
Bukirali smo i tvoj Zlatibor za detetOv rodjendan, muz hoće da mu dete vidi familija, dete hoće u Dino park.
Muž će na Tornik. Ja neću skije ni da nosim tada. Ako bude bilo snega biće sankanje. Ako nema snega, otkud znam, biće dino park.
A onda mi se opustila ruka pa sam bukirala i za prvi maj putovanje, bukirala bih i letovanje da me ne zaustavise...

Mi smo rešili, Čičak, da igramo rizično i ambiciozno te smo bukirali Inzbruk! O jea, srećom, može da se otkaže, bukirali smo za kraj sezone, ja nesto mislim da ce se raspetljati do tada dzumbus i da neće više biti karantina i zabrana i a u pm više.
Bukirali smo i tvoj Zlatibor za detetOv rodjendan, muz hoće da mu dete vidi familija, dete hoće u Dino park.
Muž će na Tornik. Ja neću skije ni da nosim tada. Ako bude bilo snega biće sankanje. Ako nema snega, otkud znam, biće dino park.
A onda mi se opustila ruka pa sam bukirala i za prvi maj putovanje, bukirala bih i letovanje da me ne zaustavise...
Inzbruk je bas ambiciozan potez! mi inace ne idemo u inostranstvo na zimovanje, moji necce da menjaju jer svi volimo staru planinu. na zlatibor vise ne bih isla u vreme praznika taman da mi neko plati, moji tanani zivci onaj vasar ne bi mogli da podnesu

@Tonci Provala stigao Žuća.
Jeste da sam te davila pre pola godine, tek sada je došao na red. Nadam se da ću biti zadovoljna koliko i ti.
Inače ću početi da imam tikove od usisivača.

Prilozi

• IMG_20201225_100403.jpg
    IMG_20201225_100403.jpg
    81 KB · Pregleda: 22
@Tonci Provala stigao Žuća.
Jeste da sam te davila pre pola godine, tek sada je došao na red. Nadam se da ću biti zadovoljna koliko i ti.
Inače ću početi da imam tikove od usisivača.
Zuca je car medju usisivacima
Mi ga imamo u firmi jasemo ga godinama
Super je za velike stanove, kuce i dr zahtevne prostore
On moze i na vodu da znas
Moze da usisava i sitniji sut i taj otpad od radova i sl posle renoviranja

Ја се ложим на ово али то није за стан:
И ја, хахахаха...
Мени је само чисто и лепо. Не волим никакве вишкове, рељефе, ништа што захтева робовање. И да могу, све би ми било од камена, само шмрком да оперем.

И ја, хахахаха...
Мени је само чисто и лепо. Не волим никакве вишкове, рељефе, ништа што захтева робовање. И да могу, све би ми било од камена, само шмрком да оперем.

Не волим ништа што не може да се опере врућом водом и детерџентом.

Back