Pohvalite se III

Zvoni mobilni, žena me oslovljava imenom, predstavlja se svojim imenom i kreće neku priču o tome da sam dobila nagradu. Počnem da je šaltam pitanjima odakle joj moj broj telefona, odakle joj moje ime...sva se jadna zbunila. Ona kaže da sam dala saglasnost...
Onda shvatim da možda i nije žvaka.
Sve u svemu...dobila sam vaučer od 10000 za gorivo na OMV pumpi jer sam popunjavala neke ankete poslednjih mesec dana svaki dan, pošto svaki dan sipam gorivo.

Zvoni mobilni, žena me oslovljava imenom, predstavlja se svojim imenom i kreće neku priču o tome da sam dobila nagradu. Počnem da je šaltam pitanjima odakle joj moj broj telefona, odakle joj moje ime...sva se jadna zbunila. Ona kaže da sam dala saglasnost...
Sve u svemu...dobila sam vaučer od 10000 za gorivo na OMV pumpi jer sam popunjavala neke ankete poslednjih mesec dana svaki dan, pošto svaki dan sipam gorivo.
Bravo. Super.
Ali imam jedno pitanje, sto svaki dan sipas gorivo?

Bravo. Super.
Ali imam jedno pitanje, sto svaki dan sipas gorivo?
Mnogo se vozam :)
Tri auta, mm radi dostavu hrane, sin svakodnevno na posao, ja svakodnevno 20-200 km, a vozimo sin i ja na gas a mm na metan, to su sve rezervoari do 30 l (kg). Onda njima smor da popunjavaju ankete pa mi samo daju račune i ja se igram sa tim. Muž svakodnevno sipa, a ja recimo na dan-dva-tri, kako kad

Mnogo se vozam :)
Tri auta, mm radi dostavu hrane, sin svakodnevno na posao, ja svakodnevno 20-200 km, a vozimo sin i ja na gas a mm na metan, to su sve rezervoari do 30 l (kg). Onda njima smor da popunjavaju ankete pa mi samo daju račune i ja se igram sa tim. Muž svakodnevno sipa, a ja recimo na dan-dva-tri, kako kad
Aha. Ok. Razumem. Logicno.
Nego mi cudno, ja sipam jednom nedeljno, najcesce na 2-3-4 dana, i to zato sto ovaj moj trosi uzasno puno. :aha:

i sipa za 500, Keke..
Skoro pa tako...jer na metan i gas ni ne možeš mnogo da sipaš u 30 l rezervoar. Posle dva dizelaša nam je svanulo.
1605003187865.png

Ти играј нешто озбиљно. Баш вас хоће :)

Ти играј нешто озбиљно. Баш вас хоће :)
Nije da nas baš hoće, nego gledam da igram sve što mi dođe pod ruku a ne zahteva ništa osim kuckanja na telefonu ili lap topu. I gledam da sastavim interesantnu priču. Ako na primer postave pitanje šta bi promenila u njihovom radu, dam im konkretne smernice koje mislim da bi poboljšale rad i pozovem se na konkurentsku firmu koja to radi. Ne pljujem ih direktno ali čačnem malo. Takođe ih ne hvalim, takvi im ne trebaju. Svima trebaju postovi koji će izazvati bilo kakvu reakciju pratilaca, a to sam naučila kako se radi, u novinarstvu.

Back