- Poruka
- 121.982
I meni su dobrija se kunem u intezu
Bila sam i komercijalna i erste i raifazen
Sad sam u intesi i necu da menjam
Mada je i raifaizen ok nemam lose iskustvo
A erste i komercijalna ne daj boze
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I meni su dobrija se kunem u intezu
То се зове врбопуц...мада, рано је још, сем ако ниси мачор...Jao, proleće će....znam po tome što sam se razyebao (:
Jok, visibaba sam....(:То се зове врбопуц...мада, рано је још, сем ако ниси мачор...
Е, па синоћ сам ти двојицу колега једва отерала испод терасе, какав је то фајт биоJok, visibaba sam....(:

О, па онда сам раздвојила љубавникеHhaha...e, el znaš da mačori imaju kao kaktus polni organ i zato mačke ispeezde kad ih nasadi neka mačorčina...deru se ko blesave....

О, па онда сам раздвојила љубавнике![]()
Ове се накострешиле, арлаукање, ма фајт је био, није љубависање, скоче једна на другу, па у ваздуху шапама млате...и то траааајало...Moguće, ša znam...msm da se ne deru kad se fajtaju...zna se ko je alfa mačak, a onaj slabiji se povuče. nisam pomno pratio žifot mačaka.
Сад ми жао јадне мацеovo za splovilo mačora sam negde pročitao, da je svo igličasto..isprati kakp je mačka nadrkana ppsle sexa, ili pobegne ili hoće da prebije mačora.
isprati i sfe...

PrirUdaСад ми жао јадне маце![]()
Сад нешто контам, зато оне сваки пут мењају мачора, траже неког који нема игличасти...PrirUda

Kad idete???Potvrdila mi drugarica za kopaonik.sreca magareca![]()

U petakKad idete???
Hvala,otkud ti da volis da putujes?Aj lepo se provedite
Ljubomorna sam![]()

Mene koja sam obisla pola sveta i pisem cesto o raznim putovanjima pitas od kad volim da putujemHvala,otkud ti da volis da putujes?
Ja tradicionalni hejtujem osmi mart i tradicionalno vise od deset godina putujem sa drugaricama bas za osmi mart![]()

Pa kad je tema more LETI, a to je najaktuelnija tema ovde, zato vidjas to cestoPa stalno citam kako pises,ja ne bih isla ni luda,al ko voli nek ide![]()