Pohvalite se III

9D8A5029-0B94-4151-8932-C968ABF6D3A3.jpeg

i zivece na lancu?
Nikad nismo drzali psa na lancu.
Pa ni Bole im nije živeo na lancu, već je imao kućicu i boks i sve, plus voćnjak noću.
Nemamo boks.
Samo kucicu u vocnjaku.
Ceo vocnjak je bio njegov, a i celo prednje dvoriste, leti mi nikad ni ne zatvaramo vrata od vocnjaka, zimi da, da bi spavao u kucici a ne kod nas na terasi da se smrzava.

Imam jedno pitanje,
Za sve.
Mi nikad psa nismo ucili gde da kaki. Ne znam kako ali obojica su od starta kakili samo u vocnjak i to uz ogradu, kasnije kad je B bas ostario znao je da omane ali retko.
Mene sad zanima ako ova mala ne bude to znala, kako da je naucim?
Posto nam dolazi tako malena, bice u pocetku sigurno najvise tu kod nas na terasi a hocu od starta da je naucim

Ok ako nije na lancu

Za ucenje kucova kako da kake nemam iskustva, cuvala sam ih u kuci pa su isli napolje
A stence kad krenu iz kotilice da setaju uci njihova mama po dvoristu de sta kako

Macke sam ucila
E sad ne znam jel isto...
Bolje da ti kaze neko sa kucovima

Da vam se pohvalim da sam rekla sefu da je krelac :zkez:

Doso sa 37,5 i kaslje...prozvali ga korona :rotf:
Rekoh pa sto si doso, bas si krelac, ajde zarazi me nekom prehladim pa da opet otvaram bolovanje :roll: tako me i letos upokojio, on na nogama malo ga prodrma, ja u krevet na antibioticima kad se spusti na pluca.... ubicu ga :tiganj:
Kaze sto se ti bunis pa bila si bolesna mesec dana dosta ti je neces vise ne brini :rotf: reko samo ti prcaj na suvo

Back