- Poruka
- 121.982
Ma to je jedan deo, manji nego samo putovanje zarad putovanjapa ti si radila i putovala![]()
na veliku zalost mojih bankovnih racunaDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma to je jedan deo, manji nego samo putovanje zarad putovanjapa ti si radila i putovala![]()
na veliku zalost mojih bankovnih racuna

i zivece na lancu?Novi clan nase porodice je ova lepotica desno.
Danas smo se upoznali.
Stize nam krajem marta.
I zvace se Ljubica.![]()
Joj sto je slatka ljubica i ova desno i ova levo
Ђубре слатко, нека вам је жива и здрава, срце мало

Nikad nismo drzali psa na lancu.i zivece na lancu?
Nemamo boks.Pa ni Bole im nije živeo na lancu, već je imao kućicu i boks i sve, plus voćnjak noću.
Negde mi se cini da je pisala da je bole na lancu, zato sam pitalaPa ni Bole im nije živeo na lancu, već je imao kućicu i boks i sve, plus voćnjak noću.
Samo su bili napolju obojica i sami su uvek isli da kake daleko.Kuce ako je samo napolju neces moci da naucis gde da ide u wc.
Kad kazem “sami” mislim na to da ih niko nije ucio.Samo su bili napolju obojica i sami su uvek isli da kake daleko.
Mm mi kaze da oni prirodno uvek idu sto dalje.
Nemam pojma.
psi to obave dalje od mesta gde zive i spavajuKad kazem “sami” mislim na to da ih niko nije ucio.
vagica i ne mora..izmeris obim struka i tu si sa kilogramimaKupila sam digitalnu vagu za merenje telesne težine Omron i cipele.

reko samo ti prcaj na suvovagica i ne mora..izmeris obim struka i tu si sa kilogramima

Ne smem ni da merim obimvagica i ne mora..izmeris obim struka i tu si sa kilogramima