moonja..
Buduća legenda
- Poruka
- 32.928
Đe si, Meki (:Pa ja i jesam pedder, volim muskarce![]()
Moki, Meki, Muki
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Đe si, Meki (:Pa ja i jesam pedder, volim muskarce![]()
De si munjoslave puska te ne ubilaĐe si, Meki (:

Pa kad si sebicna lezbejkapoštujem mukija al samo mekija ću da ugnjavim![]()

jel si sigurna da ovo nije za rupu?legla penzija, odmah skrcah pola
Cela penzija je za rupu.jel si sigurna da ovo nije za rupu?![]()
sigurna, platih dve struje i dva poreza i zadovoljna samjel si sigurna da ovo nije za rupu?![]()
pa zatoo.. za rupu je jer si morala da das te pare drzavi umesto na sebe da si potrosilasigurna, platih dve struje i dva poreza i zadovoljna sam
Svi ga vole: NAJPOZITIVNIJI horoskopski znak
V. B. 21. februara 2020. 07:41
Srećniji je od svih…
Ako se ne osećate najbolje i potrebna vam je vesela osoba prepuna pozitivne energije koja će vam ulepšati dan, zvaćete osobu rođenu u ovom znaku.
Reč je o Strelcima. Naime, osobe rođene u znaku Strelca gotovo su uvek nasmejane i energične, ali i spremne za upoznavanje novih ljudi i sklapanje novih prijateljstava.
Oni se bude se osmehom i odlaze u san s osmehom, znajući da je pred njima još jedan dan prepun novih avantura i lepih iskustava. Čak i kada se nađu u lošoj situaciji, Strelci iz nje izvuku nešto pozitivno. Osim toga, oni su sjajni prijatelji i uvek su tu za osobe koje vole.
Oni su jednostavno sjajne osobe koje su vam potrebne u životu.
https://www.krstarica.com/horoskop/...m_medium=text_link&utm_campaign=banner_header
Napokon jedan realan i utemeljen astrološki članak, zaslužena afirmacija ovog najpozitivnijeg znaka, zamolio bih Taba da počasti pivom u moje ime kolegu V.B. autora ovog vrhunskog članka, članka decenije. Hvala.![]()
![]()

Vaistinu prepozna. 
...koja je to penzija koja danas leze...zar nije 25-6 og?legla penzija, odmah skrcah pola
Neka inostrana.Greba je turbopenzionerka bogatašica....koja je to penzija koja danas leze...zar nije 25-6 og?
Extra, blago njojNeka inostrana.Greba je turbopenzionerka bogatašica.

jeste 25-tog ali moja banca intesa nam uplati uvek ranije...koja je to penzija koja danas leze...zar nije 25-6 og?
Sad ćemo mi kao u Kenguru ono Baronovo bacanje šmeka: ''Gospa Nato...''Neka inostrana.Greba je turbopenzionerka bogatašica.

...ja sam iz banke Intesa presla u Postansku stedionicu...povoljnija mi je puno...jeste 25-tog ali moja banca intesa nam uplati uvek ranije
ja se kunem u intezu...ja sam iz banke Intesa presla u Postansku stedionicu...povoljnija mi je puno...
..pa ne znam zasto....meni je stedionica bolja jer daju vise cekova, pa daju i dopunske, daju i veci dozvoljen minus...a i sve usluge su im jeftinije i odrzavanje racuna i ostalo...ja se kunem u intezu
Steta, mogi si napravit komost od tog lisca.Zapalio sam lisce napolju za dusu