Pohvalite se III

ja nosim te jakne punjene flisom jer se lako odrzavaju
a novu sam kupila punjenu perjem i pretopla je
nju necu prati u masini sigurno
imam nike mantil punjen perjem, pran u masini i iz nje mi ispada perje na stepovima..a pranjem je izgubila onaj zastitni spoljasnji sloj od vlage

• Podržavam
Reactions: Red
Ja moram kupiti usisivač kao onaj što je kupila vragana, nema mi druge. Ovi što su za kuću, nisu za mene.
Nemam pojma, nikada nisam imala perjanu jaknu koja nije "mont". Jedna, koju nosim po dvorištu kada nešto radim ima 30 godina. Ova "nova" :rotf: ima 23, a izgleda stvarno kao nova.
I debela je. Kada je obučem, kao jorgan da imam na sebi. Mnogo je volim.
Te jakne se ne proizvode vise ima "sto godina", i zato ti tvoju mozes da peres u masini, ja sam moju jednu kupila pre 10 godina i ni tad nije bila kao ta tvoja, nego "slabija" iako je kostala bogaoca u to vreme. Kako koja godina kvalitet je sve losiji, to je jasno kao dan.

ja nosim te jakne punjene flisom jer se lako odrzavaju
a novu sam kupila punjenu perjem i pretopla je
nju necu prati u masini sigurno
imam nike mantil punjen perjem, pran u masini i iz nje mi ispada perje na stepovima..a pranjem je izgubila onaj zastitni spoljasnji sloj od vlage
Upravo o tome i pricam, da zbog toga te jakne ni ne treba prati u masini, moja je tako izgubila svu cvrstinu i zasittu od samo jednog pranja u masini, a mozda je ne bih ni tad tako prala da nisam bila ljuta kao ljuta ljutica jer su me polili po njoj na nekom desavanju, i tako u afektu nagurah je u masinu tad. Posle je isla na hemijsko ali dzaba nikad vise nije bilo to, to.

Ja moram kupiti usisivač kao onaj što je kupila vragana, nema mi druge. Ovi što su za kuću, nisu za mene.
Nemam pojma, nikada nisam imala perjanu jaknu koja nije "mont". Jedna, koju nosim po dvorištu kada nešto radim ima 30 godina. Ova "nova" :rotf: ima 23, a izgleda stvarno kao nova.
I debela je. Kada je obučem, kao jorgan da imam na sebi. Mnogo je volim.
Meni stigao usisivac, znaci prezadovoljna sam, jedva se cuje, a radi ko zmaj, podigne tepih koliko je jak, a nisam se nadala da ce bas takav biti i ne cuje se skoro uopste. Lutka ima da radi kod mene ihahaj. Pogledaj ima jos u Tehnomaniji raznih Vox-ovih sad su neki njhovi dani pa su bas velika snizenja.

Upravo o tome i pricam, da zbog toga te jakne ni ne treba prati u masini, moja je tako izgubila svu cvrstinu i zasittu od samo jednog pranja u masini, a mozda je ne bih ni tad tako prala da nisam bila ljuta kao ljuta ljutica jer su me polili po njoj na nekom desavanju, i tako u afektu nagurah je u masinu tad. Posle je isla na hemijsko ali dzaba nikad vise nije bilo to, to.
imas ne hemiskom u ponudi i voskiranje jakne sa kojim joj vrate taj zastitni sloj, a ne kosta nesto puno

sad cu da pecem palacinke:kolac:
disneyfamily_wtp-pancakes_final_square.jpg

Back