Pohvalite se III

Pokupovala poklone za NG.
Mala je resena odavno, danas sam vukla njen poklon na tavan, tesko kao tuc, neka kucica za lutke drvena...
Medu jos nismo... ovih dana cemo, lako je monopol...
Mami i svekiju uzela neke karmine
Tati i svekru neke za posle brijanja
Bratovom malom ne znam sta cu... moram poruciti ovih dana
I ostaju mi brat i snaja, ne znam sta cu njima?
Ostaloj deci paketice...
I prijateljicama sam ... jednoj neke kugle ukrase za jelku koje je zelela, drugoj set soljica za kafu posto je napravila novu kuhinju... muzevima vino...

Zadnjih godina sam preskakala... bas dugo nismo poklanjali... ove sam resila da menjam

I da, uzela sam i muzu poklon... :)

Ми вечерас стављамо чизме у прозор да нам Свети Никола нешто донесе, ситницу која стане у чизму.
Новогодишњи и Божићни поклон ће бити један, нисмо више мали да мора за сваки посебно. Српски Деда Мраз може донети максимално књигу.

Ми вечерас стављамо чизме у прозор да нам Свети Никола нешто донесе, ситницу која стане у чизму.
Новогодишњи и Божићни поклон ће бити један, нисмо више мали да мора за сваки посебно. Српски Деда Мраз може донети максимално књигу.

Nama je sv. Nikola doneo knjigu, odnosno dve knjige i autic...jednom sam prezadovoljna, probusila sam novčanik i kupila mu sabrana dela Beatrix Potter...a druga je o instrumentima i muzici što nas dovodi do novogodisnjeg poklona koji je tražio - do bele gitare na šarene tufne! To će pazariti mama, tata ide protiv mame i kupuje lego voz a Deda Mraz podmornicu...i time priča dobija svoj kraj...uz pokoju zivuljku, doduše za njih sam skuplja pare, pazljivo ih stavlja u kasicu prasicu...jednog dana kupuje orku, drugog dana jelena, ne zna čega da se odrekne...pridodacu mu da kupi koje želi...za njih mi nikada nije žao...

Najlepše od svega je što putujemo sledeće nedelje...ipak tata ne može bez nas...baš smo bili kolektivno snuzdeni...

Back