- Poruka
- 73.895
Ja ne volim debele jakne. Nemam ni perjanu, imam jednu štepanu sa tankim slojem konflina, perem je kako god. I jednu od nekog kao kepera, sa još tanjim slojem konflina.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Te jakne se ne proizvode vise ima "sto godina", i zato ti tvoju mozes da peres u masini, ja sam moju jednu kupila pre 10 godina i ni tad nije bila kao ta tvoja, nego "slabija" iako je kostala bogaoca u to vreme. Kako koja godina kvalitet je sve losiji, to je jasno kao dan.Ja moram kupiti usisivač kao onaj što je kupila vragana, nema mi druge. Ovi što su za kuću, nisu za mene.
Nemam pojma, nikada nisam imala perjanu jaknu koja nije "mont". Jedna, koju nosim po dvorištu kada nešto radim ima 30 godina. Ova "nova"ima 23, a izgleda stvarno kao nova.
I debela je. Kada je obučem, kao jorgan da imam na sebi. Mnogo je volim.
Upravo o tome i pricam, da zbog toga te jakne ni ne treba prati u masini, moja je tako izgubila svu cvrstinu i zasittu od samo jednog pranja u masini, a mozda je ne bih ni tad tako prala da nisam bila ljuta kao ljuta ljutica jer su me polili po njoj na nekom desavanju, i tako u afektu nagurah je u masinu tad. Posle je isla na hemijsko ali dzaba nikad vise nije bilo to, to.ja nosim te jakne punjene flisom jer se lako odrzavaju
a novu sam kupila punjenu perjem i pretopla je
nju necu prati u masini sigurno
imam nike mantil punjen perjem, pran u masini i iz nje mi ispada perje na stepovima..a pranjem je izgubila onaj zastitni spoljasnji sloj od vlage
Meni stigao usisivac, znaci prezadovoljna sam, jedva se cuje, a radi ko zmaj, podigne tepih koliko je jak, a nisam se nadala da ce bas takav biti i ne cuje se skoro uopste. Lutka ima da radi kod mene ihahaj. Pogledaj ima jos u Tehnomaniji raznih Vox-ovih sad su neki njhovi dani pa su bas velika snizenja.Ja moram kupiti usisivač kao onaj što je kupila vragana, nema mi druge. Ovi što su za kuću, nisu za mene.
Nemam pojma, nikada nisam imala perjanu jaknu koja nije "mont". Jedna, koju nosim po dvorištu kada nešto radim ima 30 godina. Ova "nova"ima 23, a izgleda stvarno kao nova.
I debela je. Kada je obučem, kao jorgan da imam na sebi. Mnogo je volim.
imas ne hemiskom u ponudi i voskiranje jakne sa kojim joj vrate taj zastitni sloj, a ne kosta nesto punoUpravo o tome i pricam, da zbog toga te jakne ni ne treba prati u masini, moja je tako izgubila svu cvrstinu i zasittu od samo jednog pranja u masini, a mozda je ne bih ni tad tako prala da nisam bila ljuta kao ljuta ljutica jer su me polili po njoj na nekom desavanju, i tako u afektu nagurah je u masinu tad. Posle je isla na hemijsko ali dzaba nikad vise nije bilo to, to.
trenutno mi je uska i ne mogu da je nosim, jer sam tako naduvena i dalje posebno stomak, pa mi zamisli ustanu u prevozu misle da sam trudnicaimas ne hemiskom u ponudi i voskiranje jakne sa kojim joj vrate taj zastitni sloj, a ne kosta nesto puno

ti se druzis sa bas matorim ljudima..ako..za pohvaludrugarici od 96

ali zato onda nabijes na sebe debele dzempereJa ne volim debele jakne. Nemam ni perjanu, imam jednu štepanu sa tankim slojem konflina, perem je kako god. I jednu od nekog kao kepera, sa još tanjim slojem konflina.

kakav zastitni sloj na jakni?imas ne hemiskom u ponudi i voskiranje jakne sa kojim joj vrate taj zastitni sloj, a ne kosta nesto puno
druzimo se od 96-te , ne pravi se lud!!ti se druzis sa bas matorim ljudima..ako..za pohvalu![]()

Ne nosim ni debele džempere. Sve tanko...ali zato onda nabijes na sebe debele dzempere
ili debelo perjano ili kvalitetno termo..zimi treba da bude toplo .. da ne zebu krsta![]()

Menija sma jutros razmisljala kome treba da cesttam
poslah cestitku zetu, drugarici od 96 i omiljenoj bivsoj sefici
garant sma nekog zaboravila, ali jbg

sad cu da pecem palacinke![]()

Sto je visoka, jel na rasklapanje?Stigla foteljaPogledajte prilog 628810
Nije, tako izgleda jer je sto iza nje nizak, a ima unutra deo za odlaganje, sto je u mom slucaju bitna stavka.Sto je visoka, jel na rasklapanje?
Super to uvek trebaNije, tako izgleda jer je sto iza nje nizak, a ima unutra deo za odlaganje, sto je u mom slucaju bitna stavka.
Da, dobro bi dosao jedan tabure. Idem ovih dana da narucim lezaj za spavacu sobu kod njih pa cu taman da vidim da naprave jedan malecki.Super to uvek treba
Jos jedan tabure za noge i cebence i uzivancija
de živiš jeri si single he hesad cu da pecem palacinke![]()