moonja..
Buduća legenda
- Poruka
- 32.928
Verujem jer sam se uverio (:Ja posle posla idem u Zorana Djindjica i ver me muka hvata jer tamo parkinga ni za lek.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Verujem jer sam se uverio (:Ja posle posla idem u Zorana Djindjica i ver me muka hvata jer tamo parkinga ni za lek.
Moram.imam muza i starije dete i tatu i mamu.svi cekaju da dodjem.a i putujem 19 sa drugaricama.Ako ides kuci sa mora a tako bih rekla, onda nemoj. Nemoj dok ne zazimi na moru. Ja bih tako.
pa jesam i još uvek živim na Nbgd u blokovima, a na Vračaru sam živeo kod Kalenića u Mutapovoj tamo je stvarno pakao za parkiranje, jer je blizu i pijaca, tamo ako nemaš garažu ili obezbedjeno parking mesto suludo je uopšte imati kola! Naravno nigde danas u Beogradu nije "pesma" što se parkinga tiče ali to je cena koju plaćamo preteranoj stanogradnji koju ne prati i gradnja dovoljnog broja parking mesta!Editovao si da si živeo i na Nbg i na Vračaru (:

Ja stalno ponavljam kako zivot treba da mi traje bar pet godina duze jer se svaki dan bar 4 puta parkiram i isprakiram sve pod uslovom da nadjem mesto. Na kruzenje da mi se doda jos dve godine.pa jesam i još uvek živim na Nbgd u blokovima, a na Vračaru sam živeo kod Kalenića u Mutapovoj tamo je stvarno pakao za parkiranje, jer je blizu i pijaca, tamo ako nemaš garažu ili obezbedjeno parking mesto suludo je uopšte imati kola! Naravno nigde danas u Beogradu nije "pesma" što se parkinga tiče ali to je cena koju plaćamo preteranoj stanogradnji koju ne prati i gradnja dovoljnog broja parking mesta!
I ja sve vise mislim da ove zene koje ne voze su gospodje.Ja stalno ponavljam kako zivot treba da mi traje bar pet godina duze jer se svaki dan bar 4 puta parkiram i isprakiram sve pod uslovom da nadjem mesto. Na kruzenje da mi se doda jos dve godine.
Ja sam razmisljala da prodam kola ove jeseni. Posle nesto mislim ajd necu bice hladno nego na prolece. Pa lepo peske, a kad bas treba da idem negde tipa Nbgd lepo taksi. Mnogo mi vremena uzima to parkiranje, zivce gubim u saobracaju, a mogu i na trolu pa lepo knjigu...I ja sve vise mislim da ove zene koje ne voze su gospodje.
A ne mi vozacice, kao sposobne, i svi uvek misle svuda stizes, samo zovu...
A tek vama u gradu... juJa sam razmisljala da prodam kola ove jeseni. Posle nesto mislim ajd necu bice hladno nego na prolece. Pa lepo peske, a kad bas treba da idem negde tipa Nbgd lepo taksi. Mnogo mi vremena uzima to parkiranje, zivce gubim u saobracaju, a mogu i na trolu pa lepo knjigu...

Буцкили, а јел можемо ми да видимо то ремек делоPromenila sam licni opis i jako, jako sam zadovoljna i stecna sto sam posle xy godina nasla frizerekoji se bave muserijom a ne otaljavaju tek da uzmu koju paru. Bas se dopadam sebi kad se pogledam u ogledalo, jes da sam buckili ali mi i to prilicno lepo stoji
Jos dva puta spavam i idem kod dece, jedno dve nedelje pa se vracam na 10 dana, a onda idem opet da cekam princezu da se rodi![]()

pu, pu...

Ne idem u Pt vratili su se u BDAko prolazis posle sest pored tramontane,vidi da mi nije dete smrsalo
Radujem se zbog tebe![]()