Pohvalite se III

Kako si podnela te tablete? Imala sam pacijentkinju koja je imala aritmije i gubitke svesti.
Ne pijem ja to vec mina.
Ja sam kampanjac, uvek bila u svemu pa i u pusenju. Kad izadjem popusim kutiju. Onda nedelju dana ne zapalim. I tako :aha:
Danas sam evo jedno pola kutije sa drugaricom, najmanje... uz kafu... da smo ostale zajedno ceo dan svaka bi po dve kutije... neumerene skroz
U svemu

Мачко, мени су ове таблете помогле у смислу да ми се заиста не пуши,а нисам имала никакве проблеме.
Пише у упутству ко не сме да их користи.

znači našle kad da me nervirate, puši ko hoće, šta tu ima in i out, ne pušiš zbog mode već što si narkomanski zavisnik, tjah ...u to ime odoh na terasu da ubijem dve :rtfm:
Ма, иди пуши, жено, кој ти брани...ти знаш зашто сам ја престала, нема то никакве везе са ин и аут.
Спремам се ових дана да запалим једну, да видим да ли је стварно толико гадно као што су ми рекли...

• Ljut
Reactions: Red
Ма, види је...па нећу да пропушим због те једне, побогу :rotf:
Кики каже да је запалила и да јој је било толико гадно да је одмах угасила.
Е, ако пробам и тако је, успела сам, ако не, за две, три недеље ћу поновити ово са таблетама.

• Tužan
Reactions: Red
Ма, види је...па нећу да пропушим због те једне, побогу :rotf:
Кики каже да је запалила и да јој је било толико гадно да је одмах угасила.
Е, ако пробам и тако је, успела сам, ако не, за две, три недеље ћу поновити ово са таблетама.
Dobro! :mmmm:

Back