Pohvalite se III

Editovao si da si živeo i na Nbg i na Vračaru (:
pa jesam i još uvek živim na Nbgd u blokovima, a na Vračaru sam živeo kod Kalenića u Mutapovoj tamo je stvarno pakao za parkiranje, jer je blizu i pijaca, tamo ako nemaš garažu ili obezbedjeno parking mesto suludo je uopšte imati kola! Naravno nigde danas u Beogradu nije "pesma" što se parkinga tiče ali to je cena koju plaćamo preteranoj stanogradnji koju ne prati i gradnja dovoljnog broja parking mesta!

pa jesam i još uvek živim na Nbgd u blokovima, a na Vračaru sam živeo kod Kalenića u Mutapovoj tamo je stvarno pakao za parkiranje, jer je blizu i pijaca, tamo ako nemaš garažu ili obezbedjeno parking mesto suludo je uopšte imati kola! Naravno nigde danas u Beogradu nije "pesma" što se parkinga tiče ali to je cena koju plaćamo preteranoj stanogradnji koju ne prati i gradnja dovoljnog broja parking mesta!
Ja stalno ponavljam kako zivot treba da mi traje bar pet godina duze jer se svaki dan bar 4 puta parkiram i isprakiram sve pod uslovom da nadjem mesto. Na kruzenje da mi se doda jos dve godine.

I ja sve vise mislim da ove zene koje ne voze su gospodje.
A ne mi vozacice, kao sposobne, i svi uvek misle svuda stizes, samo zovu...
Ja sam razmisljala da prodam kola ove jeseni. Posle nesto mislim ajd necu bice hladno nego na prolece. Pa lepo peske, a kad bas treba da idem negde tipa Nbgd lepo taksi. Mnogo mi vremena uzima to parkiranje, zivce gubim u saobracaju, a mogu i na trolu pa lepo knjigu...

Ja sam razmisljala da prodam kola ove jeseni. Posle nesto mislim ajd necu bice hladno nego na prolece. Pa lepo peske, a kad bas treba da idem negde tipa Nbgd lepo taksi. Mnogo mi vremena uzima to parkiranje, zivce gubim u saobracaju, a mogu i na trolu pa lepo knjigu...
A tek vama u gradu... ju
Meni nije problem jer uglavnom nije guzva, mene smara sto su mi deca suprotna smena pa samo vozim odvozim dovozim... i jos me stalno matorci zovu za nesto jer valjda misle dosadno mi

Ponekad pomislim da imaju senzor koji zatreperi “Maki je slobodna. Zovi! Trazi nesto! Ometaj je!” :lol:

Promenila sam licni opis i jako, jako sam zadovoljna i stecna sto sam posle xy godina nasla frizerekoji se bave muserijom a ne otaljavaju tek da uzmu koju paru. Bas se dopadam sebi kad se pogledam u ogledalo, jes da sam buckili ali mi i to prilicno lepo stoji ;)

Jos dva puta spavam i idem kod dece, jedno dve nedelje pa se vracam na 10 dana, a onda idem opet da cekam princezu da se rodi :srecna:

Mi danas idemo na more, biće to interesantna misija. I sin je odlučio da nam se pridruži. Valjda je posle one avanture u Moskvi sa nama, shvatio da nismo baš tako strašni.
Pustila sam mu film Grčka mrsna svadba i dala mu zadatak da tamo nađe ženu koja ima kuću blizu mora ;)

Promenila sam licni opis i jako, jako sam zadovoljna i stecna sto sam posle xy godina nasla frizerekoji se bave muserijom a ne otaljavaju tek da uzmu koju paru. Bas se dopadam sebi kad se pogledam u ogledalo, jes da sam buckili ali mi i to prilicno lepo stoji ;)

Jos dva puta spavam i idem kod dece, jedno dve nedelje pa se vracam na 10 dana, a onda idem opet da cekam princezu da se rodi :srecna:
Буцкили, а јел можемо ми да видимо то ремек дело :flert:

70961522_3117049441700919_3688312502698901504_n.jpg

Jedna od jučerašnjih...

Back