Pohvalite se III

Ja se hvalim svojim starijim sinom. Izrasta u pravog novinara. Obožava svoj posao. U januaru je dobio bonus na platu, nadređeni su prezadovoljni njegovim radom.
Sada još samo da mu produže ugovor. :aha:

ovo je tako divan osecaj!
gledas svoje dete i uzivas u uspesima koje pravi i drago ti je sto si uradila dobar posao i sto on uziva u onome sto voli, a neko to sve ume da ceni

kako uči sinak, jel dobar? šta je bješe upisao?

sori moki što kasnim s odgovorom, odoh juče i evo tek sad vidim
sin je dobar, upisao drugu godinu...uči, kara, provodi se...živi život punim plućima

Prilozi

• IMG_1898.jpg
    IMG_1898.jpg
    30,9 KB · Pregleda: 6
Poslednja izmena:
Ovu sliku kao da je postavio neki drugi forumaš. Mislim, sebe da prezentuje.
Lepo ti dete Dee.

to je poslao kad sam ga pitao kako je, jel uči, jel mu je redovan seksualni život :mrgreen:

- - - - - - - - - -

I imate vrlo otvoren odnos kada ti je prosledio ovakvu fotku. Moji su ćutolozi. Ne bi ovako nešto poslali ocu, nema sile.
Samo naglas razmišljam, nemoj da se uvrediš. [emoji813]

taman posla da se ljutim, ja tebe vrlo poštujem :ok:
ne možeš ni da očekuješ da sin tebi pošalje ovakvu fotku jer ma koliko odnos majke i sina bio prisan (jer je kao neko nepisano pravilo da su majka i sin bliži nego otac i sin), ne možeš da očekuješ da ti šalje takve fotke tj, uopšte da deli takve stvari s tobom

to je poslao kad sam ga pitao kako je, jel uči, jel mu je redovan seksualni život :mrgreen:

- - - - - - - - - -

taman posla da se ljutim, ja tebe vrlo poštujem :ok:
ne možeš ni da očekuješ da sin tebi pošalje ovakvu fotku jer ma koliko odnos majke i sina bio prisan (jer je kao neko nepisano pravilo da su majka i sin bliži nego otac i sin), ne možeš da očekuješ da ti šalje takve fotke tj, uopšte da deli takve stvari s tobom

Ma ne meni, napisala sam ocu.

Mada, moji ako bi morali da biraju kome će poslati, ocu ili meni, poslali bi meni. :rotf:

Proveli smo super dan sa decom... :)
Vodili ih u bioskop, u Ns, prvi put.
Film trajao 1:45 min, oni sedeli i gledali.
Bas su me prijatno iznenadili... :)
Mm im kupio sajni disko bol pa smo uvece pravili zurku, plus bratov mali... Izdjuskali se samo tako... Cerka mi slusa samo stranu muziku :)
Cesto se vozi sa mojim tatom a on samo to slusa... Svidja mi se ;)

Back