Pohvalite se III

ok aj što te firma časti a jel te i nova koleginica časti recimo večerom ?

još mi čudan taj sistem nagrađivanja, al dobro...ko mi kriv što nisam putovao i što nisam upućen u zapadnjačke sisteme

Ima toga i kod nas po nekim privatnim firmama, samo su manji iznosi novca u pitanju. Moja drugarica je tako dobila bonus.

Potpisao sam peticiju u Knez Mihailovoj. I od mene neke koristi...

Koju peticiju?

ok aj što te firma časti a jel te i nova koleginica časti recimo večerom ?

još mi čudan taj sistem nagrađivanja, al dobro...ko mi kriv što nisam putovao i što nisam upućen u zapadnjačke sisteme
ovo mi je bas dobra drugarica, ovo ce biti treca firma u kojoj radimo zajedno. Preporucujemo se godinama.

Dobro to tebi ide.:lol:
Razmisljam da otvorim svoju agenciju za zaposvaljanje:lol:

Ima toga i kod nas po nekim privatnim firmama, samo su manji iznosi novca u pitanju. Moja drugarica je tako dobila bonus.

Koju peticiju?

Veliki broj građana podržao je akciju Fondacije “Tijana Jurić” i “Blica” da se uvede kazna doživotnog zatvora za ubice dece, maloletnika i bremenitih žena. Građani, pa i cele porodice čekali su u redu po hladnom vremenu i kiši da bi podržali akciju.

http://www.blic.rs/vesti/drustvo/hiljade-ljudi-potpisalo-peticiju-uspesan-pocetak-akcije-fondacije-tijana-juric-i/j3jdvg5

spasla sam danas goluba od lokalnog macorcica.ima jedan mnogo sladak,bas velik,mlad macak,jako voli da se mazi,jedno jutro prisao bobiju i protljao vrat o njegovu glavu.bobi kao pokis'o
danas vidim trci golub onako nesto santavo,macak ide pored njega i igra se,malo ga udari po glavi.jedva sam ga oterala jer me se uopste ne boji,i golub uspe da odleti.e sto je mjaukao macak:zcepanje:
a dobila sam i komplimet od muza,telefonom mi je rekao pokusaj da izgledas sto jadnije kod dr,kad vec nemas zakazano,da te primi,a sad kad sam se vratila kaze pa ti kao da si posla u provod,to nije jadan izgled:lol:
a stvar je u faci i izrazu lica,otisla sam tamo cetvoronoske,kad mi je rekao da mi nije nista,doleprsala sam kuci

I moja...

Samo mi i dalje nije jasno sta je ono dole?

Dole joj je koren, on se razlikuje od grančica na kojima će da bude cvet.
peresadka-orhidei-v-domashnih-uslovijah_2.jpg

- - - - - - - - - -

Da ima znatno veću saksiju to korenje bi ušlo u zemlju, ovako ostaje da lebdi okolo.

Back