електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Код "Руског цара" стоје, претпостављам? Идем и ја сутра.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Potpisao sam peticiju u Knez Mihailovoj. I od mene neke koristi...
Vatromet
malopre. 
Код "Руског цара" стоје, претпостављам? Идем и ја сутра.
hvaliću te kod devojaka
Ушће ми је ближе.
Сви помињете "Пончо", имам један релативно близу, шта све нуде и шта им је најбоље? Пицу знам да имају.
ok aj što te firma časti a jel te i nova koleginica časti recimo večerom ?
još mi čudan taj sistem nagrađivanja, al dobro...ko mi kriv što nisam putovao i što nisam upućen u zapadnjačke sisteme
Potpisao sam peticiju u Knez Mihailovoj. I od mene neke koristi...
ovo mi je bas dobra drugarica, ovo ce biti treca firma u kojoj radimo zajedno. Preporucujemo se godinama.ok aj što te firma časti a jel te i nova koleginica časti recimo večerom ?
još mi čudan taj sistem nagrađivanja, al dobro...ko mi kriv što nisam putovao i što nisam upućen u zapadnjačke sisteme
Razmisljam da otvorim svoju agenciju za zaposvaljanjeDobro to tebi ide.![]()

Ima toga i kod nas po nekim privatnim firmama, samo su manji iznosi novca u pitanju. Moja drugarica je tako dobila bonus.
Koju peticiju?

Veliki broj građana podržao je akciju Fondacije “Tijana Jurić” i “Blica” da se uvede kazna doživotnog zatvora za ubice dece, maloletnika i bremenitih žena. Građani, pa i cele porodice čekali su u redu po hladnom vremenu i kiši da bi podržali akciju.
http://www.blic.rs/vesti/drustvo/hiljade-ljudi-potpisalo-peticiju-uspesan-pocetak-akcije-fondacije-tijana-juric-i/j3jdvg5

kod nas u selu do danas 3500 potpisa...
akcija traje još sutra..

Orhideja mi se sprema da cveta na dve grančice.![]()
I moja...
Samo mi i dalje nije jasno sta je ono dole?
E pa to...
I sta sa tim? Tako ga pustiti da lebdi?
A da ga zabodem u tu zemlju?