Pohvalite se III

sve za pare...a talijani znaju da smo stoka koja ne ume da čuva prirodna bogatstva i uplovi s kintom i koka redom

- - - - - - - - - -

a čeke su im ko hotelske sobe samo što i sobarice ne šalju gore u šumu da im titraju jajca

jesam komšo al kroz termalnu kameru
iam i fotku ako oćeš

Daj da vidimo :ceka:

Pa to je fino
Ja gledala pre par god onaj na rtsu kako se zove sto radi te reportaze o prirodi lovu avanture, pricali kako su vukove desetkovali da ih jedva ima na teritoriji srb, stoka ljudska bem ti najgora smo vrsta

To je Jovan Memedovic.
Ovde ih ima, dozvoljen lov cele godine.

Daj da vidimo :ceka:

To je Jovan Memedovic.
Ovde ih ima, dozvoljen lov cele godine.

E taj, stoka

Iako su ugrozeni lov cele godine!
Kako bi ja te lovce sredila za cas, pa mengele bi mi pozavideo na metodama koje bi primenila na njih

- - - - - - - - - -

To sve bega od coveka metlice.

I treba tako, bolje za njih

- - - - - - - - - -

sa šakalima da, baš pre neko veče je na dva metara od kola, laganica, uopšte se ne plaše
pre par godina kolega izašo da piša ja pogledam kroz ic a oko njega 3,4 komada
a vukove nisam sretao

- - - - - - - - - -

misim nisam gledo kako piša nego u tom pravcu :lol:
Znaci dzeki nece api :lol:

E taj, stoka

Iako su ugrozeni lov cele godine!
Kako bi ja te lovce sredila za cas, pa mengele bi mi pozavideo na metodama koje bi primenila na njih

- - - - - - - - - -

I treba tako, bolje za njih

Ovde nisu ugrozeni vec na teritoriji Vojvodine.
Na predatore je lovna sezona cele godine ali lovacko udruzenje ne daje nikakve benefite oko toga te ih niko i ne lovi, jedino starci na planini kada napadnu ovce odstrele par komada.

Ma ona moja digla celo selo na noge kad ga je osetila,on se valjda uplasio,pa su se malo jurili ali vepar nikako da ode,pa jos usao u bastu ispred kuce, i tu i zavrsio.Kad je ovaj covek video krv na njusci,mislio da je iskasapio kobilu.

Back