Pohvalite se III

Bravo! I za sina i za mamu, koja je sve to sa njim prosla. Cestitam. :)
Uopste nije lako na filoloskom dobiti mesto za finansiranje iz budzeta.

Pridruzujem se i ja cestitkama !

hvala vam ljudi...ja sam pod tenzijom još od prijemnog...1449 kandidata...:pljus:
a zaheban im sistem za prijem na budžet...uopšte je totalno meni nelogično...

tresla sam se poslednja dva dana kao prut,al nisam smela da mu to pokažem...na kraju krenule suze radosnice

sad čekamo društvo da proslavimo malko...:zurka:

hvala vam ljudi...ja sam pod tenzijom još od prijemnog...1449 kandidata...:pljus:
a zaheban im sistem za prijem na budžet...uopšte je totalno meni nelogično...

tresla sam se poslednja dva dana kao prut,al nisam smela da mu to pokažem...na kraju krenule suze radosnice

sad čekamo društvo da proslavimo malko...:zurka:

Veliki je to stres ali to je sad vec iza vas.
Casak je za muziku i veselje!:D

Prekopali su lepo sve grmove, praveci tunele da se hlade; a od prekjuce imam krticu koja lepo seta posred travnjaka, tu i tamo izviri, a oni za njom! :lol:
Deda komsija je savetovao, kad je vec vidim kako izbacuje zemlju i odusevljavam se, bolje da uzmem vilu i nabodem je dok je tu. :sad2: To u mom dvoristu nece nikada da se desi, a nadam se da nece da predje u njegovo. :roll:

:vatromet: :vatromet: :vatromet:

Kad smo kupovali uspeli smo.Hvala Bogu.

Sve je bilo sjajno a onda nema struje.Stignemo skoro do prodavnice -dzaba,nema struje.Vratimo se.Jedan deo ima,drugi nemaju.Ta ulica nista ali nista.Cekaj,cekaj,ceeeekaaaaj.Dosla struja,otislsli,kupili.Vratili se -nesta opet svuda.Pojavi se ovamo i nesta.Onamo i nesta.Onda svi imaju ulica osnovna nema.

Dobro smo uspesno uhvatili trenutak.Ko zna dokle bi cekali.

iinjaoooo :pljus:
zavrsismo ruckic
kaze aj caskom napolje vodim te na jedno mesto
reko de sad, cek se obucem
ma nema oblacenja ides tako, caskom bre tu blizu
a ja u njegovom sorcu samo sto ga o usi ne zakacim da mi ne spadne, i njegovoj majici, flekana od kuvanja :lol:
ma de cemo, jao da nije neki festival vina u nekoj ulici okolo il tako neka fora....garant je to....on na to otkida...
ma polazi bre...nece kaze sta je
kad idemo u poznatu mi ulicu i skapiram - pa idemo u moju omiljenu poslasticarnicu :eek:
kaze ala brzo kapiras ko akvarijumska ribica :rotf:
i dobih kolace :balavi:

injaooo deco kaki je dasa pa to nigde nema
oblacic.gif

Back