Pohvalite se III

Da, ali ovo ti je jedan na jedan. Kad god tebi odgovara da organizujes oko svojih obaveza.

Jasno to, al preskupo mi je
Ovo je stotka po nivou, 30 casova, hbg znacajno je jeftinije
Rece mi zaba ona krenula pa stala, isto ko ja ima foru, pre par god jos, smorila se pa odustala :lol: Kaze katastrofa je....reko znam, slusam non stop, kriminalno je, treba to izdrzati hbt :lol:

- - - - - - - - - -

mene nisi vodila na noćno kupanje...:rida:

Ti mi nisi kupila cokoladu 300gr :plez:

Rece mi zaba ona krenula pa stala, isto ko ja ima foru, pre par god jos, smorila se pa odustala :lol: Kaze katastrofa je....reko znam, slusam non stop, kriminalno je, treba to izdrzati hbt :lol:

- - - - - - - - - -

znači čokolada je ulaznica...da znam sledeći put,tj.za nekoliko dana...:manikir:

inače,juče me zvali iz Bg zbog neke manifestacije City games kojima moram da prisustvujem i da organizujem ekipu za 9.jul...nešto kao nekadašnje igre bez granica-...
tako da ono otpada na žalost...

- - - - - - - - - -

Pazi nije skupo ako je to ono sto hoces. Ako odlucis to je to, nema zezanja sa skolicama i nivoima A11.
Ako kreces onako usput- mozda bih, mozda ne bih bacanje para

Da pa otpada svejedno, rece galeb da ne moze tad neko neki drugi vikned...
Dogovricemo se.....nije frka

E da je jedna cokolada lako bi ti bilo :malav: Namuci se on poklanjajuci mi slatkise :rotf: Bolje se ne upustaj u tu egzibiciju nece ti se isplati, totalno sam nerentabilna

Pazi nije skupo ako je to ono sto hoces. Ako odlucis to je to, nema zezanja sa skolicama i nivoima A11.
Ako kreces onako usput- mozda bih, mozda ne bih bacanje para

Pa jos se ja neckam....neckam se ja vec tri god :lol: Onomad sam odustala zbog odlaska preko bare.....Sve gledam okolo naokolo drugi neki nacin, da izbegnem ucenje toga....videcemo....

- - - - - - - - - -

mi dolazimo 4 jula pa ti vidi šta ćeš...:zplez:

E da ne rece mi nista kako je proso?

ubrala punooo crvenih ribizli....a mrzi me bilo sta da spremam od njih, i od bilo cega drugog
zasu koja sam lenjabuba...a moze i smrdibuba, isto mu dodje:dosadno:

p.s.omasih, ovo je za rupu

..pa prodaj nekom ko hoce...i ne mrzi ga, ima takvih sigurno...i mene bi mrzelo, narocito sto oni moji niko nece nista od toga, trebaumlatitionogstoizimislinutelu ...

ovako je bilo pre par dana...

19495985_1556196437733725_31464764_o.jpg

a ovako je danas...

19686320_1563183467035022_203111_o.jpg

:zskace:

Back