Pohvalite se III

sretan rođendan majko :heart:

vratila se iz velike kupovine, jedva dovukla, al se hvalim osećanjem koje nisam imala dobrih 5 godina, kupiš i znaš da će doći plata i sve to pokriti a ide i staž....penzijo čekaj me stižem :bicikl2::bicikl2:

sretan rođendan majko :heart:

vratila se iz velike kupovine, jedva dovukla, al se hvalim osećanjem koje nisam imala dobrih 5 godina, kupiš i znaš da će doći plata i sve to pokriti a ide i staž....penzijo čekaj me stižem :bicikl2::bicikl2:

Drago mi je zbog tebe, ali sa druge strane na sta smo mi spali, da se radujemo redovnoj plati i stazu... Necemu sto se negde podrazumeva....

Vreme je da se opet pocne sa trckaranjem...
IMG_3050.jpg

skecers je super za hodanje, al nije za trcanje jer se brzo deformisu, nije njima djon za to pravljen i onaj deo oko zgloba, premekani su za to
znam po sebi, koristim skecers za brzi hod, super je sve ko po oblacicu da ides, al deformisale se posle par mes...
mislim ja moram u mekanom pa cu nastaviti sa tom markom da se druzim, al ko ne mora onda za te aktivnosti bolje kupiti neku marku koja pravi patiku adekvatnu za to...

skecers je super za hodanje, al nije za trcanje jer se brzo deformisu, nije njima djon za to pravljen i onaj deo oko zgloba, premekani su za to
znam po sebi, koristim skecers za brzi hod, super je sve ko po oblacicu da ides, al deformisale se posle par mes...
mislim ja moram u mekanom pa cu nastaviti sa tom markom da se druzim, al ko ne mora onda za te aktivnosti bolje kupiti neku marku koja pravi patiku adekvatnu za to...

Videcu kako ce se pokazati. Kada sam ih probala osecala sam se kao da hodam po oblacima. Bas si to dobro opisala. :)
Imam srecu sa obucom i garderobom, jer mi bas dugo traju. Ove poslednje Nike sam 7 godina nosila.
Ako se budu raspale ili ne budu dovoljno cvrste moracu uzeti nesto drugo. Ove su mi se svidele na izgled i odmah su me kupile. :rumenko:

Back