- Poruka
- 73.917
Idem sad da se stidim.e hbg sad i ti da je mucis, zar i njima da gradi kucu RUKAMA, malo ti sto je svoju, zlobnice

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Idem sad da se stidim.e hbg sad i ti da je mucis, zar i njima da gradi kucu RUKAMA, malo ti sto je svoju, zlobnice

sad ti je tako poludelo trziste da su kirije u centru i na periferiji jako slicne....isto vazi i za cene kvadrata, to prati jedno drugoJeste, 1000 e je go k.urac za porodicu sa detetom, a bez stana u vlasnistvu u bgd-u, msm i za dvoje bez dece je djoka
bez 1.500eura nema iole normalnog zivota, i to bez luksuza nekih velikih
Al sad ce cile da nam objasni da je bitno u kom delu bgd- a smo
A cene stanova divljaju bukvalno, kako kirije tako i cene kvadrata
Pa nije nevazan ni dio grada. Kad pogledas porez na dorcolu, rentu u bloku a I sve to u altini...racunica je jasna zasto ljudi biraju kraj u kojem svaka kisa izbaci otpad jer kanalizacija nije sprovedenaJeste, 1000 e je go k.urac za porodicu sa detetom, a bez stana u vlasnistvu u bgd-u, msm i za dvoje bez dece je djoka
Sa 1.000 e zajednickog budzeta ne mozes ni u mirijevu da kupis stan, da skupis za ucesce, da placas ratu i podnosis sve ostale troskove zivotaPa nije nevazan ni dio grada. Kad pogledas porez na dorcolu, rentu u bloku a I sve to u altini...racunica je jasna zasto ljudi biraju kraj u kojem svaka kisa izbaci otpad jer kanalizacija nije sprovedena
Naravno da je beznacajna suma za familiju.Sa 1.000 e zajednickog budzeta ne mozes ni u mirijevu da kupis stan, da skupis za ucesce, da placas ratu i podnosis sve ostale troskove zivota
upravo toUz to renta u bloku, na dorcolu i na vrhu banjice su se skoro pa izjednacile
Nijanse su
I to je sigurno uticalo na zujanje al trenutno nismo u mogucnosti da uskratimo deci cistu odecui jos one silne mashine vesha sto rucno okreces bubanj izmedju? lele

Sa svojih deset ruku bez ikakvih problemato je tek sex....
no cile ce sve to da obezbedi sa svojih 10 prstiju...bez sekiracije

Pa odseli se iz bg.Jeste, 1000 e je go k.urac za porodicu sa detetom, a bez stana u vlasnistvu u bgd-u, msm i za dvoje bez dece je djoka
Ja tebi ne objasnjavam nista vec duze vreme, mogu samo da se smejem tvojim laprdanjima o samostalnom zivotu u koji jos samo ti verujesPa odseli se iz bg.
Ali sad ce tara da nam objasni da posla nema nigde sem u bg

Vidis kako ti unosim radost u zivot.Ja tebi ne objasnjavam nista vec duze vreme, mogu samo da se smejem tvojim laprdanjima o samostalnom zivotu u koji jos samo ti verujes![]()
Zivela s momkomJa sad nisam ispratila...
A kako si ti zarađivala dok si studirala?
eto kako...Krenuo sa rekreacijom, 10km setnja na vrh izletista, mogao sam jos 10, ali nisam, jer smo u mogucnosti. kasnije kafana balans))
mljacejeiga pojedeš 20 ćevapa i ni oro ni kopo

Da maco.Cile kad namigne znaci da se iznervirala al nece da prizna
Ovo je tacno a najcesce se osobe iskljuce,gledaju samo svoj nivo,nemaju dodir sa tim kako stvarno ide mnogima.oko tebe..najveca greska je kad se misljenje zasniva na utiscima iz okoline jer se ljudi druze sa ljudima slicnim sebi i naravno da ljudi oko tebe zive slicno kao i ti jer su u stanju da zive slicno , ali to je daleko od proseka..
kao kad bi neki programer kod nas recimo rekao..sta lupate.. ljudi oko mene ,... niko ispod 1000€ nema platu...

ovo je za cijeli dan, i plus ja isao uzbrdo hihi

Hoćeš.Sama nisam zivela
I nadam se da nikad i necu