- Poruka
- 19.783
Kad smo vec kod bade mantila - u hotelima u Egiptu i Turskoj smo ih dobili na poklon kad smo odlazili.
Ne one sto smo vec nosili, da se razumemo, vec nove.
Ne one sto smo vec nosili, da se razumemo, vec nove.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znam toMozes da trazis, obicno ne stavljaju ali imaju
Kriza moj tabe...probaj da dignes zezdicu kad biras hotel i nacices![]()

Mogao si samo moju sveki da vidisne, nikad je nisam koristio i sto se tice kape ona mi je uvek bila puzzle
i iskreno sam mislo da je za bazen jer sam vidjao ljude na bazenu koji ih nose..ali za bade mantil si se ispalila
u njemu se ide na bazen da ne moras tamo da se presvlacis![]()

Da, lep poklon.To je lep poklon za goste i ne kosta puno- najbolji kvalitet sa vezom je oko 10 evra ovde
I mi smo se obradovali, ali smo onda shvatili da to sad treba spakovati i u onako vec pune kofere... 
A za bade mantil si se ti ispalio
Nije pristojno ici po hotelu u bade mantilu ako cemo iskreno.
A i ako odes na bazen, tamo ti dobre cike na bazenu daju drugi bade mantil koji koristis samo dok si na bazenu.

A u tom liftu gosti koji su tek stigline ides po hotelu..o Boze
izadjes iz sobe..udjes u lift..izaberes sprat gde je bazen i ti si tamo.. kako ti nekad razmisljas..ti bi se setkala po hotelu u bade mantilu![]()

ako ga i razgrnem bice pristojno..ne idem go po hotelu..mozda ti ides pa se zato sekiras?A u tom liftu gosti koji su tek stigli
Pa kad te vide u bade mantilu sigurno se oduseve
Jos ako ga malo razgrnes![]()

Ma kakav bazen,tri zvezdicene, uglavnom se to odnosi na sapun, pastu za zube, cetkica za zube, kapa za bazen (ako ga hotel ima) samponi za tusitanje, samponi za pranje kose, wc papir..i mislim da je to otrpilike to..ne pada mi nesto vise na pamet sta sam nalazio u wc-ima ( e da..peskiri i bade mantil (opet ako hotel ima bazen)

Pa bome ja kad vidim nekoga u bade mantilu sigurno ne pomislim kako ima dobar ukus za cipeleako ga i razgrnem bice pristojno..ne idem go po hotelu..mozda ti ides pa se zato sekiras?
ali u svakom slucaju..postoji nesto sto se zove kais na bade mantilu i ako ga lepo stegnes, nista ne izlazi napolje
vi egzibicionisti bas mislite uvek nakako kako vi volite![]()
Tri zvezdice u Svedskoj su verovatno stvarno tri zvezdice. U Grckoj, Spaniji ili Italiji ne uvek.Ma kakav bazen,tri zvezdice
a sto ga ledas?Pa bome ja kad vidim nekoga u bade mantilu sigurno ne pomislim kako ima dobar ukus za cipele

a da ne pricamo o turskojTri zvezdice u Svedskoj su verovatno stvarno tri zvezdice. U Grckoj, Spaniji ili Italiji ne uvek.

NAda zadnja umirea sto ga ledas?
nadas se da nesto vidis?
opasna si![]()

Pa odkud znam kad je vazdusnom.mozda moram cik caka koliko je to u koracima?![]()

HocePa odkud znam kad je vazdusnom.mozda moram cik cak
Nego ovde ste svi nobles,niko ne putuje jeftino,a mene zanima jedno paradajzturist pitanje
Imam samo mali kabinski prtljag,10 kg i zelim da ponesem neotvoren dvopek i pastetu od tune.ja kad stignem moram da jedem odmah,ne zanima me da trazim okolo hranu.a putujem wizz air-om
Hoce li me pustiti sa tim?
Joj super!
ne mozes da unosis u avion ali mozes u cekiranom prtljagu da je prenosis.Pa odkud znam kad je vazdusnom.mozda moram cik cak
Nego ovde ste svi nobles,niko ne putuje jeftino,a mene zanima jedno paradajzturist pitanje
Imam samo mali kabinski prtljag,10 kg i zelim da ponesem neotvoren dvopek i pastetu od tune.ja kad stignem moram da jedem odmah,ne zanima me da trazim okolo hranu.a putujem wizz air-om
Hoce li me pustiti sa tim?
I obavezno proveri da li imas kofer ukljucen u cenu- promenili su pravila i mali rucni kofer se dodatno placa. U osnovnu cenu je ukljucena samo tasna. I naplacuju £50 na licu mestaJoj super!
Kao da je ne znam sta,al bas se radujem
ma moze i u kabinski koferne mozes da unosis u avion ali mozes u cekiranom prtljagu da je prenosis.
to nesto novo?I obavezno proveri da li imas kofer ukljucen u cenu- promenili su pravila i mali rucni kofer se dodatno placa. U osnovnu cenu je ukljucena samo tasna. I naplacuju £50 na licu mesta