- Poruka
- 121.728
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iskopaj drugo, simetrije radi![]()
e jesi usurpadora, ni ne čudim se što se radujem da ćeš manje srraty ovde..
ne kopam ništa, želim ti srećan posao i da si preokupurana poslom, kako bi manje bila dr.mr.pr. za sve i svašta i solila ljudima mozak, pod plaštom: ooojeuuu ja sam baš zabavna i opičena, svima sve mogu da kažem, nikada ni ban dobila nisam, pijem kafe sa ovima, sve vam saspem u facu, jer sam ootvorenaaa woow, a slede me moje tikve koje mozga nemaju![]()
Mars tamo...napisi preporukucestitam metlo
mukica covek i ne zna u sta se upustio![]()
Pa vidis da ovi fasisti nece da mi daju ban, mislis meni je lako, zdusno se trudim a oni nista, iskompleksiracu se bre
Evo taba pa urgiraj kod njega da me banuje, mozda ga ubedis, aj ako ti uspe zovemo i tebe na kafu da ne roves vise![]()
Mars tamo...napisi preporuku![]()
Mislis meni je lako sa tolikom pamecu kod se preliva i prosipahebe mi se da urgiram kod bilo koga, nikada te nisam prijavila, ali dosta puta sam bljuvala kako prosipaš pamet..
aj ti sad lepo na posao, pa ćeš manje ovde biti instruktor za sve gobleme..srećno!
Sve da ih banuje kad me ne slusajudacu mu i kontakt sa ninom kad zagusti![]()
E pa super
Ovo je takoreci egzotika u srb
Ja u rl znam samo jednu osobu koja je dobila ovo....de mi zivimo hbt
Nemam pojma sta ti dete radi al sta god da je neka je nesto sto voli, sve ostalo je lakse onda
- - - - - - - - - -
Hvala srce
Kakvo vam je vreme sad, bese si kukala na -20 jel pocela da se dize malo temp?
Ovde bije kosava, minus je i veje sneg, takoreci mozemo da vam odrzimo predavanje kako se to radi
- - - - - - - - - -
Iskopaj drugo, simetrije radi![]()
Bilo nam je i -30, sad je toplije nego kod vas, cuvenih +1 sa suncem, moze se u duksu napolje....a Kanadjani bogami i u sorcicima i naravno japankama
Bice jos jedna tura snega krajem nedelje, ali generalno je popustila ona ljuta zima, i duzi su dani sto me narocito raduje.
A sta radim...ocoravih i ja ove nedelje, bila sam deo nekog projekta, predavala studentima preko Skypa, nisu mogli da nadju nastavnika u nekim malim mestima, pa ja uskocila, e sad sve ono sto bih pregledala zadatke normalno, na papiru, radim preko njihovih emailova, a pravo, ima mnogo, pa moras u detalje, bole me oci bas...
Bilo nam je i -30, sad je toplije nego kod vas, cuvenih +1 sa suncem, moze se u duksu napolje....a Kanadjani bogami i u sorcicima i naravno japankama
Bice jos jedna tura snega krajem nedelje, ali generalno je popustila ona ljuta zima, i duzi su dani sto me narocito raduje.
A sta radim...ocoravih i ja ove nedelje, bila sam deo nekog projekta, predavala studentima preko Skypa, nisu mogli da nadju nastavnika u nekim malim mestima, pa ja uskocila, e sad sve ono sto bih pregledala zadatke normalno, na papiru, radim preko njihovih emailova, a pravo, ima mnogo, pa moras u detalje, bole me oci bas...
Metlo, čestitam! Promače mi ovo o poslu.![]()
bravo za metlu i veliko bravo za dusana![]()
pa nije da nisam..šta znam, važno je da se uspostavi mirna kolotečina
da lajavke odu na posao, pa da se mi raspištoljimo, što već možemo s posla da serendamo (:
Mislis meni je lako sa tolikom pamecu kod se preliva i prosipa, nije lako biti genije, znam da to ne mozes da shvatis
Zamisli i do sad sam kucala sa posla na pauzama, jel vidis ti taj nivo multitaskingovanjaSve u roku sluzbe genijalnosti
- - - - - - - - - -
Sve da ih banuje kad me ne slusaju![]()
Ma kaki, bez sekiracije, pisacu sa posla, ko svaka prava forumaljka![]()
Мир, бре, вас две, не љутите ме, ионако је напољу -9...
Метло, како је на послу?
Види сад кад ми стигне одговор у пола шест
- - - - - - - - - -
Чекам...
Ma ja se to zajebavam sa petunijom posto se prima na sve ko saucesce
Nikad u zivotu nisam na poslu mob uhvatila a kamo li nesto drugo, mislim ovo pricam za situacije kad radis kod nekoga
Kad sam ja bila gazda radim kako zelim ofkors
Kad od kuce radim ko sto sam poslednjih meseci isto radim kad sta ocu, bitno da u roku zavrsim a kako cu da rasporedim vreme na meni je
Kad si u firmi kao radnik nema zajebavanja, niti bih ja trpela svog zaposlenog da mi forumasi u sred radnog vremena
- - - - - - - - - -
Nisam jos tamo
Kuci sam radim od jutros svoje nesto
aaaaaaaaa
bilo je gusto, borila sam se protiv vezistkinje, ali uspela sam
izabrao je mene u ta taaa Pogledajte prilog 480393
Bravoooooooooooooooooooooo
![]()
Kad sam bila klinka nekih 21,2 god zaposlim se u fotokopirnici,a masine sve na italijanskom
Mozes misliti horora
Ona te nesto psuje ti pojma nemas sta koj moj oce u pmTo je bio cirkus
Kolika budala treba da budes da nabavis masine koje nisu na eng