Pohvalite se III

sestro.....sup je beloglav..... a mup je tamo gde ides :D

- - - - - - - - - -

jel si tukla one sto donesu papire na gomili a ne onako lepo slozeno u spajalici? :lol:
:lol:
Nismo imali mnogo tih
bila kod tehnickih fak pa smo po vasceli dan kopirali sveske i knjige i stampali one njihove nacrte
Htela sam da siznem od okretanja stranica na knjigama, po ceo dan to radis, i samo ti svicka pred ocima ono g od lasera :lol:
Ono je stvarno posao samo za klince neke, sad po stare dane ne bih ti okretala hiljadu stranica knjige i svaku provlacila kroz laser da ocoravim sile nema, podseca na rad na traci u fabrikama, ne kazu za dz da se tamo skrene od toga, ponavljas jedno te isto satima, uzas, zivce izgubis

Super metlo, cestitam. Nek ti je sa srecom

- - - - - - - - - -

U duhu probnog rada, imam 45 min fore da piskaram pre nego sto se sef vrati sa sastanka . I zakasnila sam 50 min na posao, kolaps u gradu.

nije..nekad je bio sup .. sad je mup

sup je sekretarijat a mup je ministratstvo..to je isto samo stari i nov naziv

U MUP dolazi SAMO ako ide u Beograd u Kneza Milosa.

Direkciju policije čine: organizacione jedinice u sedištu MUP-a, Policijska uprava (PU) za grad Beograd i područne policijske uprave (PPU) i policijske stanice (PS).

Za obavljanje policijskih poslova u sedištu Direkcije policije i PU za grad Beograd obrazuju se uprave i policijske stanice (PS) u opštinama, a u područnim policijskim upravama obrazuju se odeljenja, policijske stanice i policijske ispostave (PI) u opštinama. Vlada uredbom o načelima za unutrašnje uređenje Ministarstva utvrđuje područne policijske uprave i policijske stanice, njihova područja i sedišta.

Poslednja izmena:
Оооо, шефице, како је :zcepanje:

e sou
ja se zajebavam reko to je zbog mene, cim sam vam ja usla ode sve u pm :lol:
onda je koleginica ova sto me obucava napisala iznos za neke fotke umesto 4 700 din 47 000 din :rotf: storniraj pisi izvestaj za racunovodju bla bla... :lol:
a ja nista to pipala nisam naravno, nema veze sa mnom
reko jeste sigurni da dodjem sutra ili ipak sigurnije ne :malav:

kazem gosin gazdi reko jel vredi ta masina ko ceo bubreg ili mora oba
kaze najnoviji model je 300 000e, a ova je oko 170 000e, star model pa jelte jeftin
dobro on to sve nabavlja ko polovno pa je jeftinije placao, al zato i baguje :lol:
rekeo jjebi ga nemam tolko bubrega, aj na dodjem ti :rotf:

Биће њима забавно са тобом, видим ја...

ja i ova koleginica se vec zdruzile ko da se znamo sto godina, brbljamo sve u sesnest :lol:
super je zena, komunikativna, ja isto, i to je super
nije neki nadzak, tuta muta
zajebant slican meni
i to je odlicno, da je neka rospija zajebano bi bilo

sutra ujutru idem na razgovor kod onog drugog sto me zvao, da vidim sta on ima da rekne :think:

ja i ova koleginica se vec zdruzile ko da se znamo sto godina, brbljamo sve u sesnest :lol:
super je zena, komunikativna, ja isto, i to je super
nije neki nadzak, tuta muta
zajebant slican meni
i to je odlicno, da je neka rospija zajebano bi bilo

sutra ujutru idem na razgovor kod onog drugog sto me zvao, da vidim sta on ima da rekne :think:

Иди, али мислим да су те ови већ купили, а и ти њих.

Back