Pohvalite se III

Najn.:super:
RNijih godina sam ponekad imala tih problema jos me nerviralo sto babe nece da smaraju a mene gnjave,ko da su u fazonu onece brze bogu na istinu :hahaha:..
Ove godine sam par puta samo javila spasiocu da cu preko da mi ne pisti a zadnja dva puta sam samo zapicila...Al za sv sl kad vidim skuter sacekam da odleprsa dalje...
E a najace mi danas dolazim ja izakacim svoj raspali bajs za sipku od onih uzdignutih klupica gde sedi spasioc..I dodje neki matori lik u fazonu to ti je slaba vajda to ganci presece na keca,ja sam tako stalno krao bicikle,a ja reko jel vi vidite ovaj bajs pa ko bi ga normalan ukrao:hahaha::hahaha:
Cisto da ilustrujem prosle pretprosle ne znam vise koje godine sam naglo zakocila i to prednjon gumom te se ugruvala plus slomila levi brzinu,onda ponekad se cudno cuje dok vozim,onda gole su mu drske,i treba da se naprska sipka od sedista jer brat je pokusavao(posto sam ja htela vise) da izdigne sediste al ne ide..I sad ti meni reci jel bi ti to krao...:hahaha:Al sam mu zato kupila zvonce i kupila sam pumpicu,a razmisljam i retrovizor da.mu nabudzim hahahh jbt napravicu Frankenstajna..:rotf:

Najn.:super:
RNijih godina sam ponekad imala tih problema jos me nerviralo sto babe nece da smaraju a mene gnjave,ko da su u fazonu onece brze bogu na istinu :hahaha:..
Ove godine sam par puta samo javila spasiocu da cu preko da mi ne pisti a zadnja dva puta sam samo zapicila...Al za sv sl kad vidim skuter sacekam da odleprsa dalje...
E a najace mi danas dolazim ja izakacim svoj raspali bajs za sipku od onih uzdignutih klupica gde sedi spasioc..I dodje neki matori lik u fazonu to ti je slaba vajda to ganci presece na keca,ja sam tako stalno krao bicikle,a ja reko jel vi vidite ovaj bajs pa ko bi ga normalan ukrao:hahaha::hahaha:
Cisto da ilustrujem prosle pretprosle ne znam vise koje godine sam naglo zakocila i to prednjon gumom te se ugruvala plus slomila levi brzinu,onda ponekad se cudno cuje dok vozim,onda gole su mu drske,i treba da se naprska sipka od sedista jer brat je pokusavao(posto sam ja htela vise) da izdigne sediste al ne ide..I sad ti meni reci jel bi ti to krao...:hahaha:Al sam mu zato kupila zvonce i kupila sam pumpicu,a razmisljam i retrovizor da.mu nabudzim hahahh jbt napravicu Frankenstajna..:rotf:

Po broju smajlija.. reko bi se da si zrela za novu fazu tvog zivota ;)

Msm jedini razlog sto sam zakacila je da mi ga neko ne odveze..Bas da se bakcu oko njega na sredAde i da seku kabal pa ti bi morali da budu slepci teski a i ne znam ko bi fa jadnog kupio jedino ga ja volim ovi me u kuci cimaju da ga bacim dushmani :hahaha:

- - - - - - - - - -

Po broju smajlija.. reko bi se da si zrela za novu fazu tvog zivota ;)

Svakoga dana u svakom pogledu sve vise nazadujem..A moglo je i da vude gore recimo da visim na Krstarici i gubim vreme..:lol:

jao, nisam se pohvalila, sve smetnem sa uma bre.
prosle nedelje, od ovog zgebeta koje napada drugaricin pomeranac, a kojee sam rodila pre skoro 18 godinica

20170803_092536.jpg

sam u ponoc, cim je zapoceo moj rodjendan :)) dobila ovo

20170725_001504.jpg
20170725_103947.jpg

sa sve pevanjem rodjendanske pesmice, kutijom za poklon sa zalepljenim svecama na njemu i bajaderama (one su nestale odmah, nema ih na slikama)

stedela je lovu od bebisitovanja i kupila majci sojoj poklon :heart:

Divno vejo :heart:
I srecan rodj pa nek je i sa zakasnjenjem :cmok:

hvala :zag:

bas lepo od nje, divna je ogrlica :D
jel bilo suza suzu stize? meni se tako uvek place kad je nesto lepo

e, super je izabrala, ne skidam je od tada plus sto bi se ona smrtno uvredila da je ne nosim bar narednih godinu dana, uzastopno...:D
skoro sam bacila njene sanke iz detinjstva, raspale, prljave, nikakve, kad je dosla i videla da ih nema vise na terasi, smrtno ozbiljnim glasom me je pitala spavas li mirno majko, spavas li znajuci da si bacila moje sanke? :mrgreen:

naravno da sam zasuzila, em me je obradovala, em je nekako odjednom odrasla i postala samostalna i sve..:(

doduse, juce sam morala da joj na vocapu snimam poruku kako da skuva corbu, od a do s sa sve, prvo izdiinstaj glavicu luka do ne gnjeci povrce dok nije skuvano! :)))

prosle nedelje, od ovog zgebeta koje napada drugaricin pomeranac, a kojee sam rodila pre skoro 18 godinica

Pogledajte prilog 450068

Pogledajte prilog 450069 Pogledajte prilog 450070

sa sve pevanjem rodjendanske pesmice, kutijom za poklon sa zalepljenim svecama na njemu i bajaderama (one su nestale odmah, nema ih na slikama)

stedela je lovu od bebisitovanja i kupila majci sojoj poklon :heart:
Divno dete imas Vejo, srecan rodjendan [emoji173]

Pogledajte prilog 450068

Pogledajte prilog 450069 Pogledajte prilog 450070

stedela je lovu od bebisitovanja i kupila majci sojoj poklon :heart
:
Srećan rodjendan Vejo ! :zag:
Ima divne dece , koja znaju da cene roditeljski trud i brigu :klap:

Back